sâmbătă, 28 decembrie 2013

Romania atacata de GUVERNUL PROVIZORIU


Romania atacata de GUVERNUL PROVIZORIU
Posted on decembrie 27, 2013 by searchnewsglobal


Guvernele provizorii planetare, asa lucreaza America si Israel si apoi ataca militar tari si natiuni pentru a-si impune marionetele si politica lor FASCISTA INTERNATIONALA.

Pardon, astia lupta impotriva TERORISMULUI INTERNATIONAL, iar propaganda pro Israel, Ungaria si America o numesc DEMOCRATIE, respectiv jurnalisti romani mancatori de kakat si milionari in dolari si euro, dar si membri ai diferitelor organizatii masonice interne si internationale.

Cine nu crede sa priveasca:

CNT, reprezentant legitim al poporului libian. România recunoaşte CNT drept un interlocutor politic valid

Liga Arabă a recunoscut Consiliul Naţional de Tranziţie din Libia ca singur reprezentant legitim al poporului libian, a semnalat secretarul general al acestei organizaţii cu sediul la Cairo, Nabil al-Arabi. Deja 12 dintre cele 22 de ţări din organizaţia pan-arabă au recunoscut „guvernul” provizoriu al insurgenţilor libieni, ca unic reprezentant legitim al poporului libian. În plus, Liga

Arabă a decis miercuri că reprezentanţii Consiliului vor ocupa sâmbătă locul Libiei la reuniunea miniştrilor de externe, ce va avea loc în capitala egipteană.

http://m.rfi.ro/articol/stiri/politica/gaddafi-trebuie-sa-rezistam-fata-sobolanilor-inamici-care-vor-fi-invinsi

Franţa consideră noua coaliţie a opoziţiei siriene drept “singurul reprezentant al poporului sirian”

http://www.gandul.info/international/franta-considera-noua-coalitie-a-opozitiei-siriene-drept-singurul-reprezentant-al-poporului-sirian-10314084

Franţa recunoaşte noua coaliţie a opoziţiei siriene ca fiind “singurul reprezentant al poporului sirian şi, în consecinţă, viitorul guvern provizoriu al Siriei democratice”, afirmă preşedintele Francois Hollande, citat de AFP.

“Franţa recunoaşte coaliţia naţională siriană ca singurul reprezentant al poporului sirian şi, în consecinţă, viitorul guvern provizoriu al Siriei democratice, permiţând înlocuirea regimului Bashar Al-Assad”, a declarat Hollande în cursul unei conferinţe de presă.

Noul lider al coaliţiei opoziţiei siriene, Ahmad Moaz al-Khatib, a cerut luni comunităţii internaţionale armament pentru a lupta împotriva serviciilor de securitate subordonate regimului Bashar Al-Assad.

“Avem nevoie de arme adecvate pentru ca rebelii să poată pune capăt suferinţei sirienilor şi vărsării de sânge”, a declarat al-Khatib la Cairo.

Unde sunt luptatorii pentru DEMOCRATIE si impotriva TERORISMULUI planetar , cei care solicitau ca Romania sa intre in NATO sa lupte impotriva TERORISMULUI INTERNATIONAL, acum cand NATO ataca SIRIA si au atacat LIBIA si EGIPT, la fel si identic cum au atacat Romania in decembrie 1989: Radu Tudor, Emilian Hurezeanu, CTP sau Mihai Gadea (Cate milioane de euro sau dolari are in contul personal? Si, pentru ce?) si alti?

Personal nu am stiut si nici nu am crezut ca pot exista jurnalisti romani care sa aibe in conturi personale milioane de euro si dolari, dar am aflat de la mai multi colegi acest lucru si a trebuit sa verific din mai multe surse ca sa stiu corect despre ce este vorba si acesti kakati de jurnalisti si mancatori de rahat jidanesc si maghiar spurcat sunt milionari in euro si dolari, iar acestia stabilesc si hotarasc SOARTA Romaniei si SOARTA fiecaruia dintre noi.

Romania e atacata si condusa conspirativ, fascist si mascat de GUVERNUL de la Budapesta, Ungaria, prin GDS, ICR si alte plosnitarii-asociatii din comisiile prezidentiale Basescu.
Romani nu au inteles nimic in acesti 23 de ani, iar pentru cine nu stie, ii informez ca daca nu reusea lovitura de stat din decembrie 1989, Romania urma sa fie atacata de NATO asa cum a fost atacata Iugoslavia in 1999, sau Siria in 2013, care e atacata militar de Israel cu sprijinul NATO.

Dupa 1989, exista doua forte principale in Romania.

Gruparea A - Ion Iliescu si gruparea B- GUVERNUL PROVIZORIU de la Budapesta, Ungaria-Vladimir Tismaneanu, grupari de kominterniste NKVD-KGB-iste si disidenti agenti pentru occident, Israel si Ungaria care au ca teme desfiintarea statului roman, REGIONALIZAREA ROMANIEI, infiintarea Republicii Transilvania cu ambasade, stema si moneda proprie – SIC-ul, aducerea regelui Mihai la putere, exterminarea natiei romane si inlocuirea cetatenilor romani din institutiile statului roman cu cetateni straini adusi la studii gratuite in Romania si lucrul acesta se practica din 1991.



A- kominternisti agenti NKVD-KGB, copii si nepoti lor din Romania Iliescu, Ponta- USL, ajutati de Moscova-GRU care au pus mana pe putere in 1989.

GRUPAREA B- GUVERNUL PROVIZORIU de la Budapesta, Ungaria alcatuit de kominternisti NKVD-KGB din exteriorul Romaniei, cei care au semnat Declaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria si disidenti agenti pentru straini din Romania, ARD-PDL, dar si membri din PNL si PNTCD sustinuti de occident, America si Israel, CIA, MOSSAD si altele.

ATENTIE! La prezentarea si semnarea Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria, au participat generali NATO, GRU, dar si un grup de generali romani condusi de Victor Atanasie Stanculescu, care in decembrie 1989 a facut parte din GUVERNUL FSN.

Iar, amandoua gruparile kominterniste NKVD-KGB sustin Ungaria si UDMR pentru desfiintarea si destramarea Romaniei si infiintarea republicii Transilvania si aducerea regelui Mihai la putere.

In 1989, gruparea- B, GUVERNUL PROVIZORIU- kominternisti NKVD-KGB din exteriorul Romaniei au venit cu programul si implementarea PRIVATIZARILOR, DISPONIBILIZARILOR si RESTRUCTURARILOR in Romania pentru scoaterea Romaniei la vanzare, dar se pare ca gruparea B a avut ghinon, gruparea-A care a pus mana pe putere in 1989, au scos Romania la vanzare si gruparea B, nu au ajuns la putere si nu au ce vinde.

Daca privim inapoi, la 23 august 1944, lovitura de stat din Romania a fost infaptuita de regele Mihai cu ajutorul kominternistilor agentilor NKVD-KGB Emil Bodnaras, Lucretiu Patrascanu, Constantin Parvulescu, vezi si scrisoarea celor sase, unchiul lui Cristian Parvulescu pro democratia-PNL.

Antonescu si ministri sai au fost invitati de regele Mihai la Palatul regal spunandu-le ca regele Mihai a semnat ARMISTITIUL cu UNIUNEA SOVIETICA la Cairo, iar cand Antonescu si ministri au ajuns in sala tronului servitori, paza palatului, cunostinte si prieteni regelui Mihai au tabarat pe acestia si i-au luat la bateie si ciomagit si apoi au fost dusi si sechestrati intr-o casa conspirativa a kominternistilor NKVD-KGB, intr-un beci in care au stat fara lumina, mancare si apa, peste 20 de zile.

In final, Antonescu si ministri Romaniei au fost predati diviziei sovietice Tudor Vladimirescu in septembrie 1944, care era condus de Ana Pauker, matusa lui Adrian Severin, Walter Neulander Roman, tatal lui Petre Roman, Leonte Tismaneanu, tatal lui Vladimir Tismaneanu, Dionis Patapievici, tatal lui Horia Patapievici si alti, cu care regele Mihai a implementat COMUNISMUL in Romania, in perioada monarhista 1944-1947 si acestia au fost dusi la Moscova.

ARMISTIUL cu Uniunea Svoietica a fost semnat pe 12 septembrie 1944, la Moscova si nu la 23 august 1944, asa cum a mintit regele Mihai natiunea romana de la postul de radio si a condamnat la moarte militari romani de pe frontul din CRIMEEA si ghinion pentru regale Mihai si kominternisti NKVD-KGB care au organizat si infaptuit lovitura de stat de la 23 augusr 1944, Stalin si Molotov ii trimit inapoi in Romania pe Antonescu si ministrii sai spunand:

“Antonescu reprezinta Romania, voi pe nimeni.“

Si, in 1946, i-au ucis a doua oara, prin decret emis de Casa regala germana Kokantolern, respective regale Mihai sa nu se afle de faptele lor criminale si teroriste.

Iar, pentru cei care au urmarit toate evenimentele din Romania din 1989 pana azi, se poate vede ca exista un conflict deschis in acesti 23 de ani, intre aceste grupari kominterniste NKVD-KGB.

B- GUVERNUL PROVIZORIU- kominternisti NKVD-KGB din exteriorul Romaniei, cei care au semnat Declaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria si disidenti agenti pentru straini din Romania ARD-PDL, sustinuti de occident, America si Israel, CIA, MOSSAD si altele, au organizat revolta de la Targu Mures din perioada 15-20 martie 1990 si au participat la toate atrocitatile din acea perioada, revolta pentru destramarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania.

Trebuie facuta precizarea ca, aceasta declaratie a fost inmanata regelui Mihai in iulie 1989, la Geneva si este de acord cu destramarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania.

De asemenea, o alta actiune terorista si mercenara a acestei grupari B, GUVERNUL PROVIZORIU o constituie renumita MINERIADA din 13-15 iunie 1990.

Eu si regele Mihai trebuia sa venim la putere in Romania si acum ce facem, mai asteptam 20 de ani?

De fapt, in 21 aprilie 1990, gruparea B, GUVERNUL PROVIZORIU dupa atrocitatile de la Targu Mures s-au mutat la Bucuresti si au inceput GREVA FOAMEI si acesti kominternisti agenti NKVD-KGB din exteriorul Romaniei si disidenti-agenti pentru straini sprijiniti de PNL si PNTCD au guitat si ghuita de 22 de ani:

JOS COMUNISMUL!

FARA COMUNISTI!

Sa dea jos de la putere kominternisti agenti NKVD-KGB care au pus mana pe putere in decembrie 1989 si sa-l aduca pe regele Mihai la putere si Ion Ratiu prim ministru, lucru recunoscut de renumitul regizor care a facut filmele despre Piata Universitatii din 13-15 iunie 1990, Sorin Iliesiu membru GDS si PNL in 2012, la Antena 3.

Acestia sunt REVOLUTIONARII ROMANIEI, cei pe care ii platim de 23 de ani pentru ca au atacat si ataca in continuare Romania, respectiv GUVERNUL PROVIZORIU de la Budapesta, Ungaria, alcatuit din komintetrnisti NKVD-KGB si disidenti agenti straini si ARD-PDL, dar sunt si in PNTCD si PNL infecti si ordinari tradatori de neam si tara, sustinuti de occident, America si Israel, CIA, MOSSAD si altele, care de 23 de ani ataca, vand si distrug Romania si guita ca porcii:

DEMOCRATIE!

LIBERTATE!

CRIZA!

AUSTERITATE!

Si, ei de 23 de ani distrug si vand Romania si ne ucid fara mila si condamna natia romana pentru crimele lor si ale parintilor lor si ale regelui Mihai, crime comise de acestia impotriva natiei romane.

Iar, daca urmariti presa internationala dupa alegeri, adica gruparea B GUVERNUL PROVIZORIU care guita si urla ca disperati ca nu au ajuns la putere, adica nu au puterea totala si definitiva asupra Romaniei, adica Tismaneanu, Patapievici, Pippidi, MRU si alti membri GDS si ICR si ai altor asociatii si fundatii finantate de romani 23 de ani, care au fost si sunt in comisiile de la Cotroceni-Basescu, de unde contraleaza si santajeaza toata clasa politica si vinde si distruge Romania, fiind suparati ca nu au ajuns si ei la putere sa vanda si ei din saraca Romanie.

În numele libertăţii presei: Agenţii lui Băsescu se plâng că au fost demascaţi

http://gandeste.org/general/in-numele-libertatii-preseiagentii-lui-basescu-se-plang-ca-au-fost-demascati/25428

Iar, cine isi mai aduce aminte de Radio Europa Libera de la care ne instiga si regele Mihai sa-l sustinem pe Tokes si sa-l ucidem pe Ceausescu si sa luptam impotriva COMUNISMULUI, adica comunismul implementat de majestatea sa regele Mihi si kominternisti de azi si copii si nepotii lor sau Emil Horatiu Hurezeanu de la realitatea TV, ataca si injura Romania in 1989, de la Vocea americii, azi se pupa in cur cu seful SRI George Maior la realitatea TV, seful SRI care-l ataca si ameninta pe Ion Stan cu puscaria daca nu inceteaza sa divulge conspiratia pentru destramarea Romaniei si infiintarea republicii Transilvania.

Si, ca o mica informatie, dupa 1989 membri postului de Radio Europa Libera sunt la TVr si au o paguba de peste 100 de milioane de euro.

De asemenea, e foarte important de retinut faptul ca in Romania se inchid scoli si spitale si se reduc salariile si pensiile pentru ca intreaga clasa politica sustine in chip mincinos si ordinar ca nu sunt bani, dar Romania are bani sa finanteze asociatii, fundatii, ONG-uri romanesti si straine sau IMM-uri, ferme si agricultura privata ori programe guvernamentale, cornul si vaca, marul, rabla, casa verde si studii gratuite pentru straini in Romania si burse pentru straini in strainatate, conform celor mentionate in articolul de mai sus si pentru propaganda straina indreptata impotriva Romaniei si natiei romane.

In final, arat ca in acesti 23 de ani, a fost si este o doar o lupta interna a kominternistilor NKVD-KGB gruparea A din Romania care au pus mana pe putere in 1989 in Romania si a kominternistilor NKVD-KGB gruparea B- GUVERNUL PROVIZORIU din afara Romaniei si supararea este si mai mare pentru gruparea B, deoarece ei au adus programul sionist pentru scoaterea Romaniei la vanzare si exterminarea natiei romane: PRIVATIZAREA, RESTRUCTURAREA si DISPONIBILIZAREA si alti au pus-o in aplicare si mai mult, acestia au solicitat aducerea regelui Mihai la putere si gruparea A il vor aduce la putere.

Cine nu crede sa priveasca de unde a inceput atacul impotriva statului roman si natiei romane si lupta continua si este in plina desfasurare, trebuie pus in aplicare prevederile Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria:

~INCREDIBIL !Intre semnatarii” Declaratiei de la Budapesta ” (iunie 1989)care recunoaste” autonomia Transilvaniei” ca”spatiu de complementaritate” , apar si tartorii recenti Vladimir Tismaneanu, Neagu Djuvara, Dinu Zamfirescu,Mihnea Berindei , Virgil Ierunca si Monica Lovinescu;cam toata” Comisia Tismaneanu!

In fapt, Israel si America lupta de 22 de ani si sprijina Ungaria pentru destramarea Romaniei pe criterii etnice si infiintarea Republicii Transilvania, dupa alegerile din 9 decembrie 2012, Poanta si USL-isti o numesc: REGIONALIZAREA ROMANIEI si aducerea regelui Mihai la putere in Romania.

“Transilvania a fost si este un spatiu de complementaritate si trebuie sa devina un model de pluralism cultural si religios. Este in folosul popoarelor noastre ca diversitatea culturala, religioasa si de traditii care a facut specificul Transilvaniei sa fie prezervata.“

Atentie! Amanunte foarte importante, aceasta declaratie a fost inmanata regelui Mihai in exil, in luna iulie 1989 la Geneva, Elvetia si cu care este de acord sa se destrame Romania si sa se infiinteze Republica Transilvania, iar majoritatea celor care au semnat declaratia sunt membri ai postului de Radio Europa Libera care au ajuns in TVR si au o paguba de peste 100 de milioane de euro.

http://analize-si-fapte.com/2008/03/03/incredibil-intre-semnatarii-declaratiei-de-la-budapesta-iunie-1989care-recunoaste-autonomia-transilvaniei-caspatiu-de-complementaritate-apar-si-tartorii-recenti-vladimir-tismaneanu/

Reprodus din ziarul ” Natiunea” , Bucuresti, nr.15/septembrie1990 , pag.7
„Declaraţia de la Budapesta“ – amănunte senzaţionale

Semnatarii iniţiali au fost, din partea românească,

Stelian Bălănescu (din partea Cercului Român din R.F.G.),

Mihnea Berindei (vice-preşedinte al Ligii pentru apărarea drepturilo omului în România – LDHR, Paris),

Adriana Combes, (vicepreşedinte LDHR, fiica Doinei Cornea),

Ion Vianu (LDHR – Elveţia),

Dinu Zamfirescu (din partea Partidului Naţional Liberal), Mihai Korne (directorul revistei „Lupta“ – Paris).

Din partea maghiară, au semnat lideri ai Frontului Democratic Maghiar (Antal G. Laszlo, Balogh Julia, Biro Gaspar, Fur Lajos, Keszthely Gyula, Molnar Gustav, Illyes Maria şi actualul ministru de externe, Geza Jeszinsky). Înţelegerea a fost parafrată în data de 16 iunie 1989. Ulterior, au mai semnat, din partea maghiară,şi alte persoane şi organizaţii (Rockenbauer Zoltan şi Vagvolgyi Andras pentru Federaţia Tinertului Democrat), Partidul Liber Democrat, Asociaţia Maghiarilor din Transilvania – prin Kiss Bela, preşedinte – redacţia revistei „2000“, prof. Bela Kalmann, Bojtar Endre etc. Textul declaraţiei s-a transmis, în felul unui apel către românii din România (??), în ziua de 18 iunie 1989, aât la BBC cât şi la „Europa Liberă“. Presa din Ungaria a fost mai lentă chiar, publicând acest text o zi mai târziu.

Au mai semnat, în acelaşi moment, şi alţi „români“, al căror nume s-a ascuns până acum mediilor politice şi jurnalistice din România. Iată-i:

Paul Goma,

Monica Lovinescu,

Virgil Ierunca,

Neagu Djuvara,

Vladimir Tismăneanu,

Ileana Vrancea, Doru Braia,

Bujor Nedelcovici,

Dan Alexe,

Daniel Boc,

Theodor Cazaban,

Matei Cazacu,

Antonia Constantinescu,

Sofia Cesianu,

Florica Dumitrescu,

Eugen Ionescu,

Marie-France Ionesco,

Adrian Niculescu,

Alain Paruit,

Alex. Sincu,

Sanda Stolojan,

Vlad Stolojan,

George Barbul,

Dina Brătianu-Missirliu,

Al. Missirliu,

Ileana Verzea.

Declaraţia de la Budapesta, trecută sub tăcere de CIE şi MAE, deoarece natiunea romana nu trebuie sa stie ce ii asteapta si ce se urmareste:

Desfiintarea statului roman si exterminarea natiei romane si aducerea cetatenilor straini la studii gratuite in Romania sa inlocuiasca cetateni romani in institutiile statului roman, lucru care se practica din 1991.

http://jurnalul.ro/special/declaratia-de-la-budapesta-trecuta-sub-tacere-de-cie-si-mae-518335.html

Cine sunt ei?

GDS- Grupul pentru Dialog Social,

In Ianuarie 1990, Silviu Brucan confisca sediul UTC si fondurile de peste un miliard de dolari si infiinteaza GDS, ulterior este preluat de Andrei Plesu, o asociatie finantata de toate guvernele Romaniei si care conduce conspirativ, fascist si mascat Romania.

Calea Victoriei, nr. 120, Sector 1, București;

tel: 021.314.14.71 mobil:

0744.321.041 email:

gds@ong.ro,

gdsdialog@gmail.com

Presedintele Consiliului de Administratie al GDS

http://www.gds.ong.ro/membriigds.htm

Magda Cârneci

Membrii Consiliului de Administratie al GDS

Vlad Alexandrescu
Andrei Cornea
Andrei Oișteanu
Rodica Palade
Eugen Ciurtin (membru supleant)
Andreea Pora (membru supleant)

Membri:

Gabriela Adamesteanu
Raluca Alexandrescu
Sorin Alexandrescu
Catalin Avramescu
Teodor Baconsky
Victor Bârsan
Radu Bercea
Mariana Celac
Vitalie Ciobanu
Doina Cornea
Adrian Cioroianu
Livius Ciocarlie
Eugen Ciurtin
Aurelian Craiutu
Rodica Culcer
Mircea Diaconu
Mircea Dumitru
Smaranda Enache
Radu Filipescu
Armand Gosu
Stere Gulea
Alexandru Gussi
Sorin Ioniță
Thomas Kleininger
Alexandru Lazescu
Gabriel Liiceanu
Monica Macovei (autosuspendata de la vot)
Mircea Martin
Costea Munteanu
Horea Murgu
Marius Oprea
Anca Oroveanu
Horia-Roman Patapievici
Dan Perjovschi
Rasvan Popescu
Cristian Preda
Mihai Sora
Ioan Stanomir
Marilena Stancu
Alin Teodorescu
Vladimir Tismaneanu
Ion Vianu
Ștefan Vianu
Sorin Vieru
Sever Voinescu
Serban Radulescu Zoner

Priviti asociatii si institutiile fabricate de acestia dupa 1989 si sunt patroni, presedinti si salariati in toate aceste institutii si asociatii si primesc bani si salarii de la toate acestea si acestia inchid scoli si spitale si ne reduc salariile si pensiile, iar Piata Universitatii, a devenit centrul propagandei fasciste al kominternistilor NKVD-KGB, disidenti -agenti pentru occident, America, Israel si Ungaria, cei care guita de 22 de ani:

JOS COMUNISMUL! si FARA COMUNISTI!
si ei vand si distrug Romania si ne ucid fara mila din comisiile prezidentiale Basescu.

ANTENTIE! Toata clasa politica dupa 1989 guita ca NU sunt bani, dar mereu gasesc bani pentru REVOLUTIONARI care vand si distrug Romania, Guvernul Poanta a gasit bani 30 000 de lei noi, aproximativ 300 000 000 pentru 5000 de revolutionari, adica 30 000 de lei pentru fiecare din acesti 5000 de revolutionari, iar acestia inchid scoli si spitale si ne reduc salariile si pensiile.

ATENTIE! Politicieni romani guita ca porcii: NU SUNT BANIIII !,… este: AUSTERITATE, CRIZA, si RECESIUNE si inchid scoli si spitale si reduc salariile si pensiile, dar Romania are bani sa plateasca propaganda fascista, conspirativa si mascata: ASOCIATII, FUNDATII si ONG-URI, plosnitarii particulare ale unor romani si straini.

Si, acum priviti cine vinde Romania si ne ucid fara mila si ne invata cum sa traim fara paine si salariu si cu datorii la intretinere si banci, iar daca deschideti fiecare link o sa vedeti aceleasi personaje care solicita destramarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania si aducerea ultimului criminal de razboi al planetei la putere in Romania, respectiv Regele Mihai:

Asociatia pro democratia – presedinte Cristian Parvulescu, nepotul lui Constantin Parvulescu kominternist NKVD -KGB, vezi si scrisoarea celor sase, care a participat si la lovitura de stat de la 23 august 1944 si la bataia, mutilarea si sechestrarea lui Antonescu si ministrilor sai 20 de zile fara lumina, apa si mancare, fiind inchisi in beci, intr-o casa conspirativa a NKVD-KGB-ului si apoi au fost predati diviziei sovietice Tudor Vladimirescu.

Echipa: http://www.apd.ro/structura.php

Forta Civica- Mihai razvan Ungureanu: http://www.forta-civica.ro/cine-suntem/biroul-permanent-national-bpn/

ASOCIATIEI “21 DECEMBRIE 1989″PREŞEDINTE – TEODOR MĂRIEŞ:http://www.asociatia21decembrie.ro/conducerea-asociatiei-21-decembrie-1989/
care si-au mai fabricat si ALIANTA NATIONALA PENTRU JUSTITIE SI DREPTATE 21, a avut, marţi, prima şedinţă de lucru in 2010 si s-au unit: Asociaţia Foştilor Deţinuţi Politici din România, Asociaţia ‘Decembrie 1989 Metrou’ România, Asociaţia 21 Decembrie 1989, Federaţia Naţională ‘Omenia’ a Caselor de Ajutor Reciproc din România, Seniorii Ligii Studenţilor şi Asociaţia 21 Decembrie 1989 Sibiu sunt semnatare ale protocolului de colaborare în cadrul alianţei. AGERPRES/ (Iulia Petre)

Apel al Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei

Monarhia serveşte România

http://www.cotidianul.ro/monarhia-serveste-romania-202875/

Apelul este susţinut de 1236 de semnaturi. Printre ele:

Doina CORNEA
Acad. Mihai ŞORA, filozof
Acad. Alexandru ZUB, istoric
Acad. Dinu C.GIURESCU, istoric
Dinu ZAMFIRESCU, preşedintele Consiliului ştiinţific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoriei Exilului Românesc (IICCMER)
Constantin AVRAMESCU, vicepreşedinte al Jockey Clubului Român
Constantin MARŢIAN, preşedintele Alianţei Civice
Dorina RUSU, Preşedintele Fundaţiei „Horia Rusu”
Liviu TOFAN, Preşedintele Institutului Român de Istorie Recentă (IRIR)
Ion CARAMITRU, actor, directorul Teatrului Naţional din Bucureşti
Flavia BĂLESCU, economist
Rodica COPOSU, inginer
Lucia Hossu Longin, realizator TV
Victor REBENGIUC, actor
Mariana MIHUŢ, actriţă
Nelly MIRICIOIU, soprană
Georgeta Dimisianu, editor
Nicolae CONSTANTINESCU, membru al Academiei de Medicină
Sorin DUMITRESCU, pictor
Marilena ROTARU, realizator TV
Mircea DIACONU, actor
Filip-Lucian IORGA, istoric
Dan PURIC, actor şi regizor
Ştefan CÂLŢIA, pictor
Constantin CODRESCU, actor
Radu NEGRESCU-SUŢU, scriitor
Marius OPREA, istoric
Cristian BĂDILIŢĂ, patrolog
Mihai CANTUNIARI, scriitor
Vladimir ZAMFIRESCU, pictor
Diana MANDACHE, istoric
Radu Călin CRISTEA, scriitor şi jurnalist
Gabriel BADEA-PĂUN, istoric al artei

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului

In realitate, s-a cautat sa se ascunda crimele kominternistilor evreilor rusi, agentilor NKVD-KGB si ale regelui Mihai si sa condamna romani nascuti dupa 1944 si sa inrobeasca finaciar Romania pentru crimele evreilor rusi koninternisti si ale regelui Mihai, crime comise impotriva natiei romane, impotriva celor care se impotriveau deportarilor in Siberia Bolsevica si implementarii comunismului in Romania, crime comise in perioada monarhista 1944-1947, perioada de care nu vorbeste nimeni, nici un politician roman, dar nici un istoric sau academician roman.

http://www.iiccr.ro/ro/despre_iiccr/structura_iiccr/consiliul_stiintific/



Preşedinte executiv – Andrei Muraru

Preşedintele Consiliului ştiinţific – Dinu Zamfirescu

Consiliul ştiinţific

Director executiv – Luciana Jinga

Secretar executiv – Dan Mihai Ţălnaru

Departamentul investigaţii speciale: Marius Oprea
Consiliul ştiinţific

Membrii Consiliului Ştiinţific:

Mihnea Berindei
Cercetător la Institut des Sciences Sociales du Politique/CNRS. Publicaţii: (selectiv): 13-15 iunie 1990: realitatea unei puteri neocomuniste (co-autor împreună cu Ariadna Combes şi Anne Plache). Co-editor (împreună cu Dorin Dobrincu şi Armand Goşu) al volumului Istoria comunismului din România. Documente – Perioada Gheorghe Gheorghiu-Dej (Humanitas, 2009)apărut sub egida Comisiei Prezidenţiale pentru Analiza Dictaturii Comuniste din România. Membru al CPADCR.

Maria Bucur
John W. Hill Chair of European History (University of Indiana in Bloomington). A publicat: Heroes and Victims. Remembering War in Twentieth Century Romania (Indiana University Press, 2009); Eugenics and Modernization in Interwar Romania. Series in Russian and East European Studies (University of Pittsburgh Press, 2002). În limba română Eugenie şi modernizare în România interbelică (Polirom, 2005).

Dorin Dobrincu

Director al Arhivelor Naţionale ale României, Facultatea de Istorie, Universitatea „Al. I. Cuza” şi cercetător principal, Institutul de Istorie „A. D. Xenopol”, Iaşi. A co-editat cu Constantin Iordachi Ţărănimea şi puterea: Procesul de colectivizare a agriculturii în România, 1949-1962 (Polirom, 2005). Co-editor (împreună cu Vladimir Tismaneanu şi Cristian Vasile) al Raport Final al Comisiei Prezidenţiale pentru Analiza Dictaturii Comuniste din România (Humanitas, 2007) şi al volumului Istoria comunismului din România. Documente – Perioada Gheorghe Gheorghiu-Dej (Humanitas, 2009). Membru al CPADCR.

Tom Gallagher
Chair of the Research Unit for South-East-European Studies, University of Bradford. A publicat: Romania and the European Union: How the Weak Vanquished the Strong (Manchester University Press 2009); Theft of a Nation: Romania Since Communism (Hurst & Co, 2005; Humanitas, 2004).

Paul Hollander
Professor Emeritus of Sociology, University of Massachusetts at Amherst, şi Center Associate, Davis Center for Russian and Eurasian Studies (Harvard University). A publicat Political Pilgrims: Travels of Western Intellectuals to the Soviet Union, China, and Cuba, 1928-1978 (University Press of America, 1990), “From the Gulag to the Killing Fields: Personal Accounts of Political Violence And Repression in Communist States (Intercollegiate Studies Institute, 2006)” şi The End of Commitment: Intellectuals, Revolutionaries, and Political Morality (I. R. Dee, 2006).

Anna Kaminsky
Director, Stiftung zur Aufarbeitung der SED-Diktatur. A publicat: Die Berliner Mauer in der Welt (Berlin Story Verlag, 2009); Erinnerungsorte an den Holodomor 1932/33 in der Ukraine (Universitätsverlag Leipzig, 2008).

Mark Kramer
Director, Cold War Studies Program, Harvard University; Senior Fellow, Harvard’s Davis Center for Russian and Eurasian Studies. A publicat: Soldier and State in Poland: Civil-Military Relations and Institutional Change After Communism; The Collapse of the Soviet Union. Mark Kramer a tradus şi editat în limba engleză The Black Book of Communism: Crimes, Terror, Repression (Harvard University Press, 1999).

Nicolae Manolescu
Ambasador al României la UNESCO şi preşedintele Uniunii Scriitorilor din România, profesor la Universitatea din Bucuresti, membru coresponedent al Academiei Romane”. Autor al Istoria critică a literaturii române (Paralela 45, 2008).

Bogdan Murgescu
Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucureşti; Director, Centrul de Studii Administrative, Culturale şi Economice. A publicat: (editor) Revoluţia română din decembrie 1989. Istorie şi memorie (Polirom, 2007); A fi istoric în anul 2000 (ALL, 2006). A fost distins cu premiul „Nicolae Iorga” al Academiei Române.

Janos Rainer
Director al Insstitutului pentru Istoria Revoluţiei Maghiare din 1956. A publicat: Imre Nagy. A Biography (Macmilland, 2009); (co-editor cu Győrgi Pétéri), Muddling through the Long Sixties: Ideas and Everyday Life in High Politics and the Lower Classes of Communist Hungary (Trondheim, 2005).

Jacques Rupnik
Director de cercetare la CERI, Sciences-Po, Fondation nationale des Sciences politiques, Paris. A publicat: L’autre Europe: crise et fin du communisme (Éditions Odile Jacob, 1993); (editor) Le déchirement des nations (Seuil, 1995).

Levente Salat
Facultatea de Stiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, Universitatea Babeş–Bolyai. A publicat: A New Balance: Democracy and Minorities in Post-Communist Europe (Open Society Institute, LGI Books, 2003) (editat cu Monica Robotin); Multiculturalismul liberal (Polirom, 2001).

Lavinia Stan
Departamentul de Ştiinţe Politice, St. Francis Xavier University. A publicat: Church, State and Democracy in the Expanding Europe (Oxford University, 2009) şi Religion and Politics in Post-Communist Romania (Oxford University Press, 2007) (co-autor cu Lucian Turcescu). A editat Transitional Justice in Eastern Europe and the Former Soviet Union: Reckoning with the Communist Past (Routledge, 2008).

Andrzej Paczkowski
Collegium Civitas; profesor la Institutul Politic al Academiei Poloneze de Ştiinţe si preşedinte al Consiliului Institutului pentru Memoria Naţională din Polonia. A publicat: The Spring Will Be Ours: Poland and the Poles from Occupation to Freedom (Pennsylvania State University Press, 2003); (editor) From Solidarity to Martial Law: the Polish Crisis of 1980-1981: A Documentary History (CEU Press, 2006).

Institutul roman de istorie recenta, Dennis Deletant – Președinte
Profesor dr. Universitatea din Londra http://irir.ro/wp/despre-noi/structura/lang/ro/



Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România

Aceleasi persoane membri GDS si semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria care au condamnat Romania si natia romana pentru crime COMUNISTE, adica crimele kominternistilor impotriva poporului roman, dar fara criminali si asasini natiei noastre, respectiv: kominternisti evrei rusi, agenti NKVD-KGB si regele Mihai, cei care au implementat COMUNISMUL in Romania, acum vor din nou cu ajutorul lui Basescu sa condamne Romania si pentru HOLOCAUST, crime si fapte comise in perioada DICTATURII REGALE 1938-1940, dictatura Regelui Carol al II-lea, crime comise de acesta si Casa regala germana Hohenzollern prin decrete emise de acesta impotriva evreilor, Casa regala care din 2011, se numeste Casa regala de Romania pentru a ascunde crimele comise de acestia in Romania, nu ne trezim si nu-l gonim de la putere pe acest criminal si infractor al natiei romane: BASESCU care ne ucide fara mila, acesta ne va ucide pe toti si numai ca pronuntam cuvantul jidan sau evreu in Romania, va fi mai rau ca in Palestina.

De asemenea, e important de mentionat ca acest chior si infractor, deja si-a manifestat intentia sa condamne Romania si pentru HOLOCAUST spunand ca : “Romania trebuie sa-si asume HOLOCAUSTUL din Romania.“

Dar, pentru ce sa nu isi asuma Casa regala germana Hohenzollern, regele Mihai HOLOCAUSTUL din Romania, HOLOCAUST comis de tatal regelui Mihai, regele Carol al II-lea in perioada DICATURII REGALE,1938-1940, cand acesta a emis decrete impotriva cetatenilor evrei in Romania si pentru ce Romania nu condamna Israelul si evreii pentru ca au finantat al doilea Razboi mondial si pe Hitler si sunt la fel de vinovati ca Hitler si mai nou, Basescu a oprit 10 miliarde de euro la Banca Mondiala in America, intr-un cont personal, dintr-un credit de 20 de miliarde de euro si pentru ce?

Acesti bani vor fi folositi pentru finatarea armatei romane aliate cu NATO, atunci cand America si Israel vor declansa al treilea Rzboi mondial?

Si, pentru acest lucru se doreste cu atat insistenta de 22 de ani aducerea Regelui Mihai la putere in Romania, au nevoie de o marioneta in centrul Europei sa dirijeze trupe acolo unde doreste Soros & Co.

Pentru aducerea regelui Mihai la putere in Romania s-a declansat atacul asupra Romaniei in decembrie 1989, atrocitatile din 15 20 martie 1990 de la Targu Mures si atrocitatile din perioada 22 aprile -15 iunie 1990, asa numita Mineriada, greva foamei de 53 de zile si atacurile cu sticle incendiare asupra institutiilor statului roman, armatei si TVR si toate acestea pentru aducerea regelui Mihai la putere in Romania si acest lucru e recunoscut de Sorin Iliesiu membru GDS si PNL, in 2011 la Antena 3.

Si, pentru ce nu intervine SRI si SIE sa spuna ca la toate aceste atrociati si crime impotriva Romaniei si natiei romane au participat semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria si motivele atacurilor?

Destramarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania si aducerea regelui Mihai la putere in Romania?

http://www.inshr-ew.ro/colegiul-de-onoare

Colegiul de onoare

Otto Adler, Andrew Baker (SUA), Traian Băsescu, Tova Ben Nun (Israel), Sarah Bloomfeld (SUA), Randolph Braham (SUA), Emil Constantinescu, Wesley Fisher (SUA), Radu Gabrea, Mircea Geoană, Menachem Hacohen (Israel), Carol Iancu (Franţa), Ion Iliescu, Vasile Ionescu, Sorin Iulian, Saul Kagan (SUA), Marco Katz (Israel), Ion Bogdan Lefter, Oliver Lustig, Dan Mariaschin (SUA), Mona Muscă, Majestatea Sa Regele Mihai I, iar tatal sau Carol al II lea a emis decrete impotriva evreilor si a dus o politică de discriminare rasială antisemită prin interdicția căsătoriilor dintre creștini și evrei, precum și prin clasificarea prin lege a evreilor, în funcție de data venirii lor în România si acest criminal infect MIHAI vorbeste de HOLOCAUST in Romania?, Meir Rosenne (Israel), Avner Shalev (Israel), Aurel Vainer, Simone Veil (Franţa), Mihai-Răzvan Ungureanu, Elie Wiesel (SUA).

Consiliul ştiinţific

Viorel Achim, Lya Benjamin, Liviu Beris, Denis Deletant (Marea Britanie), Mihai Dinu Gheorghiu, Radu Ioanid (SUA), Andrei Pipidi, Liviu Rotman (Israel), Michael Shafir, Paul Shapiro (SUA), William Totok (Germania), Raphael Vago (Israel), George Voicu, Virgil Niţulescu, Marius Oprea.

Comitetul educaţional

Irina Cajal, Adrian Cioflâncă, Ioan Ciupercă, Alexandru Elias, Delia Grigore, Ladislau Gyemant, Andrei Oişteanu, Victor Opaschi, Ion Pătroiu, Maria Radosav, Gabriel Stan, Irena Steinfeldt (Israel), Felicia Waldman, Vasile Morar.

Asociatia Societăţii Academice Române

Preşedinte Alina Mungiu Pippidi (Profesor, Hertie School of Governance, Berlin), alinamp@sar.org.ro

Consiliu Director

Aurora Liiceanu (cercetător principal, Institutul de Criminologie)
Ana Maria Sandi (Consultant, Misiunea Băncii Mondiale, Bucureşti)
Ioan Popa (Profesor, Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, Academia de Studii Economice, Bucureşti)
Sorin Vieru (Profesor, Universitatea Bucureşti)
Anca Harasim (Director executiv, AmCham România)
Alina Mungiu Pippidi (Profesor, Hertie School of Governance, Berlin)
Echipa

Valentin Ariton, MA Politici Publice – fonduri UE, politici de asistenţă şi dezvoltare
Valentina-Andreea Dimulescu, MA Ştiinţe Politice (CEU); Masterat , Integrare Europeană, Centrul pentru Studii Europene de Integrare (ZEI) – Coordonator de publicaţii (Jurnalului Român de Ştiinte Politice); Asistent “Misuse of public funds in Romania before and after EU accession”
Mădălina Doroftei, doctorand – economie; coordonator “Proasta guvernare în cheltuirea banului public în România între anii 2004 şi 2012″, “Accept Pluralism”
Bogdan Iancu, dr. iur. – Director de proiect “Governance/Government: The Constitutional Semantics of Autonomy”, proiect de cercetare finantat de CNCS (Programul Idei 2011-Proiecte de Cercetare Exploratorie)
Adriana Iordache, MA Studii de Gen (CEU) – coordonator de comunicare, asistent de proiect “Anticorruption Toolbox for Civil Society”
Dan Mihai – legislaţie FOIA
Petre Matei, PhD – Roma şi politici antidiscriminare, “Accept Pluralism”
Alina Mungiu-Pippidi, PhD – bună guvernare – alinamp@sar.org.ro
Corina Murafa, MA Politici Publice – politici europene; coordonator, “Basic Education Quality Assurance Systems in South Eastern Europe: What Works in Our Region?”
Razvan Orasanu, student MPP la Harvard University – bună guvernare
Sorin Paveliu, PhD- politici de sănătate
Raluca Pop, MA Politici Publice (CEU) – politici culturale, fonduri europene, asistent “Misuse of public funds in Romania before and after EU accession”, coordonator “Fonduri europene – Manual de fraudare”
Simona Popescu – coordonator proiecte “Alianţa pentru o Românie Curată” și Student ARC simona.popescu@sar.org.ro
Alex Rusu, MA Politici Publice – politici de sănătate
Victoria Stoiciu – politici de migraţie
Bianca Vaz Mundo – coordonator“Anticorruption Toolbox for Civil Society”

Asociaţiei “SOLIDARITATEA PENTRU LIBERTATEA DE CONŞTIINŢĂ” presedinte Alina Mungiu-Pipiddi

http://www.humanism.ro/pages.php?page=6

Mihai AGAPIE
Gabriel ANDREESCU
Liviu ANDREESCU
Liviu ANTONESEI
Péter BANYAI
Remus CERNEA
Smaranda ENACHE
Matei GULEA
Cristian Emil LASCU
Domnica MACRI
Emil MOISE
Adrian NICULESCU
Anton NICULESCU
Coriolan Ovidiu PECICAN
Dan PETRESCU
Leonida-Aurel POP
Mircea TOMA
William TOTOK
Paul TUMANIAN
Daniel VIGHI
Dinu ZAMFIRESCU
Vasile Dem ZAMFIRESCU


Si, acum domnule prim minstru POANTA care doresti sa destrami Romania la ordin extern si la sugestia membrilor GDS si sa infiintezi Republica Transilvania si sa-l aduci pe regele Mihai la putere crezand ca o sa conduci dumneata si USL-ul Romania sau cu membri PDL, visuri de politicieni dementi si banditi, deoarece regele Mihai cand o sa-l aduceti la putere, o sa vina cu rudele si prieteni lor si cine o sa-i opreasca atunci cand o sa va puna in tepe in Piata Universitatii?

Nimeni, pentru ca ati distrus si jefuit Romania si vine un asasin mai mare ca voi sa ne ucida si sa ne extermine pe toti, membri GDS propaganda fascista, conspirativa si mascata va invita afara din Guvern pe blogul pe care dumneavoastra si toata clasa politica il finanteaza de 22 de ani, dar nu aveti bani pentru scoli si spitale si salarii si pensii si medicamente si acestia nu va iarta pana nu va dau jos de la Guvernare, nu stiti cine sunt, va spun eu o HAITA de disidenti-agenti pentru occident, America si Israel si sprijiniti de aceste tari si de o alta propaganda externa sionista si fascista CNN, BBC si altele si nu rezistati pana in martie 2013.

In final, doresc sa va reamintesc ca senatorul Voicu a fost vanat si arestat de pe strada si Nastase a fost bagat la puscarie de membri GDS din comisiile prezidentiale Basescu, mercenarii regelui Mihai si semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria si spuneti ca sunteti politician si ca sunteti prim ministru al Romaniei, dar nu stiti in ce drama sunteti dumneavoastra si familia dumneavoastra si Romania toata, nu-i simpatizez pe Voicu si Nastase, dar aceasta e Romania falimentara care a ajuns sa se imprumute la SOROS & CO si sa finanteze tradatori de neam si tara si merceneari si teroristi romani si straini si zecile de mii de plosnitarii-asociatii infiintate de acestia in Romania.

Ce scrie aici se gaseste pe pagina GDS.

Scrisoare deschisă: Doamnei ministru Ecaterina Andronescu

http://www.gds.ong.ro/

Stimată Doamnă Ministru Ecaterina Andronescu,

Subsemnații, universitari, cercetători, cadre didactice preuniversitare, membri ai societății civile, vă solicităm să răspundeți în cel mai scurt timp posibil cererii Senatului Universității București, privitor la plagiatul d-lui Victor Ponta, retrăgând acestuia titlul de doctor în drept pe care l-a deținut în mod ilegitim din 2003.

Cazul este cum nu se poate mai clar: atât Comisia de Etică a Universității București, formată din experți în drept la universități de prestigiu din lume, cât și Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) s-au pronunțat fără echivoc, dând un verdict limpede: plagiat.
Ați primit de peste o lună decizia și raportul Senatului Universității București cu toate materialele relevante, timp suficient pentru a vă convinge personal de amploarea plagiatului comis de dl. Victor Ponta. Peste o treime din lucrarea sa de doctorat este copiată, fără nicio trimitere la original sau citare a surselor, autorul încălcând clar și indubitabil etica universitară și legea. Chiar și Comisia Națională de Etică, formată ad-hoc pe criterii politice, a ocolit un răspuns tranșant, spunând că lucrarea de doctorat a d-lui Victor Ponta este în acord „cu legislația în vigoare din 2003“. Suntem convinși că dumneavoastră, în calitate de profesor
universitar și de om de bună-credință, nu puteți susține teza ridicolă potrivit căreia citarea surselor și ghilimelele s-au inventat după anul 2003!

Doamnă Ministru,

Sunteți profesor universitar și cunoașteți bine consecințele tolerării plagiatului în lumea academică românească; nu puteți ignora faptul că el contribuie într-o covârșitoare măsură la impostură, la confuzia valorilor și în final la scăderea continuă a nivelului de
educație la toate nivelele. Știți de asemenea că plagiatul nu are culoare politică, în schimb are culoarea minciunii. Suntem convinși că ați reflectat deja serios la acest caz și că îl puteți privi desprins de contingent, nu numai în contextul prezentului, dar și în acela al viitorului și că vă interesează felul în care vom fi cu toții judecați de acest viitor. Credem ca se impune să respectați adevărul și să evitați decredibilizarea învățământului, a României în general și, nu în ultimul rând, a dumnevoastră în particular.

Așteptăm să luați decizia corectă de retragere a titlului de doctor d-lui Victor Ponta, ghidându-vă astfel după interesele majore ale Universității, ale școlii și ale societății românești. Aşteptăm, deci, din partea Dvs., o decizie curajoasă, înțeleaptă și justă.

LISTA INTIALĂ DE SEMNATARI:

Lazăr Vlăsceanu- profesor universitar, Universitatea București
Emil Tomescu – medic primar, fost cadru universitar
Marian Preda- profesor, decan Facultatea Sociologie, Universitstea București
Mircea Kivu – sociolog
Ioana Both, profesor universitar Universitatea Babeș – Boyai
Anca Manolescu – doctor in filozofie, cercetător independent în antropologie religioasă
Dr. Andrei Oișteanu – cercetător și cadru didactic universitar
Horia Roman Patapievici – scriitor
Ion Vianu – scriitor și medic
Teodor Baconschi – doctor al Universității Paris – IV Sorbonne
Anca Oroveanu – conferențiar doctor Facultatea de Arte București
Aurelian Craiuțu – profesor de știinte politice, Indiana University, Bloomington
Ioan Stanomir – profesor, Facultatea de Știinte Politice, Universitatea București
Sorin Vieru – profesor Universitatea București
Doina Jela – scriitor
Smaranda Vultur – conferențiar, Universitatea de Vest Timișoara
Adrian G. Radu – lector la Universitatea «Politehnica» din Timișoara
Daniel Vighi – profesor doctor Universitatea de Vest Timisoara
Prof. Dr. Livius Ciocârlie – scriitor
Vlad Alexandrescu – profesor Universitatea București
Raluca Alexandrescu – Facultatea de Știinte Politice, Universitatea București
Vladimir Tismăneanu – profesor de știinte politice, Universitatea Maryland, USA
Armand Goșu – doctor, consilier, Institutul Diplomatic Roman
Dorin Dobrincu – doctor, cercetător științific, Academia Română
Florea Ioncioaie – conferențiar, Universitatea Al. I. Cuza, Iași
Alexandru Solomon – cineast, doctorand
Rodica Culcer – jurnalist
Dan Grigore – pianist
Andrei Cornea – scriitor, profesor Universitatea București
Monica Macovei – europarlamentar
Alexandru Gussi – doctor în știinte politice la IEP Paris, lector universitar
Gabriel Liiceanu – filosof, scriitor
Dumitru Sandu – rector Universitatea București
Eugenia Duță – doctor în estetica muzicii, Universitatea Paris 8
Andrei Pleșu – scriitor, filosof
Michaela Mudure – profesor universitar, Universitatea Babeș-Bolyai
Ioana Popescu – cercetător, Universitatea de Vest
Dr. Căin –Andrei Mihailescu – profesor (literatura comparată, teorie critica și studii hispanice), The University of Western Ontario
Profesor Florin Oprea, Ph. D., M. Sc. – Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești
Marian Ivan – profesor, Universitatea București
Comsea Floare – psiholog
Cristina Mariana Girdianu – inginer
Conf. dr. Anca Crivăț – Departamentul de Lingvistica Romanica, Limbi și Literaturi Iberoromanice și Italiana,
Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București
Costea Munteanu – profesor universitar, Academia de Studii Economice – Bucuresti
Mircea Cărtărescu – conferențiar univ. dr., Facultatea de Litere, Universitatea București, scriitor, publicist
Profesor Dr. Ștefan Szedlacsek – Institutul de Biochimie al Academiei Române, Departamentul Enzimologie
Alexandru Ioan Cabuz
Vlad Zografi – scriitor
Marian Ivan – profesor, Universitatea Bucuresti
Octavian Micu – CS III la Institutul de Știinte Spațiale
Marius Echim, Ph.D. – fizician, CS3, Institutul de Științe Spațiale
Vlad Russo – editor, Editura Humanitas
Prof. dr. ing. Dragos Ciuparu – Universitatea Petrol-Gaze Ploiești
Radu F. Alexandru – membru titular al Uniunii Scriitorilor, membru PEN Club, membru titular al Uniunii Cineaștilor, Profesor dr. invitat – UNATC
Sorin Alexandrescu – profesor la Universitatea Amsterdam și profesor la Universitatea București
Sandru Claudia Irina – funcționar public

La finalul acestei povesti pentru cine doreste sa se distreze si sa vada ca am dreptate si ca Romania finanteaza zeci de mii de asociatii si fundatii si ONG-uri si beneficiari sunt cateva sute de persoane, dar ATENTIE!, aceste persoane vand si distrug Romania si controleaza, ataca si santajeaza intreaga clasa politica din Romania, controleaza totul in Romania si sunt semnatarii declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria si mercenarii regelui Mihai din comisiile prezidentiale Basescu, cei care ne asculta telefoanele, ne fabrica dosare penale, inchid scoli si spitale, vand si distrug Romania si ne ucid fara mila, o pot face aici:

Membrii Aliantei pentru o Romanie Curata

http://www.romaniacurata.ro/despre-noi.php

- Societatea Academica din Romania;
- Freedom House Romania;
- Alma Mater;
- Grupul pentru Reforma Universitara;
- Centrul Roman de Politici Europene;
- Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania;
- Societatea Timisoara;
- Edu-Cer;
- Centrul pentru Jurnalism Independent;
- Asociatia Culturala Ariergarda;
- Salvati Bucurestiul;
- Grupul pentru Dialog Social;
- Pro-Do-Mo;
- Cartel Alfa;
- Academia de Advocacy;
- Centrul de Resurse pentru Participare Publica;
- Asociatia “Viitorul in Zori” (Let’s do it, Romania!)
- Centrul Ratiu pentru Democratie.
- Green Peace Romania
- Coalitia Sectorului Cultural Independent
- Asociatia Cluj Today
- Liga Apararii Drepturilor Omului – filiala Cluj
- Fundatia Romanian Business Leaders

Colegiul editorial

Romania Curata are un consiliu editorial format din:

- Sabina Fati
- Ioana Lupea
- Cristina Guseth
- Alina Mungiu-Pippidi
- Simona Popescu (coordonator)
- Narcis Iordache
- Ana Maria Mocanu
- Silvia Vranceanu
- Sorin Paveliu
- Magda Barascu
- Teodor Tita
- Catalin Tolontan
- Virgil Burla
- Bernard Noghiu.

STOP FINANTARII PLOSNITARIILOR-ASOCIATIILOR PARTICULARE ROMANESTI SI STRAINE SI ROMANIA IESE DIN CRIZA FINANCIARA, SOCIALA SI POLITICA.http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/2013/01/12/romania-atacata-de-guvernul-provizoriu-de-la-budapesta-infiintat-la-16-iunie-1989/
Romanie e in EROARE totala si asta datorita acestor plosnitarii si pusculite din bani publici, numite:asociatii, fundatii, ONG-uri, IMM-uri, ferme si agricultura privata, programe private guvernamentale care toate au patroni privati-particulari romani si straini si pentru care se risipesc zeci de miliarde de euro anual.

De asemenea, e bine de stiut ca membri acestor plosnitarii sunt soldati-militari in civil si masa de manevra pentru Soros si Israel in Romania sau R. Moldova ori pentru atentate teroriste prin Bolivia sau Peru ori Siria sau chiar Libia, iar Romania NU este condusa de PARLAMENT sau de GUVERN, ci e condusa fascist si conspirativ mascat de aceste plosnitarii din comisiile prezidentiale Basescu.

Cine nu crede sa priveasca COMISIA PENTRU CONDAMNAREA CRIMELOR COMUNISTE care constituie o cacelma jidaneasca si o batjocora la adresa poporului roman si o risipa de peste un milion de dolari pentru a proteja crimele regelui Mihai si ale kominternistilor evrei agenti NKVD-KGB, crime comise de parinti acestor membri ai comisiei Basescu-GDS-Tismaneanu, crime comise de acestia impotriva natiei romane, crime comise impotriva romanilor care se impotriveau deportarilor in Siberia Stalinista-bolsevicia si implementarii CIOMU-NISMULUI in Romania, crime comise in perioada MONARHISTA 1944-1947.

Iar, pentru cine nu intelege spun ca Romania este in EROARE si ca in 1989, Romania nu mai avea datorii externe la SOROS-ISRAEL, cei care conduc si controleaza America, respectiv la SRL-urile lor: FMI si Banca Mondiala, iar dupa 1989 Romania are o datorie care depaseste 120 de miliarde de euro si peste 80% din bani sunt la aceste plosnitarii si puscalite din bani publici si pentru studii gratuite in Romania pentru cetateni straini care sa inlocuiasca cetateni romani in institutiile statului roman si care imi aduce aminte de vorba unui evreu kominternist NKVD-KGB, SILVIU BRUCAN care spunea ca:

“Dupa 20 de ani va fi democratie in Romania.“

Adica, dupa ce toti cetateni romani vor fi inlocuiti in institutiile statului roman de acesti “neaica nimeni“, respectiv cetateni straini adusi la studii gratuite in Romania pe banii si sudoarea si spinarea romanilor care de fapt, insemna a doua sovietizare si bolsevizare a Romaniei si cine nu crede sa priveasca:

INSTITUTUL EUDOXIU HURMUZACHI
https://hurmuzachi.ro/

Mai mult, acesti straini ne-au instalat si stema in limba latina la ministere si chiar la sediile serviciilor de informatii ale Romaniei: “Patria a priori“, dar vad ca SRI-ul nu o mai foloseste pe NET, probabil o foloseste in documente scrise pentru Soros si Israel, deoarece SRI-ul si SIE sunt subordonate lui Soros si Iasraelului si occidentului si printului Charles.

Romania NU are bani pentru tinerii cetateni romani care reprezinta VIITORUL ROMANIEI si mai mult, sunt vanati la examene cu camere video si jandarmi si politisti si procurori, dar in schimb sunt bani si fara numar pentru ca Romania sa aduca cetateni straini la studii gratuite pentru ca sa-i angajeze ulterior in institutiile statului roman si mai mult, Romania are bani sa le finanteze si asociatiile, fundatiile si ONG-urile fabricate de acesti “NEAICA NIMENI“ in Romania.

De unde a pornit atacul si prigoana impotriva Bisericii? Totul a pornit de la REMUS CERNEA membru USL, mai exact membru PSD, dar care e si membru GDS si in miscarea HOMOSEXUALA care sunt dusmani pe fata ai fiintei umane, dar si ai bisericii. Peste toate acestea a mai aparut o problema, preotii refuza sa mai tina slujbe in CIMITIRE PARTICULARE- private si de aici tot acest razboi.

REMUS CERNEA promoveaza homosexualitatea pe strazi si in centrul Bucurestiului si schimbarea de sex din bani publici si care numai o singura operatie costa 60 000 de euro si face acest lucru la solicitarea Israelului si al ambasadelor straine occidentale si a Americii, toate subordonate Israelului si lui Soros, dar daca Romania avea un Parlament sanatos, in secunda doi si dupa ce puneau cerere la primarie pentru autorizarea acestor mitinguri si festivaluri GAY si HOMOSEXUALE in Romania, toti ambasadori straini plecau din Romania si de urgenta cu suturi in cur si cu pietre si bolovani la usa celor care promoveaza aceasta maladie planetara.

Si, pentru cultura multor cititori, le spun ca Soros personal are cateva fundatii in Romania care sunt finantate din bani publici, mai exact din creditele facute de Romania la SRL-urile lui Soros: Fundatia Soros, Transparency International, Fundației Soros pentru o societate deschisă si altele.

Unde au fost aceste ONG-uri cand s-au inchis scoli si spitale sau atunci cand a intrat Romania in NATO sau M-UE?

A fost Societatea civila si acum tot Societatea civila se numesc, dar sunt niste plosnitarii si pusculite din bani publici care participa la distrugerea si vanzarea Romaniei si exterminarea natiei romane.

Romania e in CRIZA, AUSTERITATE si in RECESIUE si NU sunt bani pentru scoli si spitale si se inchid sau NU sunt bani pentru salarii si pensii si se reduc, dar sunt bani pentru aceste plosnitarii si pusculite din bani publici: asociatii, fundati, ONG-uri,IMM-uri sau ferme si agricultura privata ori programe guvernamentele care sprijina aceste asociatii sau pe patronii lor, privati romani si straini,iar daca cineva ar verifica cat costa aceste plosnitarii si pusculite pe bani publici ar putea vedea ca se risipesc zeci de miliarde de euro anual si Romania vinde CFR- marfa si Posta Romana si alte institutii jefuite si falimentate special pentru ca NU sunt bani si Romania NU are bani. Despre ce vorbim?

Pentru cine nu stie UDMR-Tokes este un ONG si nu partid si mai mult, membri UDMR au asociatii si fundatii, iar BOC, Basescu si guvernul PDL- UDMR reducea salariile si pensiile si inchidea scoli si spitale si guitau ca porcii: CRIZA, AUSTERITATE si RECESIUNE si ca nu sunt bani si mai mult, toate aceste plosnitarii primesc sedii, case, terenuri, locuinte si chiar vile de la RA APPS si pentru cine nu crede ii rog sa priveasca:

Guvernul Boc a dat bani şi unui ONG al ginerelui ministrului Borbely, şi fundaţiei lui Kelemen Hunor
http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/36363/Guvernul-Boc-a-dat-bani-si-unui-ONG-al-ginerelui-ministrului-Borbely-si-fundatiei-lui-Kelemen-Hunor

De asemenea, Romania finanteaza asociatii si fundatii alcatuite din grupari paramilitare ai caror membri sunt cetateni maghiari si generali NATO le pregatesc militar si cu armament de razboi, pentru a alcatuia noua armata a noului stat Republica Transilvania, respectiv: Turáni Vadászok (Vînatorii Turanici), Turul Szövetség (Asociatia Turul), Rongyos Gárda (Garda Zdrentărosilor), Magyar Rendfenntartó Bizottság (Comitetul maghiar pentru mentinerea ordinii publice), Nemzetőrség (Garda natională), Székely Legio (Legiunea Secuiasca sau Legion Siculis) in Romania.

Grupari paramilitare pregatite de generali NATO la Oradea si care vor forma noua armata a statului Republica Transilvania, care sunt trimise pentru actiuni teroriste prin Chile, Bolivia sa capete experienta si altele. Se poate vedea si incercarea de asasinare a presedintelui Boliviei Evo Morales la ordinul Israelului si al Americii, in care doi membri ai grupari paramilitare maghiare Székely Legio (Legiunea Secuiasca sau Legion Siculis) din Romania, au fost ucisi de fortele speciale boliviene: Árpád Magyarosi si Eduardo Rózsa-Flores.

Nu doresc sa aprofundez toate aceste PLOSNITARII si PUSCULITE din bani publici, care sunt finantate si de PARLAMENUL ROMANIEI si GUVERNUL ROMANIEI si sunt lipite de aceste institutii ale statului roman, ci doresc sa intru in esenta lucrurilor si sa vedem de unde au aparut aceste plosnite financiare.

Pe 5 ianuarie 1990, la invitația lui Silviu Brucan, a aterizat pentru prima oară la București la bordul avionului personal, miliardarul american de origine maghiară George Soros, împreuna cu o femeie, agent MOSSAD, blindat cu arme, chiar si la chilotei si cu acoperire diplomatică, avand pasaport diplomatic si o mica functie de consilier la Ambasada Americii din Ungaria.

Soros a mers direct la sediul GDS, sediu repartizat de Iliescu lui Brucan, dar si fondurile de peste un miliard de dolari în numele FSN, în fostul local UTC din Calea Victoriei 120, numindu-l pe Alin Teodorescu-agent AVO, director al GDS și al nou înființatei FUNDATIA Soros, filiala România, finantata de toate guvernele de 23 de ani.

SOROS a susținut totodată crearea unui săptămânal numit Revista 22 si Editura HUMANITAS, fosta Editura Politica, iar in aceasta Revista 22 si editura Humanitas sa publice GRATUIT si pe bani romanilor, toti membri ai postului de Radio Europa Libera si semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria si toti membri GDS si ICR, sa constituie propaganda SOROS in Romania, fiind finantata de toate guvernele Romaniei de 23 de ani, avându-l ca redactor-șef pe Stelian Tănase și pe Dan Pavel redactor sef adjunct și înființarea pe lângă Fundația Soros, care sa constituie nucleul propagandei si al actiunilor SOROS in Romania pentru numeroase asociatii, fundatii si ONG-uri satelit, intitulate apărătoare ale drepturilor omului, dar care in realitate sa aibe rol de manipulare, santaj politic si SOROS sa aibe un control total al vietii sociale, politice, culturale, militare si economice in Romania.

La ordinul lui Soros si pentru ca toti membri GDS sa-și ascunde originile evreiesti si kominterniste NKVD-KGB si paterniatea lor la diferite agentii de spionaj international, acestia sa se lipeasca de partidele istorice reînfiinţate după 1989, PNȚ-CD, PNL și PSDR si mai mult, acestia sa lupte si sa uneasca aceste partide intr-o alianta politica puternica, reusind sa faca acest lucru în anul 1991, formand alianță politică și electorală numită Convenția Democratică-CDR sau ALIANTA DREPTATE si ADEVAR-DA in 2004 si Uniunea Social Liberara-USL in 2012.

În 1996, această alianță Convenția Democratică-CDR penetrată și dirijată de SOROS, prin membri GDS l-au adus la preşedinția României pe secretarul PCR al Universității București – Emil Constantinescu.

Numeroşi membri GDS şi ai Reţelei Soros in Romania au beneficiat de favoruri înalte, începând din 2004, atunci când l-au sprijinit pe jidanul- evreu Traian Băsescu sa ajunga Presedintele Romaniei, conform alternanței la putere decisă de la Tel Avi, prin Washington.

Andrei Pleşu şi fosta şefă a Fundaţiei Soros, Renate Weber, au fost numiţi consilieri la Cotroceni,

Vladimir Tismăneanu (fiul lui Leon Tismineţchi, zis Ciungul, kominternist NKVD-KGB, stabilit în România după 23 august 1944, demnitar în cadrul CC al PCR ) sef la ICCCMER

Horia Roman Patapievici (din 1999 membru al CNSAS, șef al Institutul Cultural Român în perioada 2005-2012, fiul lui Dionis Patapievici traducător al Armatei Roșii, devenit director al Direcției Circulație Monetară la BNR și reprezentat al RPR la CAER), sef la institutia guvernamentala ICR, o fosta fundatie a lui Patpievici si a altor membri GDS, dar si aceasta e finantata de guvernele Romaniei de 23 de ani si constituie propaganda si arma lui SOROS in Romania.

Monica Macovei a fost procuror care emitea documente pentru arestari si perchezitii abuzive si ilegale in ALB fara MOTIVATII, membru PCR și pusă ministru al Justiției de Basescu, la ordinul SOROS..

Cristian Preda, fost consilier prezidenţial al lui Băsescu şi Constantinescu a ajuns europarlamentar PDL,

Mihai Răzvan Ungureanu, fostul membru al CC UTC, bursier Soros, dar şi al controversatului afacerist mondial Marc Rich, a fost numit ministru de Externe, șef la SIE și premier de Basescu la ordinul SOROS.

SOROS cu ajutorul membrilor GDS si al numeroaselor plosnitarii: asociatii, fundatii si ONG-uri,finantate de natiunea romana si pentru care e datoare peste 120 de miliarde de euro la SOROS, acesta își prezintă de 23 de ani viziunea asupra societății din Romania prin

Cristian Pîrvulescu-Pro Democratia,

Andreea Pora, jurnalista Revista 22, a inceput sa-l atace pe Basescu:

“Un cap în gura Maiestăţii Sale Regele Mihai” este titlul pe care Andreea Pora l-a dat materialului său, argumentând că a folosit “un limbaj apropiat de cel prezidenţial” si “a comis o mitocănie impardonabilă, unul dintre cele mai josnice şi gratuite atacuri politice din cariera sa.”, potrivit revista22.ro

Andreea Pora: Basescu a indraznit sa se dea la omul lui SOROS-Tel Aviv-Washington!

Andreea Pora a uitat ca a participat cu Hossu, Boc si Vasilescu BNR la fabricarea Legii Sclavului roman in Romania si aceasta lege a fost fabricata de SOROS-Washington si sustinuta de membri GDS si ICR, la sediul GDS in Calea Victoriei 120, de mercenarii lui SOROS-Tel Aviv-Washington si ai regelui Mihai?

Traian Ungureanu (redactor Europa Liberă, post coordonat de CIA, în prezent eurodeputat PDL),

Alina Mungiu Pippidi-Asociata Academica Romana, finantare facuta prin intermediul Academiei Romane,

Teodor Anatol Baconsky, teolog, ambasador la Paris, iar in 2009, a adus 5 000 de voturi pentru Basescu, un vot pe secunda, apoi a fos numit de Basescu ministru de externe.

Emil Hurezeanu ( fost director al departamentului românesc al Europei Libere si Vocea Americii, care in 1989, impreuna cu Pacepa injura si ataca Romania.),

Toate canalele media finantate o parte de Guvernele Romaniei si acesti kakanari ordinari si agenti si tradatori de neam si tara, ne sunt serviti de SOROS ca niște ORACOLE SUPREME, kakanari ordinari si scursuri umane, care ne invata cum sa mancam paine goala si pe aceea daca o avem, cu apa plina de fecale de la APA NOVA.

Soros fiind jidan, adica tigan evreiesc si smecher, ii trebuie propaganda pozitiva si armata si MASA DE MANEVRA in Romania, dar sa nu plateasca el, ci Romania si romani si asa Romania a ajuns in EROARE si sa se imprumute la SOROS-Tel Aviv-Washington, adica la SRL-urile lor: FMI, Banca Mondiala, Rezervele Federale Americane si sa finanteaza propaganda, armata si MASA DE MANEVRA a lui SOROS in Romania, toate plosnitariile: asociatiile, fundatiile, ONG-urile, IMM-urile, corporatiile, dar si toate atacurile teroriste internationale planetare ale SRl-ului lor: NATO, ONU, veziRezolutia ONU pentru atacarea Siriei, dar dupa ce NATO imbracati in civili au atacat Siria si au ucis civili si militari Sirieni, asa cum au facut in Romania in decembrie 1989, pentru ca SOROS sa le poata jefui FASCIST si cu ajutorul papusilor si marionetelor.

Si, cine nu crede ii rog sa priveasca cum conduce SOROS Romania:



Povestea cu Biserica Ortodoxa nu va inceta pana nu isi atinge scopul sau Sorors nu va zice: STOP JOC.

In legatura cu EROAREA din Romania, aici intervine si o alta problema foarte importanta, aceste asociatii -plosnitarii au ca tema UNIREA R. Moldova cu Romania, dar este o cacealma si care in realitate se urmareste destramarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania, aceasta constituind o contra pondere la solicitarile Ungariei si care sprijina actiunile Ungariei in Romania si alt aspect, il constituie luptatori pentru DACIA STRABUNA care pe o parte lupta pentru traditia milenara a statului Roman si pe de alta parte sustin Ungaria si Tokes, dar si toate actiunile ANTIROMANESTI ale lui Basescu si PDL-ului si sunt de acord cu inchiderea scolilor si spitalelor de catre membri UDMR si Ungaria in Romania, dar nu i-am vazut protestand impotriva actiunilor UDMR-ului si Tokes in Romania si nu au protestat atunci cand UDMR si Ungaria din guvernul Romaniei au inchis spitalele din Romania.

Si, dupa cum se poate vedea asistam la alte EROARI in Romania, intrucat Romania piere si peste 5 milioane de romani au parasit Romania si avem actiuni pentru UNIRE si la ce mai foloseste aceasta UNIRE sau la reafiintarea Daciei sau Romaniei MARI, acum cand toti acestia impinsi de Soros de la spate lupta pentru distrugerea si desfiintarea statului Roman?

Si, la ce mai foloseste Unirea Basarabiei cu Romania, daca Romania se destrama si se infiinteaza R. Transilvania? Despre ce vorbim?

Priviti cine stabileste soarta Romaniei si a fiecaruia dintre noi, dar si viitorul Romaniei si al copiilor nostri
http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/2013/01/21/priviti-cine-stabileste-soarta-romaniei-si-a-fiecaruia-dintre-noi-dar-si-viitorul-romaniei-si-al-copiilor-nostri/

Vorbim despre UNIRE, dar de fapt se urmareaste FEDERALIZAREA ROMANIEI si la ce mai foloseste aceasta UNIRE cand saptamanal se tin sedinte de guvern comune Romania si R. Moldova?

Aceste manifestatii organizate si sustinute de SOROS in Romania si R. Moldova nu constituie decat o alta EROARE in Romania si care are ca scop atragerea atentiei cetatenilor romani de la painea cea de toate zilele care lipseste cu desavarsire si ca SOROS sa poata sa vanda si sa distruga Romania cu ajutorul asociatiilor si plosnitariilor infiintatea la ordinul sau in Romania.

Aceste asociatii si plosnitarii si membri lor sunt folosite la actiuni teroriste si diversioniste in Romania si R. Moldova de Soros, prin Traian Basescu, iar Basescu le asigura lucuri de munca in institutiile cele mai importante ale statului roman: consuli, ambasadori, magistrati, judecatori sau procurori, fac ce vor si cand vor si fara sa plateasca pentru faptele lor, cine nu crede sa priveasca:
STOP FINANTARII PLOSNITARIILOR SI PUSCULITELOR DIN BANI PUBLICI: ASOCIATIILOR, FUNDATIILOR, ONG-URILOR, IMM-URILOR, FERME SI AGRICULTURA PRIVATA SI PROGRAME GUVERNAMENTALE PRIVATE RABLA, CORNUL SI VACA, CASA VERDE SI ALTELE SI ROMANIA IESE DIN HOLOCAUSTUL APOCALIPTIC IN CARE DE GASESTE DE 23 DE ANI.

http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/2013/02/08/romania-in-eroare-ataca-biserica-la-ordin-extern-ce-sunt-ong-urile-si-cine-le-mani-puleaza/ Basarabenii si UNIREA: MASA DE MANEVRA a UNGARIEI in Romania
http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/2013/01/14/basarabenii-si-unirea-masa-de-manevra-a-ungariei-in-romania/


Share this:

Twitter1
Facebook20
Google


Like this:


Related

NATO zice ca lupta impotriva TERORISMULUI? Care terorism si teroristi?
In "Dezvaluiri"

SOROS-Washington a decis soarta Romaniei in decembrie 1989 si o face si in prezent, priviti asasinii nostri si jefuitorii Romaniei
In "Dezvaluiri"

Guvernul Romaniei este un Guvern Masonic, iar toți politicienii fac parte din loji masonice
In "Masoneria"

9 comentarii:

  1. Acest mesaj nu are statutul de campanie electorala conform Legii administraţiei publice locale nr. 215⁄2001 modificata.

    Stimati conationali

    Sunteti chemati la miscarea patriotica a romanilor si promovarea acesteia in toata lumea, prin care sa ne redam identitatea, mandria nationala, dragostea de patrie, harnicia, corectitudinea, respectul pentru tot ce este romanesc, dragostea si atasamentul fata de conationali, calitati pe care societatea moderna le-a distrus.
    Nu ezitati si intrati in randurile noastre, dati-va osteneala si interesul pentru a fi patrioti, sa luam pozitie fata de cei care ne terfelesc numele si tara, pentru a-i aduce pe toti romanii in rand cu noi.

    Atotputernicul sa ne ajute !

    A aparut o speranta pentru o schimbare radicala in Romania. Nu putem sta alaturi si privi in continuare cum suntem vanduti ca sclavi, cum suntem prostiti si batjocoriti in tara noastra, pentru care strabunii nostri s-au jertfit de a ne-o lasa mare frumoasa si bogata. Sa profitam de aceasta speranta care poate fi salvarea noastra.
    In Noembrie 2014 vor fi alegeri prezidentiale. Daca sunteti patrioti, sustineti candidatura lui

    Mircea Moise
    „ http://alegerile-prezidentiale-2014-ro.ibk.me „

    la alegerile pentru presedentia statului Roman.
    El are capacitatea, vointa si metodele pentru o schimbare pozitiva in Romania, ceeace guvernantii de pana acum nu le-au avut.


    RăspundețiȘtergere
  2. Acest mesaj nu are statutul de campanie electorala conform Legii administraţiei publice locale nr. 215⁄2001 modificata.

    Presedinte al Romaniei > Mircea Moise < o sansa pentru poporul Roman.

    Romani din toate tarile treziti-va!
    Mircea Moise posibil candidat independent la Alegerile prezidentiale 2014



    Cetatenie – Romana
    Virsta – 70 ani
    Origine – 50% Moldovean, 25% Basarabean, 12,5% Rus, 12,5% German
    Evolutie - rasarit Basarabean, crescut Ardelean, copt Banatean, rascopt German, rasadit Parisian
    Domiciliu – Germania; Resedinta – Romania
    Religie – Ortodox
    Politica - apolitic
    Pregatire profesionala – tehnica, muzica, policalificari
    Activitati – Industrie, transporturi, constructii, agricultura, invatamant, muzica, inventii.
    Limbi vorbite – Romana, Germana, Franceza, Italiana,
    Autocaracterizare – patriot, corect, modest, luptator inversunat pentru libertate si dreptate, bun gospodar, harnic, curajos, respectuos, tolerant, prietenos, ordonat, iubitor de natura si animale, viata decenta si sanatoasa, cu spiritul umorului.

    Cetatenii Romani care au trait in comunism cunosc partile rele ale acestui regim. Trecand intr-o oranduire capitalista Romanii incep sa-si dea seama ca aceasta nu e chiar asa cum si-au inchipuit, aceasta desamagire fiind amplificata si de acapararea puterii in Romania de catre persoane si grupari cu un caracter indoelnic, fara pregatiri de specialitate, care au practicat interesele personale mai presus decit cele nationale sau chiar numai interesele personale, apeland la furt, coruptie, minciuna, inselatorie, demagogism. Acestia conducand tara pina in prezent, cit si poporul care i-au ales, habar nu aveau ce inseamna capitalismul, aducand Romania in starea in care se afla in prezent. Adevarul este ca atat comunismul cat si capitalismul au amandoua tot atatea parti bune cat si rele. Trecerea de la un regim la altul trebuia sa se faca treptat prin selectarea partilor bune ale celor doua regimuri cit si aplicabilitatea lor si integrarea in dezvoltarea noii societati.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mircea Moise posibil candidat independent la Alegerile prezidentiale 2014

    Ofer Romanilor sansa de a redresa situatia catastrofala in care se afla Romania, prin a-mi sustine candidatura la presedintia Romaniei.
    Nu sint nici literat nici orator pentru a impresiona cu discursuri bombastice si demagogice. Impotriva modestiei mele afirm ca am o indelungata si vasta experienta practica in majoritatea directiilor economice si sociale, traind si lucrand alternativ in comunism si capitalism. Cunosc foarte bine amandoua sistemele si sint capabil chiar si in situatia actuala a Romaniei sa combin lucrurile bune si sa inlatur lucrurile rele din aceste doua sisteme si chiar sa aduc ceva nou pentru a sintetiza o oranduire nationala superioara acestor doua sisteme, care sa asigure in principal un nivel de trai mai ridicat populatiei Romaniei . Nu sunt primul care are acest concept. Mai sunt si alte state comuniste si capitaliste in care se inceasca cu mai mult sau mai putin succes aceasta idee.
    Nu sunt scamator ca sa fac minuni ca Romanii sa traiasca mai bine. Am ideile ca sa creez conditiile ca oamenii sa-si poata singuri realiza o viata mai buna, parte din ele enumerandu-le in programul de guvernare de mai jos.
    Pentru candidatura la alegerile prezidentiale conditia principala este de a fi sustinut de cel putin 200.000 de persoane. Calculand timpul necesar unui candidat independent pentru a aduna semnaturile de sustinere rezulta ca i-ar trebui cel putin 100 de ani. Astfel s-a taiat din start posibilitatea unor persoane din afara cercurilor de interese care au initiat aceste legi, persoane cu adevarat potrivite din punct de vedere moral, cultural, profesional, cu experienta si capabili pentru aceasta functie sa candideze, dind prioritate unor persoane sustinute de anumite cercuri ale caror interese sa le reprezinte. Cat priveste moralitatea acestor cercuri cat si a celor care le-au reprezentat s-a vazut pana in prezent.
    Teoretic sansele mele pentru a candida la alegerile prezidentiale sunt nule. Totusi eu impreuna cu o parte din Romani suntem curiosi cati Romani s-au trezit din somnul in care se afla de peste 70 de ani si sunt constienti pe ce lume traesc. In acest sens cei care s-au trezit si au incredere in mine pot sa-si exprime sustinerea mea prin trimiterea urmatorului mesaj la E-Mailul m-moise@t-online.de:
    „numele - prenumele - localitatea - judetul – E-Mail sau telefon – incognito (daca doreste sa ramina necunoscut) - sustin candidatura lui Mircea D. Moise la presedentia Romaniei”.
    Dupa verificarea veriditatii datelor sustinatorilor, la sfarsitul acestei pagini va aparea o lista cu numele sustinatorilor care nu s-au declarat incognito precum si numarul celor incognito. De la aceeasi adresa de E-Mail pot transmite sustinerea mai multe persoane.
    Informatia despre acest site se poate raspandi prin toate mijloacele de comunicare.

    Adresa web. http://alegerile-prezidentiale-2014-ro.ibk.me

    RăspundețiȘtergere
  4. Mircea Moise posibil candidat independent la Alegerile prezidentiale 2014

    Program de guvernare
    Se cere – Ordine, disciplina, corectitudine, dreptate, harnicie si patriotism.

    1. Guvern si administratiea de stat
    A. -Romania va fi Republica Prezidentiala in care presedintele statului va avea putere executiva si legislativa prin consultarea expertilor, guvernului, parlamentului si opiniei publice, procedand chiar la referendumuri. Presedintele statului va fi responsabil pentru implementarea legilor iar in cazuri exeptionale are si drept de veto.
    Legile vor fi propuse analizate si votate online de catre toti cetatenii Romaniei.
    B. -Dizolvarea actualului parlament si formarea unui nou parlament dupa modelul Marii Adunari Nationale dar cu alta componenta si scopuri. Parlament format din 1000 pana la 2000 de reprezentanti ai tuturor paturilor si organizatiilor sociale, economice, culturale si private care sa apere interesele celor pe care ii reprezinta si care sa fie retribuiti de cei pe care ii reprezinta. Deputatii parlamentului vor fi alesi prin concurs daca va fi nevoie.
    C. -Dizolvarea actualului Guvern si formarea unui guvern apolitic pe baza de concurs in functie de calitatile morale, profesionale, culturale si de experienta candidatilor propusi si independenti. Propunerile se vor putea face de catre grupari sau persoane. Guvernul va avea si drepturi consultativ-legislative, v-a fi responsabil pentru aplicarea legilor iar in cazuri exeptionale are si drept de veto.
    D. –Infiintarea functiei de Vicepresedinte al Statului care va fi numit de presedintele statului si cu care i-si va imparti atributiile.
    E. -Infiintarea scolilor pentru administratia publica, din randul caror cursanti vor fi alesi prin concurs si alegeri locale Primarii localitatilor. Din randul acestor cursanti vor fi alesi prin concurs si pentru alte functii de conducere din administratiile locale.
    F. -Ocupantii unei functii de conducere in stat vor fi numiti pentru o perioada stabilita si vor putea fi destituiti din din functie dupa cel putin un an daca nu vor fi capabili sa exercite acea functie sau daca vor avea abateri de natura morala, legala, sau materiala.
    G. -Reanfiintarea regiunilor istorice Banat, Crisana, Bucovina, Dobrogea, Maramures, Moldova, Muntenia, Oltenia, Transilvania, administrate de un Guvernator si o instititie guvernala care vor fi subodonate direct Presedintelui tarii si care vor avea in principal atributii de supraveghere si control.
    H. -Abrogarea legii imunitatii pentru toate organele de stat, odata cu implementarea legilor care sa-i protejeze de agresivitati nefondate.
    I. -Infiintarea oficiului national pentru problemele cetatenilor, cu filiale in toate judetele, cu site-uri de internet unde cetatenii sa poata sa-si exprime problemele. Bineinteles aceste oficii sa aiba pirghiile necesare pentru rezolvarea acestor probleme.
    J. -Infiintarea votului electronic intr-un program online unde vor putea fi propuse si respinse legi si reguli noi sau modificarea celor vechi, de organizatiile si cetatenii Romaniei, acestea fiind examinate de catre o comisie si dupa caz propuse pentru vot. Pe aceste site putand a se organiza si referendumuri.
    K. –Reducerea birocratiei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mircea Moise posibil candidat independent la Alegerile prezidentiale 2014
    2. Economia
    A. -Trecerea la saptamina de lucru de 6 zile si anume: 50 de ore pe saptamana in sectorul particular, 54 de ore in sectorul de stat, 48 de ore de lucru in 3 schimburi si 36 de ore de lucru in 4 schimburi, avand ca efect si marirea salariilor.
    B. -Infiintarea bancii de stat pentru dezvoltare care sa crediteze la o dobinda foarte mica firmele, avand ca efect si inmultirea locurilor de munca.
    C. -Ministerul comertului, sa ajute firmele si producatorii particulari sa-si comercializeze produsele intern si extern, avand ca efect cresterea veniturilor firmelor mici si mijlocii.
    D. -Reafiintarea trimisilor comerciali pe langa ambasade si consulate.
    E. -Extinderea ministerului fondurilor europene cu specialisti care sa ajute la formalitatile de accesare a fondurilor, precum si acordarea de ajutor financiar celor care intentioneaza sa acceseze aceste fonduri, avand ca efect dezvoltarea investitiilor.
    F. -Reactivarea fabricilor de constructii de masini agricole si retehnologizarea lor pentru constructia de masini noi poentru agricultura ecologica.
    G. -Romania se va declara tara ecologica.
    H. -Toata productia pentru consum alimentar uman si animal sa fie ecologica ne modificata genetic.
    I. -Importurile de produse pentru consum alimentar uman si animal sa fie ecologice ne modificate genetic, numai din surse controlate de autoritatile Romane, dupa anumiti parametri stabiliti de autoritatile Romane.
    J. -Protejarea productiei proprii prin impozitarea sporita a produselor de import cu exceptia produselor ne fabricate in tara si a produselor de inalta tehnologie folosite in investitii de productie.
    K. -Recalcularea pensiilor si salariilor din institutii si intreprinderile cu capital de stat.
    L. -Ajutorul social se va acorda numai persoanelor cu incapacitate de munca si care nu au lucrat niciodata, precum si pensionarilor care au pensii mai mici decit minimul de existenta.
    M. -Se infiinteaza categoriia muncitorilor sociali pentru persoanele care nu au loc de munca si nu primesc ajutor de somaj. Acestia vor primi un salar social cu conditia sa efectueze munci oferite de bratele de munca in colaborare cu primariile. Alocatiile pentru copii nu se vor acorda muncitorilor sociali care nu presteaza munci. Organizarea acestui tip de activitate va fi reglementata prin legi si reguli.
    N. -Obligativitatea transportarii marfurilor industriale si alimentare ne perisabile cu transportul feroviar si naval. Concomitent subventionarea imbunatatirii transportului feroviar de persoane si marfuri din economiile realizate din repararea drumurilor, avand ca efect protejarea naturii.
    O. -Scaderea preturilor pentru transportul persoanelor in comun in localitati si in afara, pentru functionarea masinilor de productie industriala si agricola, pentru transporturile de masfuri pe caile ferate urbane si interurbane pe distante mici, prin scaderea impozitelor pe aceste mijloace si scaderea preturilor pe combustibilii si energia folosita de acestea.
    P. -Prospectarea tuturor resurselor naturale si pregatirea acestora pentru ca in caz de necesitate sa poata fi exploatate in cel mai scurt timp, chiar procedanduse la extragerea si folosirea lor in cantitate mica pentru pentru a asigura surse pe timp indelungat, in acest sens sa se asigure necesitatile prin import.
    Q. -Renuntarea la imprumuturi financiare de catre stat si plata a datoriilor externe a caror dobanzi ne transforma in sclavii strainilor iar statul se va imprumuta de la Banca Nationala a Romaniei.
    R. -Activarea cererilor pentru recuperarea datoriilor externe catre Romania.
    S. -Comasarea principalelor institutii de stat centrale intr-un sediu si inchirierea spatiilor libere.
    T. -Restrangerea spatiilor pentru institutiile de stat centrale si locale si inchirierea celor libere.

    RăspundețiȘtergere
  6. U. -Sursele financiare pentru redresarea economica a tarii sint urmatoarele:
    • economiile relizate din reorganizarea parlamentului.
    • economiile realizate din transferarea cheltuelilor din politie si justitie catre inculpati.
    • sume provenite de la condamnati pentru plata timpului de inchisoare.
    • recuperarea prejudiciilor de la condamnatii penali.
    • economiile din reforma asistatilor sociali.
    • sumele provenite din inchirierea spatiilor imobile libere ale statului.
    • economiile realizate din reducerea cheltuelilor pentru functionarea statului.
    • recuperarea datoriilor statelor terte catre Romania.
    • TVA-ul incasat din marirea puterii de cumparare a populatiei
    • impozitul pe venituri rezultat din marirea salariilor ca urmare a trecerii la saptamina de lucru de 6 zile si inmultirea locurilor de munca rezultat din imbunatatirea posibilitatilor de finantare a firmelor.
    • economiile rezultate din Reducerea birocratiei.
    • economiile rezultate in urma desfiintarilor campaniilor electorale.
    • Banii rezultati din confiscarea averilor ilicite.

    3. Agricultura
    A -Interzicerea vanzarii pamanturilor catre cetateni straini acestia putand sa arendeze pamanturile de la stat care le va cumpara de la particulari.
    Pamanturile cumparate pina in prezent de cetateni straini vor ramine in arenda gratuita pina la amortizarea investitiilor si realizarea unui anumit venit.
    B -Incurajarea noilor agricultori precum si acelor mici existenti prin imprumuturi cu dobanda mica si scutiri de impozite.
    C -Ajutarea agricultorilor pentru a accesa bani Europeni.
    D -Reactivarea fostelor fabrici de prelucrarea produselor agricole si construirea de fabrici noi.
    E -Romania sa se declare tara ecologica.
    F -Sa se informeze populatia prin toate mediile posibile despre pericolul alimentelor neecologice si procesate cu adaosuri de ingredienti chimici si sa se promoveze alimentatia ecologica.
    G -Toata productia pentru consum alimentar uman si animal sa fie ecologica ne modificata genetic.
    H -Importurile de produse pentru consum alimentar uman si animal sa fie ecologice ne modificate genetic, numai din surse controlate de autoritatile romane, dupa anumiti parametri stabiliti de autoritatile romane.
    I -Schimbarea regulilor functionarii pietelor de desfacere a produselor agricole si animale.
    J -Ocrotirea producatorilor agricoli si de produse animale prin impunerea de preturi minimale pentru anumite produse stabilite de stat.

    4. Transporturi
    A -Nationalizarea completa a CFR-ului si reorganizarea lui dupa modelul anilor pina in 1990.
    B -Reabilitarea infrastructurii feroviare
    C -Reactivarea fabricilor de locamotive si a celor de vagoane.
    D -Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din România i-si va largi activitatea prin infiintarea de directii de constructii a drumurilor preluand toate constructiile de drumuri.

    5. Impozitarea
    A -Scaderea TVA-ului sub 20%, Scaderea TVA-ului sub 10% pentru produsele alimentare, cresterea TVA-ului pentru produsele de import cu exceptia produselor ne produse in tara si a produselor de inalta tehnologie folosite in investitii de productie.
    B -Marirea impozitarii pe profitul firmelor.
    C -Ne impozitarea profitului reinvestit in Romania.
    D -Interzicerea transferului Preising.
    E -Impozitarea crescinda pentru veniturile personale in functie de valoarea venitului.
    F -Ne impozitarea orelor suplimentare.
    G -Impozitarea donatiilor si sponsorizarilor ne caritative.

    RăspundețiȘtergere
  7. 6. Sanatatea
    A -Redeschiderea spitalelor si dispensarelor inchise si construirea de noi spitale si puncte medicale in locurile necesare.
    B -Interzicerea comercializarii si consumului de droguri si plante halucinogene si infiintarea de ospicii de reabilitare pentru dependentii de droguri si alcool.
    C -Organizarea de campanii in toate mediile pentru promovarea recomandarilor pentru o viata sanatoasa.
    D -Tratamentele alternative vor fi recomandate de cadrele sanitare si vor fi suportate de casele de asigurari.
    8. Circulatia auto
    A -Legile circulatiei vor fi invatate din scoala.
    B -Permisele de conducere vor putea fi luate de la varsta de 16 ani. Pana la virsta de 18 ani acesti conducatori vor putea conduce autovehicole numai impreuna cu un conducator auto cu o vechime in conducere de cel putin 5 ani. Pina la varsta de 21 de ani sau primii 3 ani de conducere vor putea conduce cu viteza maxima de 80 km/ora si vor purta semnul de incepator.
    C -Amenzile pentru nerespectarea voita a unor legi de circulatie vor fi foarte mari iar timpul de suspendare a permiselor de conducere de asemenea.
    D -Permisele de conducere suspendate peste un an se vor anula.
    E -Suspendarea permisului de conducere se va putea inlocui in anumite cazuri cu plati substantiale.
    F -Cercetarile de circulatie se vor plati de catre vinovat.
    G -Ne respectarile repetate sau grave ale regulilor de circulatie va duce la anularea permisului de conducere si interzicerea conducereii autovehicolelor pe un anumit timp.
    H -Autovehicolele folosite in comiterea anumitor infractiuni grave vor fi confiscate iar permisele autorilor vor fi anulate.
    I -Consumul de alcool peste procentele admise, precum si toate actiunile care ar putea duce la accidente de circulatie grave se vor sanctiona exemplar.
    J -Toate autovehicolele care circula pe drumuri publice vor fi inzestrate cu camere video si cutii de inregistrare video sigilate care vor putea fi desigilate numai de organele de politie sau cercetare.
    K -Sicanarea conducatorilor auto in circulatie se va pedepsi exemplar.
    L -Controalele agentilor de circulatie se vor face in masini inzestrate tehnic, fara identitatile politiei cu scopul de a preveni accidentele, nu cu scopul de a incasa bani sau de a sicana soferii.
    M -Semnele de circulatie vor fi amplasate in locuri in care vor putea fi usor reperate de conducatori si la intervale suficient de mari pentru a fi reperate si pentru a nu crea confuzii.

    9. Protejarea naturii
    A -Construirea de statii de epurare a apelor reziduale.
    B -Reciclarea rezidurilor solide.
    C -Constructia de electro/termo-centrale care sa utilizeze deseuri combustibile.
    D -Constructia de generatoare de biogaz.
    E -Subventionarea construirii de centrale producatoare de energie si a consumatorilor de energie ecologica.
    F -Limitarea constructiei centralelor nucleare si functionarii a celor actuale.
    G -Limitarea autorizarii pentru constructii a terenurilor agricole.
    H -Restrictionarea taerii padurilor si impadurirea in urma taerilor, urmarirea si pedepsirea severa a taierilor ne autorizate a padurilor.
    I -Interzicerea folosirii ierbicidelor, a otravurilor pentru rozatoare in natura, a insecto-fungicidelor cu exceptia celor pentru tintari si capuse din preajma zonelor locuite.
    J -Repopularea cu ulii de cimp pentru reducerea rozatoarelor si cu pasari ce se hranesc cu insecte.
    K -Limitarea vinatorii si pescuitului sportiv si profesional.
    L -Incurajarea organizatiilor pentru protectia naturii si formarea de centre de studii ecologice.

    RăspundețiȘtergere
  8. 10.Justitia
    A - Legislatia, acuzarea, judecata si sentinta trebue sa fie facute in spiritul dreptatii.
    In cazul cind anumite legi nu sustin dreptatea acestea trebue sa fie schimbate, iar pina la schimbare magistratii vor da sentinte in spiritul dreptatii motivind incompatibilitatea legala. Pentru stabilirea adevarului si dreptatii magistratii trebue sa recurga la metode chiar si in afara obligatiilor lor profesionale si sa ceara ajutorul colegilor sau altori autoritati, sau sa devieze de la regulile canonice de judecata.
    B -Magistratii vor raspunde penal de corectitudinea proceselor chiar cu pierderea dreptului de a mai profesa in cazul favoritismului sau coruptiei.
    C -Expertii vor raspunde penal pentru expertizele facute iar instanta judecatoreasca se va autosesiza in cazul declaratiilor ca expertizele sint false sau daca personal au indicii despre aceasta.
    D -Comisia de judecata va stabili la inceputul judecatii termenul si conditiile de respectare a termenului judecatii, care se va cauta sa fie cit mai scurt.
    E -In hotaririle penale se vor da maximul pedepsei legale cu exceptia cind se constata din motive obiective si necontestabile ca pentru fapta comisa nu este normala sau necesara pedeapsa maxima.
    F -In toate hotararile judecatoresti se va tine cont si de parerea partii vatamate.
    G -Se va elabora o legislatie clara pentru participarea si protectia martorilor.
    H -Transformarea partiala a inchisorilor in lagare de munca fixe si mobile.
    I -Presedintele tarii impreuna cu o comisie de gratiere vor stabili condamnatii care pot fi gratiati de inchisoare prin plata unei sume de bani stabilita de acestia.
    J -Schimbarea legislatiei cercetarii, judecarii si pedepselor. Inculpatului i se vor calcula toate cheltuelile, daunele si despagubirile produse de el la savirsirea infractiunii precum si cheltuelile pentru prinderea si judecarea lui, pentru toata organizarea si intretinerea lui in inchisoare, daca va fi casatorit si va avea copii pentru intretinerea familiei, precum si pentru asigurarea existentei lui pe timp de 6 luni dupa ce va iesi din inchisoare. Dupa cumularea acestor sume se vor calcula anii de munca in lagarul demunca in functie de salariul ce-l va cistiga pentru acoperirea acestor bani. Inculpatul nu va trebui sa lucreze in timpul detentiei daca va plati aceste cheltueli. Daca pedeapsa va fi mai scurta decit durata de lucru detinutul va fi eliberat trebuind sa plateasca restul datoriei in libertate.
    K -In general cu exceptia unor cazuri deosebite detentia va putea fi platita complet sau in rate.
    L -Pagubitul va fi despagubit material si moral daca e cazul, de catre stat imediat dupa sentinta definitiva iar statul isi va recupera banii direct de la condamnat sau din remunerarea pentru munca lui.
    M -In cazul mai multor condamnari acestea se vor cumula.
    N -Abrogarea legilor de prescriere a faptelor penale.
    O -Activarea legii ilicitului.

    11. Educatia
    A -Revizuirea si modificarea legilor si regulilor educatiei in sensul reevaluarii prioritatii educatiei, restabilirii ordinii si disciplinei in scoli, a decentei si respectului reciproc atit al cadrelor didactice cit si al elevilor, atit prin comportament, limbaj, cit si prin tinuta.
    B -Educatiei i se va acorda 10% din PIB.
    C -Cultivarea patriotismului atat la tineret cat si la varstnici.
    D -Scolarizarea gratuita pentru toate treptele, si pentru toti copii cu domiciliul stabil in Romania.
    E -Reinfiintarea scolilor de meserii.
    F -Obligativitatea scolarizarii pina la insusirea unei meserii.
    G -Infiintarea calificarii la locul de munca atit pentru absolventii scolilor elementare cit si a bacalaureatilor
    H -Interzicerea stricta a consumului de bauturi alcoolice, a fumatului si mai ales a consumului de droguri de catre elevi, la fel si de cadrele didactice in perimetrul institutiilor pedagogice cit si in afara, de fata cu tinerii.
    I -Selectarea tineretului cu capacitati mintale deosebite si formarea lor in scoli speciale pentru cercetari in dezvoltarea stiintei si tehnicii de virf.

    RăspundețiȘtergere
  9. J -Acordarea elevilor eminenti la invatatura si purtare de diplome, premii si a unor insemne care sa-i evidentieze public.
    K -Ocuparea timpului liber al tineretului cu activitati sportive, artistice, sociale, sah, de hobi, diferite cercuri etc.
    L -Reglementarea legilor abandonului copiilor prin infiintarea de servicii de consiliere si de leagane de copii pentru preluarea legala a copiilor noi nascuti si mai in virsta, de la mame care din diferite motive nu-i pot pastra spre crestere.
    M -Reinfiintarea scolilor de corectie.
    N -Introducerea de materii ajutatoare in viata de toate zilele ( legislatie, codul manierelor, invatarea dansului, educatie sexuala, notiuni de madicina, tratamentul profilactic natural, alimentatia sanatoasa si gatitul, maini indemanatice, inotul etc.
    O -Tratamentele alternative vor fi materie de predare in facultati.
    P -Introducerea programului de scoala de 6 zile pe saptamina.

    12: Diverse
    A -Promovarea si ajutarea inventatorilor.
    B -Infiintarea institutului national a inventatorilor si a asociatiilor regionale a inventatorilor, care sa se ocupe de atragerea si antrenarea lor in aceste organizatii, care sa-i ajute in elaborarea ideilor si inventiilor si materializarea lor, precum si premierea celor mai bune.

    C -Demararea tratativelor pentru reunirea cu tara mama a Basarabiei si fostelor tinuturi Romanesti ramase sub ocupatia Ucraineana.
    D -Lansarea vointei de refacerea Romaniei Mari (vezi harta de mai sus)

    E -Homosexualitatea nu se va interzice dar nu se va sustine si nici promova.

    Drogurile
    F -Va fi considerata infractiune penala traficul si consumul de droguri (inclusiv plante halucinogene) iar internarea consumatorilor de droguri si alcoolicilor va fi obligatorie in ospicii de reabilitare.

    G -Va fi considerata infractiune injuriile si vocabularul injurios in public si medii.

    H -Interzicerea cu desavirsire a bacsisului, plocoanelor, cadourilor pentru diferite servicii platite cit si gratuite atit in mediul de stat cit si privat.

    RăspundețiȘtergere