sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Despre economia Romaniei in comunism


Despre economia Romaniei in comunismul ultra nationalist al patriotului Nicolae Ceauşescu. Plata datoriei externe (pol153)
Posted on 29/07/2013 by Emilian
Despre economia Romaniei in comunismul ultra nationalist al patriotului presedinte dictator Nicolae Ceauşescu plata datoriei externe creditori succes economic pe plan mondial romania puterile oculteVă invit mai jos să parcurgeţi o mică prezentare pentru a afla câteva informaţii ALTFEL faţă de “ce ştim”, despre “dictatorul” / patriotul Ceauşescu şi sistemul comunist / ultra nationalist patronat de el până la Lovitura de stat din 1989:
Cuprins:
I. Introducere – manipulare Educaţie şi Mass media
II. Lucrurile rele din timpul comunismului ceauşist
III. Lucrurile bune realizate de Ceauşescu pentru ţara lui
IV. Colecţie articole despre lucrurile bune făcute de Ceauşescu
V. Greşelile / relele lui Nicolae Ceauşescu, după părerea mea
VI. Ce trebuie să reţinem din toată treaba asta?

I. Introducere – manipulare Educaţie şi Mass media

Noi, oamenii, suntem un rezultat al mai multor factori despre care am vorbit în textul acesta: De ce sunt oamenii diferiti si cat de important este sa intelegem acest lucru. Oamenii sunt la fel (edu21)Unul dintre cei mai importanţi factori care ne modelează viaţa, felul nostru de a fi, de a gândi, de a conştientiza lumea în care trăim este EDUCAŢIA (dar atentie: NU educația in sens restrans asa cum o percepem noi azi, ci educația in sens larg, educatia pe bune despre care puteti citi pe scurt AICI). În ultimii vreo 20 de ani EDUCAŢIA formală din România a lucrat în “cumetrie” cu MASS MEDIA românească şi străină PENTRU A FACE PROPAGANDĂ ŞI A SUSŢINE ANUMITE IDEI dictate de sus, pe scurt, pentru a manipula oamenii înspre a crede ANUMITE INFORMAŢII FALSE / TRUNCHIATE / ALTERATE, în detrimentul ADEVĂRULUI. Noi oamenii suntem MANIPULAŢI, INFORMAŢI INSUFICIENT şi DEZINFORMAŢI în mod continuu, prin sistemul de EDUCAŢIE şi MASS MEDIA vândută anumitor interese.
Un exemplu de propagandă şi manipulare este campania continuă dusă după “Revoluţia din 89″ împotriva lui Nicolae Ceauşescu şi a sistemului comunist patronat de el înainte de revoluţie. NU SUSŢIN CĂ A FOST LAPTE ŞI MIERE. NU A FOST DELOC… A FOST ÎNSĂ, DIN MULTE PUNCTE DE VEDERE, MULT MAI BINE CA ACUM. Economia comunismului din România, sub conducerea lui Ceaușescu a fost un succes extraordinar la care NU se aștepta nimeni.
Tot ce ştiu românii despre Ceauşescu şi sistemul comunist este ştiut din experienţă proprie + Educaţie + Mass media (oamenii care au prins acel sistem şi au trăit concret în acele vremuri) şi doar din Educaţie + Mass media (noi, cei mai tineri). Detalii în continuare:
Cei care au prins vremurile acelea ştiu despre comunism din ce-au simţit pe pielea lor şi din ce-au văzut în jurul lor. Însă la nivel macro… câţi ştiu că economia României DUDUIA (pe bune) pe plan MONDIAL, câţi ştiu că Ceauşescu PLĂTISE DATORIA EXTERNĂ şi câţi conştientizează CÂT DE IMPORTANT ESTE ACEST LUCRU PENTRU UN POPOR?
De asemenea, cei care au prins vremurile alea aflau informaţii şi de la Radio Europa Liberă (un radio pornit de CIA din America pentru propagarea ”valorilor occidentale”) – și aici intrăm la capitolul manipularea din partea mass media. Campania ANTI-comunismul lui Ceauşescu era orchestrată şi prin radioul Europa liberă, de către puterile străine care doreau să întoarcă populaţia împotriva sistemului care avea atât de mare succes din punct de vedere economic pe plan mondial.
În 1989 a avut loc o Lovitură de Stat care să îl elimine din peisaj pe naţionalistul Ceauşescu şi care să distrugă economia României, economie ce făcea ravagii (prin competiţie pe plan mondial) economiilor vestice şi să distrugă în acelaşi timp un sistem DIFERIT de capitalismul occidental, capitalism prin care averea era acumulată în mâinile câtorva BOGAŢI, în timp ce restul populaţiei reprezenta masa de muncitori pentru “Elite”. Sigur că Uniunea Sovietică a complotat şi ea pentru că Ceauşescu îşi cam făcea de cap fără voia lor.
Tot ce am aflat, mai ales noi tinerii, după 1989 despre Ceauşescu şi sistemul comunist, au fost DOAR LUCRURILE RELE (care, multe dintre ele, într-adevăr au avut loc), dar NU AM AFLAT NIMIC despre cât bine a făcut Ceauşescu României (detalii mai jos).
Sistemul de educaţie este ţinut premeditat la un nivel cât mai scăzut de către conducătorii politici corupţi care vor să aibă în faţă o populaţie distrusă mental, pentru a o putea controla mai uşor. Nu vă gândiţi la profesorul pe care îl ştiţi şi care e de bună credinţă şi nu e rău intenţionat deloc. Nu contează. Educaţia se controlează în felul următor:
a. Salarizare de rahat – ce profesor mai are chef pe 3 lei să îi înveţe ceva calumea pe copii?
b. Programele şcolare – CE conţin se decide la nivel politic (PERFECT!). Apoi, profesorii sunt obligaţi să meargă pe programele şcolare. Nici n-ar avea timp să facă educaţie calumea pentru că ar rămâne cu programa în urmă şi au pe urmă belele de la inspectorii care vin sa ii verifice
c. Profesorii de şcoală generală, liceu, facultate sunt PRODUSUL anumitor universităţi care şcolesc profesori sau chiar mai rău, a anumitor licee sau profile pedagogice din diferite facultăţi. Ce, cât şi cum se învaţă acolo este FOARTE IMPORTANT! De acolo ies “profesorii” de mâine, pefect needucaţi la rândul lor. Toate aceste sisteme sunt patronate direct sau indirect de guvern. Cine decide CUM trebuie să desfăşoare un profesor orele şi CE trebuie să îi înveţe pe copii? Tot factorul politic decide… Totul este căpuşat de politic, nu doar în educaţie.
d. Universităţile au decani în cumetrie cu politicienii
e. Inspectoratele şcolare sunt patronate de oameni puşi politic
f. Directorii de licee şi şcoli sunt puşi politic etc
Mai e nevoie de continuare?
Sistemul de educaţie din România doar mimează o educație, NU TE EDUCĂ, ci te îndobitoceşte! Şi treaba e premeditată, pentru ca românii să fie cât mai distruşi mental şi uşor de manipulat, minţit, controlat. De aceea nu aflăm la şcoală despre lucrurile bune din comunismul lui Ceauşescu sau despre alte lucruri extrem de relevante pentru viața și bunăstarea noastră.

II. Lucrurile rele din timpul comunismului ceauşist

Haideţi să înşirăm pe scurt relele sistemului comunist Ceauşist în România, chestii pe care le ştim deja cu toţii (le ştim pentru că astea ne-au fost livrate continuu pentru a-l demoniza pe Ceauşescu şi comunismul lui) (ordine aleatorie):
1. Frica de securitate
2. Lipsa libertăţii de exprimare (răspuns cititor: Libertate de exprimare era, mai putin critica adusa sis. comunist.)
3. Presa scrisa + radio + TV aservite puterii
4. Întemniţările abuzive, ilegale, pe nedrept
5. Terorile şi atrocităţile din închisorile comuniste + muncile şi chinurile suferite de deţinuţi (răspuns cititor: - Atrocitatile din inchisori au fost inaintea lui Ceauşescu, el a eliberat detinutii politici); redau şi un citat găsit AICI: “Perioada cu adevarat criminala a regimului comunist din Romania este perioada Dej, nu cea a lui Ceausescu.”
6. Lipsa libertăţii de circulaţie în afara ţării
7. Rationalizarea produselor (alimentelor) de strictă necesitate în timp ce conducătorii se îmbuibau (e posibil ca Ceauşescu să nu fi ştiut starea reală a populaţiei din cauza raportărilor eronate – detalii într-unul din textele de mai jos)
8. Diferenţă colosală de nivel de trai între populaţie şi membrii de partid/persoanele din conducerea statului
9. Cozile la mâncare, lipsa de hrană şi înfometările populaţiei (mai ales în ultima perioadă)
10. Frigurile şi întunericul îndurate de populaţie din cauza economiei la curent (mai ales în ultima perioadă)
11. Distrugerea anumitor cartiere / cladiri de patrimoniu / biserici / monumete istorice etc
12. Stârpirea credinţei în Dumnezeu
13. Mutarea “ţăranilor” de la ţară la oraş; mutarea de la casă + grădină la conserve de apartamente  (viitorul va demonstra că societatea umană trebuie să se dezvolte având ca fundaţie ţăranii şi micii fermieri de la ţară, iar locuitul într-o conservă nu este normal pentru o fiinţă umană)  (răspuns cititor: Taranii nu au fost mutati cu forta la oras ci au fost atrasi pt construirea si dezvoltarea industriei)
13. Obsesia pentru plata datoriei externe RAPID şi CU ORICE PRET. Rapid era ok, insa trebuia analizat mai bine CU CE PREŢ pentru populaţie
……….   (listă deschisă completării – aştept comentarii)
Ceauşescu nu era foarte deştept la cap, asta e clar. Nu înţelegea cum merg unele lucruri, dar nici nu-l interesa să priceapă. Se enerva, avea anumite fixaţii, obsesii, se sucea în ultimul moment etc şi mai avea şi o soţie la fel ca el, chiar mai rău. Însă avea un spirit naţionalist şi cele mai multe lucruri pe care le făcea la nivel economic, le făcea PENTRU BUNĂSTAREA ROMÂNIEI.

III. Lucrurile bune realizate de Ceauşescu pentru ţara lui

În realitate, comunismul lui Nicolae Ceauşescu a fost pentru economia României şi pentru bunăstarea populaţiei (cu excepţiile prezentate mai sus), ceva incredibil de şmecher care ar fi putut să propulseze România (dacă ar fi fost lăsat) în vârful puterilor mondiale, acolo unde îi este locul de drept (având atâtea bogăţii naturale şi atâtea creiere strălucite).
Uşor uşor însă, ne trezim şi vedem cum bestiile de conducători politici din prezent lucrează doar ÎN INTERES PERSONAL şi ÎN INTERESUL GRUPULUI (găştii / forţelor străine) PE CARE ÎL SERVESC. Dacă ne uităm în schimb la Ceauşescu şi la ce a făcut el pentru ţară, ne dăm seama că EL A LUCRAT ÎN INTERES NAŢIONAL, PENTRU ROMÂNIA!:
1. România avea o economie care duduia pe bune, aveam întreprinderi, o idustrie puternică, produceam de toate pentru toţi, exportam peste tot în lume tot felu’ de produse etc.; românia avea combinate, întreprinderi, fabrici care produceau ceva ce era căutat şi avea valoare, industria chimică, petrolieră, agricultura, industria naţională de armament, energia, transporturile, metalurgia, industria de maşini şi utilaje – toate mergeau foarte bine şi toate au căzut după 1989;
2. Toată lumea avea de lucru (şomaj 0?);
3. Sistemul de învăţământ era de o calitate NET SUPERIOARĂ faţă de cel de acum;
4. Sistemul de învăţămând universitar era DE CALITATE şi NU era accesibil oricui, cum este în mod greşit acum;
5. Când terminai o facultate erai repartizat automat pe un loc de muncă în funcţie de MEDIE (deci competenţă);
6. Toată lumea avea bani de mers în concediu;
7. Populaţia României mânca hrană sănătoasă, nu otrava pe care ne-o serveşte occidentul în supermarket astăzi;
8. Nu se preda religia la scoala dar oricine avea libertatea de a crede si a merge la biserica;
9. Pe timpul lui Ceauşescu s-au păstrat tradiţiile, cultura, obiceiurile, meşteşugurile, bunătatea, ospitalitatea şi identitatea poporului român de mii de ani; în prezent toate acestea au fost distruse şi se distrug în continuare din cauza globalizării şi colonizării României de către puterile oculte din occidentul pe care îl iubim nespus în idioţenia noastră;
10. Până în 1989 populaţia României avea un spor natural pozitiv, deci numărul românilor era în uşoară creştere. Acum, nu doar că avem spor natural negativ (mor mai mulţi oameni decât se nasc), dar au şi emigrat peste 4 milioane de români în ultimii 23 de ani – element de bază în dispariţia României ca naţiune.
11. România avea  flotă comercială pe locul 4 în lume la nivelul anului 1989;
12. În martie 1989 România plătise în mod incredibil TOATĂ DATORIA EXTERNĂ FAŢĂ DE CREDITORII (CĂMĂTARII) INTERNAŢIONALI şi nu mai avea de plătit DOBÂNZILE FOARTE MARI (ăsta a fost scopul de fapt). Lumea este condusă în prezent prin CREDITE şi printr-un sistem perfid de îndatorare a statelor şi popoarelor. Ceauşescu a rupt aceste lanţuri din jurul României şi a fost asasinat pentru asta.
13. ……………….. (aştept completări pentru această listă; găsiţi detalii privind binele făcut de Ceauşescu şi în textele de mai jos)

IV. Colecţie articole despre lucrurile bune făcute de Ceauşescu

Am început să strâng de curând articole referitoare la cât de şmecheră era economia lui Ceauşescu şi despre lucrurile bune pe care le-a făcut şi voia să le facă, dar despre care nu aflăm pe nicăieri prin presa vândută intereselor anti-nationaliste şi străine oculte.
Citiţi articolele de mai jos pentru a mai descoperi o piesă din puzzle-ul care se află în jurul nostru şi pe care trebuie să îl punem cap la cap pentru a înţelege lumea în care trăim:

Citiţi măcar textele “de bază”:

2 martie 2013: Despre circoteca cretinoidului Mihai Giurgea - de bază!
23 sept 2012: Ceauşescu speriase Vestul (MDP) - de bază!
17 octombrie 2010: GREŞEALA FATALĂ A LUI NICOLAE CEAUŞESCU! - de bază!
2008:  “Micile” realizări ale perioadei comuniste - câteva dintre realizarile României Socialiste între anii 1966-1987
ALTE DETALII despre epoca Ceauşescu:
18 dec 2013: Înregistrarea teleconferinţei lui Ceauşescu din 17 dec 1989 – Ceauşescu ştia că este vorba de o lovitură de stat orchestrată din afară şi lua toate măsurile pentru apărarea României
10 dec 2013: Pe Nicolae Ceaușescu au vrut să-l linșeze! Decolarea respectivă, intrată în istorie, s-a efectuat sub amenințarea directă a capturării președintelui țării de către un grup de manifestanți, unii înarmați cu diferite obiecte contondente bine și din timp meșteșugite, iar alții cu pistoale mitralieră cu pat rabatabil. Acest grup, care ajunsese pe terasa respectivă cu câteva clipe înainte de decolarea elicopterului, a fost pe punctul de a-l captura pe președintele țării și, după expresia unor manifestanți violenți, de a-l judeca „pe loc”, într-o manieră medievală.
16 sept 2013: UCM Reşiţa, cu o istorie de 240 de ani, a ajuns în insolvenţă după 10 ani de management privat defectuos, iar acum statul încearcă să o salveze prin naţionalizare pentru ca un oraş întreg să nu dispară - Înainte de ‘89 uzina de la Reşiţa dădea de lucru la peste 14.000 de oameni, însă odată cu prăbuşirea economiei interne de după Re­voluţie şi un management privat care într-un deceniu n-a reuşit să o rentabilizeze, în companie mai sunt astăzi 1.590 de salariaţi şi aceia trăiesc cu grija că-şi vor pierde locurile de muncă. (…) Înainte de ‘89 compania exporta până la 15% din producţie către ţări precum Turcia, ţările arabe sau China. Astăzi foarte puţine componente mai merg la export, iar compania se sprijină pe comenzile de la Hidroelectrica, şi ea de asemenea cu probleme, fiind până în iunie în insolvenţă. (…) “Înainte de ‘89 făceam motoare navale de 20.000 de cai-putere. Acum nu se mai fac pentru că se făceau după licenţă. Se livrau la Navrom şi alte companii, dar acum mai există nave în România? Fabrica de motoare diesel e închisă practic. Se mai făcea pe vremuri utilaj metalurgic. Făceam pentru toată metalurgia şi toate termocentralele din România motoare de la 5 kW la 10 MW la curent continuu, curent alternativ, tot ce vreţi. Totul s-a dus de pomană“, spune Verdeţ. (…) Reşiţa era în anii ‘90 unul dintre centrele industriale importante din ţară, aici fiind realizate primele locomotive din România, care la început erau locomotive cu aburi. În anii 1770 când la Reşiţa începea să se dezvolte o industrie înfloritoare în România, nici nu existau Statele Unite ale Americii. (…) În Reşiţa numai disponibilizările de la producătorul de utilaj greu UCM Reşiţa şi combinatul siderurgic TMK Reşiţa au lăsat pe drumuri circa 22.500 de oameni de la Revoluţie, iar populaţia oraşului a scăzut cu 18% în ultimul deceniu, la circa 65.000 potrivit datelor de la recensământul din anul 2011.
13 sept 2013: ROMÂNIA, PARTE COMPONENTĂ A SISTEMULUI COLONIAL CONCEPUT DE NOUA ORDINE MONDIALĂ - Un om de afaceri american, bun cunoscător al economiei româneşti socialiste, afirma în mod sincer şi dezinteresat că pe timpul lui Ceauşescu România era ca un pepene mare şi copt, din care toţi încercau să muşte, dar nu reuşeau, oricît de îmbietor era şi în ciuda eforturilor depuse, pe cînd după decembrie 1989, odată tăiat în felii, oricine a putut să se înfrupte cu uşurinţă.
7 iunie 2013: Nicoleta Chivu says:
suntem simpatizanti ai ADEVARULUI :
- N. Ceausescu a spus clar (congresul al X-lea) ca nici el si nici altii ca el nu au cum sa faca COMUNISM ! …
- a REDEFINIT comunismul :
– “de la FIECARE dupa POSIBILITATI, FIECARUIA dupa NECESITATI ! “(Isus Cristos) …
in locde :
– “DICTATURA PROLETARIATULUI asupra celorlalte clase sociale ! “(V.I.LENIN) …
- N.Ceausescu a spus clar (congresul al X-lea) ca ceea ce poate sa faca este sa INCERCE sa CREASCA in masa NIVELUL de TRAI pe seama INDUSTRIALIZARII ! …
Cum ROMANIA SOCIALISTA nu a devenit niciodata ROMANIA COMUNISTA …de ce au tinut unii mortis sa distruga COMUNISMUL care NU ERA acolo unde NU ERA ? … pai pt ca VOIAU sa DISTRUGA ROMANIA si nu puteau sa ne-o SPUNA asa VERDE in FATA ! …    (sursa: http://lupuldacicblog.wordpress.com/2013/06/07/cum-ar-fi-aratat-romania-daca-traia-ceausescu/)
24 martie 2013: Ceea ce neoliberalii numesc socialism este de fapt democraţia adevărată  /   De fiecare când un stat încearcă să ia măsuri economice şi politice independente, menite să apere democraţia şi interesele cetăţenilor săi, atunci propaganda neoliberală venită de la Washinton, Bruxelles sau alt centru de putere globalist, înfierează guvernul sau liderul ţării rescpective ca fiind socialist sau şi mai grav, comunist şi dictatorial.
4 mai 2012: Nicolae Ceauşescu: “România nu mai plăteşte tribut nimănui!” / declaraţia lui Ceauşescu la plata datoriei externe / “Pentru prima dată în istoria sa îndelungată, România nu mai are nici o datorie externă, nu mai plăteşte tribut nimănui şi este cu adevărat independentă – şi economic, şi politic!” (…) “În prezent, ţara noastră are de încasat din creditele pe care le-a acordat diferitelor state peste 2,5 miliarde de dolari” (…) “Propun Comitetului Central al partidului să luăm hotărârea – care să fie adoptată ca lege de Marea Adunare Naţională – ca, în viitor, nimeni să nu mai poată să apeleze la credite străine, pentru ca întreaga dezvoltare a ţării să o realizăm prin mijloace proprii – desigur, printr-o largă colaborare internaţională, dar fără credite!”
8 iulie 2010: Cum a scăpat România de datorii, în timpul lui Ceauşescu – nici creditorii nu voiau să le plătim datoria!
“Ceauşescu a mers prea departe. Conduce lupta împotriva noastră şi constituie principalul obstacol în calea liniei noastre… Noi am avut răbdare în privinţa comportamentului României. Trebuie să încercăm să exercităm influenţă asupra evoluţiilor din interiorul ţării.” Leonid Brejnev august 1971 (conducătorul efectiv al Uniunii Sovietice din 1964 până în 1982) Atât americanii şi puterile oculte din spaţiul anglo-saxon, cât şi sovieticii îl voiau dispărut pe Ceauşescu…
Ceauşescu ar trebui studiat în şcoli, cu bune şi cu rele. Trebuie învăţat din relele pe care le-a făcut şi pe care le-a permis (AŞA NU!), dar mai ales trebuie învăţat din lucrurile BUNE pe care le-a realizat – cum a reuşit o ţară comunistă mică să aibă o economie aşa şmecheră. Dacă ar fi fost lăsat, Ceauşescu ar fi putut duce România foarte sus (mai ales dacă îi ieşeau planurile cu banca internaţională cu sediu la Bucureşti etc). Din păcate a fost eliminat de către puterile oculte care conduc astăzi România, pentru că le încurca planurile.
De pe indignati-va.ro: ”Toate cele ce se intampla de 21 de ani îmi întăresc convingerea că era mult mai bine înainte de lovitura de stat din decembrie 1989, atunci exista o elită, esista o ştiinţă, o scară a valorilor, nu doar corupţie, hoţie, incompetenţă, nepotism si dorinţa de distrugere a economiei; exista hărnicie, bun simţ si omenie…. Si nimic din sălbăticia de astăzi.” (sursa AICI)

V. Greşelile / relele lui Nicolae Ceauşescu, după părerea mea:

1. A permis să se înconjoare cu lingăi şi oameni de proastă calitate morală;
2. NU s-a menţinut la curent cu situaţia REALĂ din teren, cu situaţia populaţiei României – raportările primite erau eronate şi s-a luat doar după ele, daia au îndurat fometea românii, că nişte unii i-au raportat eronat (voit sau nu) lu’ Ceauşescu şi pentru că el s-a luat doar după acele raportări, în loc să verifice situaţia reală din teren, să discute cu oamenii, cu populaţia. Astfel, oamenii mureau de foame în frig, în timp ce “conducătorul iubit” + camarila din jur se lăfăiau în mâncare şi bunăstare.
3. Ignora părerile BUNE ale celor din jur – o ţinea una şi bună pe-a lui (uneori avea dreptate, alteori nu)
4. Avea planuri care spărgeau monopolul financiar al Elitelor mondiale şi nu a ţinut cont de asta (nu a realizat cu cine se pune)
5. A ignorat riscurile ca securitatea să fie infiltrată de agenţi străini şi a ignorat capacitatea securităţii de a orchestra o lovitură de stat împotriva lui
6. A ignorat sau nu a ajuns să cunoască pe bune CUM FUNCŢIONEAZĂ LUMEA în care el a creat o economie care duduia. A ignorat (sau nu a realizat) că economia României devine un competitor real pe plan mondial împotriva unor “băieţi” care conduc lumea din umbră. A ignorat (sau nu a realizat) că acei băieţi sunt în stare de ORICE pentru a-şi prezerva MONOPOLUL FINANCIAR, inclusiv REVOLTE, REVOLUŢII, LOVITURI DE STAT, RĂZBOAIE şi ASASINATE. Ceauşescu a murit într-un astfel de plan al “bancherilor lumii”, sfârşind în urma unei lovituri de stat orchestrată din umbră (de serviciile secrete occidentale în strânsă colaborare cu serviciile secrete ruseşti – supărate pe Ceauşescu + cele româneşti) + asasinat în urma unui proces de faţadă. Perfect acelaşi tipar (lovitură de stat + asasinat) aplicat şi în cazul lui Saddam Hussein sau Gaddafi (fără proces, asasinat direct). Detalii despre cum bancherii conduc lumea găsiţi în materialul VIDEO foarte important de AICI (click!).
………    (listă deschisă completării)

VI. Ce trebuie să reţinem din toată treaba asta?

1. EDUCAŢIA şi MASS MEDIA fac propagandă / manipulează / dezinformează (conştient sau inconştient, intenţionat sau neintenţionat) în interesul grupurilor pe care le servesc. Noi putem afla adevărul DOAR DACĂ ÎL CĂUTĂM, nu aşteptând să vină el la noi prin canalele mass mediei vândute (TV – posturile clasice, internet – cele mai importante site-uri de ştiri, presă scrisă – ziare vândute, radio etc).
2. Pe lângă relele din timpul comunismului, CEAUŞESCU A FĂCUT INCREDIBIL DE MULT BINE ROMÂNIEI. În prezent, ţările sunt controlate / conduse / colonizate printr-un sistem de îndatorare (vezi FMI). Plata datoriei externe a fost ceva incredibil. În următorii ani, România ar fi urmat să simtă din nou bunăstare, la un nivel şi mai înalt. Din păcate acest lucru nu a fost “permis” de sus. Repet sfatul: uitaţi-vă la materialul video despre cum bancherii conduc lumea şi de ce sunt în stare să facă pentru a-şi prezerva CONTROLUL.
3. România poate ajunge foarte sus, ca ţară, ca economie. Tot ce e nevoie este ca ai ei conducători SĂ FIE DE BUNĂ CREDINŢĂ, PATRIOŢI (SĂ LUPTE PENTRU INTERESULNAŢIONAL) şi SĂ FIE CONTINUU CONECTAŢI LA REALITATEA DIN TEREN A POPORULUI şi la REALITATEA LUMII ÎN CARE TRĂIM (atenţie la forţele oculte care guvernează în prezent colonia România). Din păcate fără armată şi cu un mason la conducerea BNR suntem ca şi morţi.
Ehe.
Citiţi şi CUM ESTE ROMÂNIA ÎN PREZENT:
Citiţi şi:
VIDEO Ceauşescu:
Emilian, 29 iulie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu