duminică, 2 februarie 2014

Reteaua mafiotă Rothschild, George Soros în România



publicat de Ioan Popsor.


Reteaua mafiotă Rothschild, 

George Soros în România 
Posted on decembrie 16, 2013 by searchnewsglobal 
“Întotdeauna este mai usor sã mobilizezi oamenii împotriva a ceva decât pentru ceva,” spune Apostolul Soros către corintenii săi din reţeaua de intelectuali şi nu numai. Mafiotul mason Soros cumpără acţiuni la preţuri joase, mâine le vinde şi iar revine. Fundaţia sa, pompos denumită “pentru o societate deschisă,” cu filiale în toate ţările est-europene încă din anii 1990, nu finanţa burse pentru tinerii din domeniul financiar sau economic, ci doar pentru studioşii în ştiinţele umaniste (din facultăţile de filosofie, drept, jurnalistică, lingvistică, ştiinţe politice etc) Pe deoparte, nu dorea să-şi facă singur concurenţă şi pe de alta, avea nevoie de o reţea de intelectuali care să-i satisfacă la un moment dat interesele speculative. Dar iată o scurtă istorie a legăturilor lui Soros cu Roşia Montană. 
La 17 aprilie 2007, George Soros recomanda printr-o scrisoare adresată directorului companiei Newmont (una dintre companiile acţionare ale Gold Corporation care s-a asociat cu statul român), Wayne Murdy, o atenţie specială acordată unui parteneriat într-un proiect “dubios.” 
La 30 iunie 2007, se deschidea Centrului de Informare Soros de la Roşia Montană. 
Renate Weber, Principesa Margareta şi Ion Haiduc au anunţat o asociere de lungă durată. Ulterior li s-au alăturat şi alte organizaţii, majoritatea neecologiste.Sute de proteste, de procese îndreptate contra companiei care avea licenţa de explorare a zăcămintelor de aur şi de argint. Cine finanţa aceste acţiuni? 

“Întotdeauna este mai usor sã mobilizezi oamenii împotriva a ceva decât pentru ceva,” păi, nu? 
Revenind la interesele lui Soros, este interesant de urmărit jocul de din afară şi de dinăuntru al acestuia. Regulamentul bursei canadiene, acolo unde sunt listate marile companii miniere ale lumii, este foarte clar. Acţiunile pot fi nominale sau la purtător (fără a se cunoaşte identitatea): Cine are peste 20% trebuie să fie acţionar la vedere. Compania româno-canadiană Roşia Montană Gold Corporation este listată de ani buni la bursă, acum având o valoare de piaţă de aproape 2,6 mld de dolari. Şi încă nu s-au început lucrările de exploatare. 
În martie 2011, miliardarul american îşi vindea toate acţiunile deţinute la Newmont Mining Corp (compania care deţine acum 20% din Gabriel Resources, principalul acţionar la Rosia Montana Gold Corporation), precum şi pe cele de la Caterpillar (producătoare de echipament pentru industria minieră), pentru ca, trei luni mai târziu, în luna iunie 2011, să rascumpere acţiuni la aceleaşi companii şi, în plus, la alte 20 de companii cu profil minier. 
În aceiaşi perioadă agitaţia ecologistă continua. Acţiunile creşteau şi scădeau. Ceea ce era pe gustul miliardarului care deşi nu recunoaşte că finanţa opoziţia proiectului, reţeaua sa de foşti bursieri era foarte activă. Şi mai este în continuare. 
“Întotdeauna este mai usor sã mobilizezi oamenii împotriva a ceva decât pentru ceva.” (Soros, dixit) 
Cel mai important exemplu de succes pentru George Soros este Mihai Răzvan Ungureanu care a fost membru al Board-ului ştiinţific al Fundaţiei Soros pentru o Societate Deschisă, Iaşi – Bucuresti, în perioada 1996-1998. 
După această perioadă a urmat ascensiunea fulminantă a personajului, ajuns prim ministru. Câţi tineri din generaţia puteau obţine o bursă la “St. Cross College” al “University of Oxford”, să devină “Senior Fellow” la “Oxford Centre for Jewish and Hebrew Studies” din cadrul lui “St. Cross College” (Oxford), cel mai cunoscut centru cu acest profil din lume? 
Apoi, reprezentantul României în Pactul de Stabilitate, o iniţiativă americană de strângere de granturi pentru Balcani, “senior Reader” la “George C. Marshall Center for Security Studies” de la Garmisch-Partenkirchen (Germania)? ‘ Mihai Răzvan Ungureanu este doar un exemplu pentru oportunităţile oferite de Fundaţia pentru o Societate Deschisă şi de cum George Soros a reuşit să finanţeze un proiect de viitor. Să mai zică cineva că nu e un mare filantrop… Despre ceilalţi din reţea, pe curând. 
Urmează Renate Weber, azi europarlamentar liberal, mâine, Dumnezeu ştie. 

Soros s-a nascut in Ungaria la Budapesta in anul 1930.Tatal sau, provenind dintr-o familie evreiasaca, schimba numele de Schwartz in Soros. Soros Absolvent al Scolii de Studii Economice de la Londra in 1952 lucreaza pt o societate de brokeraj la bursa din londoneza.
In 1956 ajunge in America unde incepe ascensiunea in topul brokerilor transformadu-si economiile infime intr-o avere imensa.In 1969 creaza cel mai de succes fond de investitii din aceea vreme – Quantum Fund. In decursul a zece ani, acest fond a avut un randament de profitabilitate de 3.365%, 42,5% pe an. In toata cariera sa, Soros a realizat cateva tranzactii extrem de riscante si contestate. Printre acestea se numara, o vanzare short in anul 1992 in valoare de 10 miliarde pounds care i-a adus un profit de 10%, dar care a provocat caderea pound-ului britanic si implicit a Bancii Nationale Britanice.

Dar sa revenim la ale noastre, George Soros prin ONG-urile si organizatiile sale dubioase si raspandite in toata Europa de Est inclusiv Romania, doreste dezbinarea Romaniei. 
Am sa incerc sa argumentez, cum este normal, aceasta afirmatie in cele ce urmeaza.

Miliardarul american de origine maghiara George Soros este actionar indirect al Rosia Montana Gold Corporation (RMGC), el detinand parti sociale la compania Newmont care este, la randul ei, “partener junior” al firmei romano-canadiane care vrea sa exploateze aurul din localitatea din Apuseni. Kosovo In 2001, Soros a investit 50 milioane dolari SUA ptr a prelua controlul asupra zacamantului, estimat la CINCI MILIARDE dolari. Trepca face parte dintr-un portofoliu detinut de Soros in care figureaza si investitii majore in Newmont Mining, al doilea productor de aur din lume, dovada a apetitului sorosian pentru metale strategice. Iata ce spune documentul intitulat “Trepca: Making Sense of the Labyrinth” prezentat de International Crisis Group (finantat de Soros), cateva luni dupa ce trupele misiunii ONU intrasera in Kosovo: “UNIMIK (Misiunea ONU in Kosovo) trebuie sa preia cat mai urgent complexul de mine Trepca de la sarbi” si explica detaliile operatiunii. In august 2000, seful de atunci al UNIMIK, Bernard Couchner (suna familiar acest nume, nu?) trimite la Trepca “trupe de mentinere a pacii” echipate cu masti de protectie impotriva emanatiilor toxice (da bien la televiziuni, nu?) sa ocupe mina din Trepca, sub pretextul ca aceasta prezenta un pericol extrem pentru siguranta mediului inconjurator. Dupa un an si ceva, tatucul Soros investeste cei 50 milioane dolari in “dezastrul ecologic de la Trepca”, devenind, practic, un pion important in orice decizie luata in legatura cu mina.Este de la sine inteles ca Soros a dorit intotdeauna ruperea Kosovo de Serbia, pentru ca o administratie kosovara este mult mai usor de manevrat si mai usor de convins sa inlature eventualii competitori. . George Soros are parlamentari din partea Romaniei in Uniunea Europeana (Renate Weber Sefa organizatiilor Soros din Romania) aceeasi Renate Weber care a facut o declaratie contrara parlamentului Romaniei si presedentiei si solidara cu cel al UDMR-ului si anume aceea de a recunoaste Kosovo,prea dubios nu ? Tot George Soros se pare ca-l finantat si pe John McCain candidat la presedentia S.U.A. 

Sa revenim la Soros, operatiunea de schimbare a numelui tiganilor in romi, realizata prin concursul Retelei Soros (Soros Open Network) creeaza neplaceri astazi si romanilor si tiganilor, atat in Romania, cat si, mai ales, in Europa.E bine stiut faptul ca multe din organizatiile care militeaza in numele lor nu le reprezinta interesele, fapt recunoscut chiar de catre ei,adica de tigani. Asistam la o invrajbire intre etnii,scopul?,,Divide et impera” e foarte clar…Mai mult se ataca pe toate planurile,sa ne oprim putin aici la C.F.R Cluj. 
Becali a avut dreptate. Fanatik Show din 12.02.2008, Gigi Becali face o declaratie soc. “CFR e echipa masonilor unguri”, a spus patronul Stelei. Cu aceeasi ocazie, Becali a lansat o adevarata ploaie de invective la adresa conducatorilor clujeni.Foarte adevarat,sa continuam.. Cand joaca meciuri in competitia interna, CFR Cluj are inscris pe tricouri numele unuia dintre sponsori, Polus. Atunci cand au evoluat in Cupa UEFA, “ceferistii” clujeni au avut pe piepturi inscriptia Trigranit. Ambele firme, administrate in Romania de Arpad Paszkany, sunt fondate de Sandor Demjan un om de afaceri maghiar, socotit cel mai bogat om in tara sa. Polus Investments Co Inc Toronto a fost fondata de Sandor Demj in anul 1991 si a facut pui in mai multe tari din Europa Centrala si de Est, cativa ani mai tarziu. In Romania, Polus opereaza cu precadere la Cluj, oras unde Arpad Paszkany a construit un centru comercial urias, dar mai are proiecte in Bucuresti sau Constanta. 
Trigranit este o companie fondata in 1997, in urma fuziunii unei firme a lui Demjan si Trizec Hahn, o firma condusa de un foarte influent om de afaceri canadian, Peter Munk. Din proiectul Trigranit mai fac parte Nathaniel Rotschild, co-presedinte la Atticus Capital, si Sandor Csanyi, presedinte al OTP, cea mai importanta banca din Europa Centrala. Trigranit dezvolta cu precadere proiecte imobiliare in Romania, Serbia, Croatia, Muntenegru, Bulgaria, Rusia si Ucraina. Sandor Demjan este initiatorul reformei economice in Ungaria, pe vremea cand tara vecina era sub regim comunist si condusa de Janos Kadar. Intre multiplele sale actiuni, si-a gasit timp si pentru fotbal, fiind presedinte al Ligii de Fotbal din Ungaria (MLL) in perioada 2000-2007. (CanCan) Una din legaturile dintre George Soros si Sandor Demjan ar fi CEU Business School,una dintre cele mai importante scoli de afaceri din Europa Centrala si de Est situandu-se pe locul 30 in topul 40 al scolilor de afaceri din Europa, in aceeasi liga cu institutii de renume international cum ar fi INSEAD din Franta, London Business School din Marea Britanie sau ESADE din Spania. Ani la rand, programul de Executive MBA al CEU Business School. CEU Business School a fost infiintata in anul 1988 de un grup de lideri vizionari, printre acestia numarandu-se filantropul George Soros si antreprenorul Sandor Demjan.  Federal Reserve System (Fed) este o corporatie care lucreaza in beneficiul privatilor Inca de la infiintarea bancii centrale americane, Fed, in 1933, s-a spus ca aceasta serveste interesele unui grup restrans de privati. S-a facut chiar si un documentar pe aceasta tema, “The Money Masters”. George Soros a cauzat criza financiara din Malaezia Fostul premier malaezian Mahathir Muhammad, o figura foarte respectata in tara sa, a acuzat fondul de investitii Quantum manageriat de Soros ca a facut speculatii pe moneda nationala a tarii, pentru a se razbuna pe faptul ca tara a sustinut guvernul opresiv din Burma. Soros a demonstrat, cu probe, ca a pariat impotriva unor monede asiatice, precum bahtul thailandez . Fort Knox Fort Knox este locul in care SUA isi tine rezerva de aur, cea mai mare din lume. Din 1953 si pana astazi doar trei vizite oficiale ale unor delegatii ale Congresului au avut loc acolo. Lingourile au fost inlocuite cu unele lipsite de valoare, realizate din tungsten. Familia Rothschild controleaza sistemul bancar global Familia Rotschild a fost foarte influenta in secolul 19, cand a finantat razboiul britanic impotriva lui Napoleon, insa astazi activele lor din sistemul bancar sunt foarte mari. La fel si averea familiei, comparativ cu a altora. Membrii sai se concentreaza de sute de ani pe filantropie. SUA a inceput razboiul din Irak pentru a pune mana pe petrol Aici exista, poate, un sambure de adevar. Este posibil ca una din cauzele razboiului sa fi fost asta, insa nu unica, cu siguranta. Cei mai mari parteneri in tranzactiile petroliere pentru SUA sunt Canada, Arabia Saudita, Mexic, Venezuela si Nigeria etc. Daca punem la socoteala si costurile uriase ale razboiului, de peste sute de miliarde de dolari. George Soros György Schwartz ( 1930 – ) , evreu, nascut in Ungaria , speculator , investitor , activist politic , chairman al Soros Fund Management si Open Society Institute , membru Board of Directors COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ). Sprijinitor al Solidaritatii din Polonia , al Cartei 77 in Cehoslovacia , finantator al revolutiilor portocalii . L-a sprijinit si l-a considerat invingator pe Obama inca de cand Hillarry Clinton era pe cai mari .Soros a donat suma de milioane de dolari către comitete de acțiune politică (PAC) care îl susținea pe Barack Obama în campania de realegere a sa la Casa Albă.

Cunoscut la nivel naţional în 2004 – când a donat peste 20 de milioane de dolari unor grupuri care l-au susţinut pe senatorul democrat John Kerry din Massachusetts -, Soros a oferit alte milioane de dolari “super comitetului de acţiune politică” (super PAC) Priorities USA Action care îl susţinea pe Obama şi 500.000 de dolari către Majority PAC şi House Majority PAC, care se ocupă de publicitatea unor candidaţi democraţi la Congres. Soros este deținătorul unei averi uriașe, de miliarde de dolari, care i-a permis să finanțeze campaniile electorale ale democraților Obama și Hillary Clinton, contribuind cu sume enorme pentru sprijinirea diverselor mișcări sau grupuri politice din lume. Miliardarul american, născut în Ungaria, este considerat un personaj machiavelic, care dorește să își aservească Partidul Democrat din SUA și să creeze o altă „ordine mondială”, în care în lume să existe un singur guvern, cu o singură monedă, pe care să le țină sub controlul său absolut. Pentru atingerea acestui deziderat, Soros a înființat un așa numit grup “caritabil”, Open Society Institute, în 1993. El vrea puteri sporite pentru Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional și susține că suveranitatea statelor trebuie să se subordoneze legilor internaționale și instituțiilor internaționale. Sprijina liberalizarea drogurilor si sinuciderea prin asistenta medicala . Participant Bilderberg Group . La Forumul Economic de la Davos , Elvetia, 27 Ian. 1995 , spunea : “ Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume. “ George Soros are stranse legaturi cu Rockefeller si este bine cunoscut pentru Black Wednesday , 1992, cand a castiagt 1.1 miliarde de dolari pe spinarea Bank Of England sau pentru fosta criza economica pe care a generat-o in Asia de sud – est . In 2007 a fost remunerat , ca director de fonduri speculative , cu suma de 2,9 miliarde dolari . Human Rights Watch Human Rights Watch are ca pricipale prioritati ( din punct de vedere al numarului de actiuni si al fondurilor investite ) avortul prin absortie si homosexualitatea . La inceputul anilor ’80, George Soros a inceput sa finanteze gruparile de rezistenta, precum si persoanele aflate in dizgratia regimurilor comuniste din Europa de Est, prin “Open Society” (“Societatea Deschisa”) sustinut financiar de “Soros Fund Management In URSS l-a cunoscut si a devenit mentorul lui Mihail Gorbaciov . Numerosi tineri sovietici au luat calea burselor sale si au ajuns in Occident. Dupa ce a cheltuit 250 de milioane de dolari pentru “transformarea educatiei si economiei ruse”, a mai investit 100 de milioane de dolari pentru a crea in Rusia “International Science Foundation”. I-a creat o fundatie lui Gorbaciov, cu sediul in SUA. Ca si lui Dalai Lama, la Presidio (California). In 1992 a fondat – la Budapesta – “Central European University”, care formeaza cadre selectionate din intreaga Europa de Est si fosta URSS. Inclusiv din Romania. In China adeptii sai au fondat “Fund for the Reform and Opening China”, ei fiind si organizatorii mitingului-maraton din Piata Tien-An Men . Oficial, a infiintat la Bucuresti , in 1990, fundatia care ii purta numele: “Fundatia Soros”. Ulterior, numele a fost schimbat: “Fundatia pentru o Societate Deschisa” (FSD). A fost printre primele ONG-uri infiintate in Romania. In realitate, era vorba de o adevarata retea: “Soros Open Network Romania” (Reteau Deschisa Soros din Romania). In cadrul acestei retele functioneaza o mare varietate de organizatii, asociatii, institutii, cluburi etc. Finanteaza masiv activitatile anti ortodoxe , anti patriotice , pro avort , pro homosexualitate . Oamenii sai au impanzit politicul si „ culturalul „ . Sa vedem cativa dintre ei : Smaranda Enache, membra a GDS si Istvan Haller, actualmente membru al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), ambii membri militanti ai “Solidaritatii pentru libertatea de constiinta”, reprezentata si de Remus Cernea . Autodeclarat “liber cugetator”, Cernea este impins pe la spate de Gabriel Andreescu, Mircea Toma, Smaranda Enache, Daniel Vighi, Emil Moise, William Totok, Liviu Andreescu s.a, membri fondatori ai asociatiei “seculariste”. Remus Cernea Urmarind CV-ul personajului , observam ca este extrem de activ in lupta sa impotriva crestinismului . Iata cateva repere : Este născut la 25 iunie 1974 Fondează Societatea Culturală Noesis, în 1998 În 1998, împreună cu trei colegi de la Filosofie şi Drept salvează Universitatea Bucureşti de la confesionalizare, reuşind să oprească instalarea de icoane ortodoxe în amfiteatre şi construirea unei biserici ortodoxe în curtea facultăţii În octombrie 2003 înfiinţează asociaţia umanistă şi secularistă Solidaritatea pentru libertatea de conştiinţă, alături de personalităţi civice precum Gabriel Andreescu, Mircea Toma, Smaranda Enache, Daniel Vighi, Emil Moise, William Totok, Liviu Andreescu Asociaţia obţine finanţări pe proiecte din partea Fundaţiei pentru o Societate Deschisă Revoltele din Egipt, încă o regie de film pusă la cale de Illuminati cu sprijinul lui Soros Revoltele din ultima perioadă din Egipt nu reprezintă altceva decât încă o “revoluţie” născocită de organizaţia francmasonică ocultă Illuminati. În ultimul deceniu, am observat asemenea “revoluţii spontane” în ţări ca Serbia, Georgia, Ucraina, Kirgistan şi Mongolia, dând însă greş în Burma, Iran şi Thailanda. “Drepturile omului” şi “democraţia” reprezintă întotdeauna pretextul al acestor mişcări Illuminati, încă de la revoluţiile franceză şi rusă. Păpuşarii Illuminati profită de nemulţumirile reale ale oamenilor pentru a trage în sfoară, în final, întreaga populaţie. De ce afirm că e vorba de o maşinaţiune pusă la cale de Illuminati? Păi, să observăm care este omul ce se vrea a-l înlocui pe preşedintele actual al Egiptului, Hosni Mubarak. E vorba de Mohammed El Baradei, ce este membru al “Grupului de Criză Internaţională”, un grup non-profit în spatele cărora se află mari bancheri ce vor să incite revoluţii, pentru a profita de ele. Bancheri ca George Soros, principalul actor al familiei Illuminati, Rothschild. Se pare că acelaşi Soros se află şi în spatele “acţiunii Wikileaks”, aşa cum am mai scris şi în acest articol: http://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-wikileaks-cine-se-afla-in-spatele-sau-cia-mossad-sau-george-soros/

El Baradei, fost director al Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică, dar şi câştigător al Premiului Nobel pentru Pace, a fost desemnat de Illuminati pentru a-l înlocui pe Mubarak la conducerea Egiptului. Într-un discurs ţinut la Harvard, El Baradei a menţionat faptul că el doreşte să fie un agent al schimbării şi un avocat pentru democraţie al Egiptului. “Democraţia” şi “schimbarea” nu reprezintă altceva decât cuvintele-cheie ale Noii Ordini Mondiale pe care Illuminati o urmăreşte să o instaleze demult pe Pământ. El Baradei a mai făcut parte şi dintr-o mişcare non-politică egipteană intitulată “Asociaţia Naţională pentru Schimbare”, unul din aceşti lideri fiind totodată şi şeful partidului francmasonic “Frăţia musulmană”, ce a fost interzis de către Mubarak. Din unele informaţii, se pare că “Frăţia musulmană” nu reprezintă altceva decât o organizaţie-paravan a serviciului secret britanic MI-6. 

El Baradei s-a întors “victorios” în Egipt, pentru a conduce demonstraţiile de pe străzile Egiptului. Iată un discurs de-a lui Baradei, parcă tras la indigo din clasicele discursuri francmasonice despre democraţie: “Noi nu vrem altceva decât schimbarea regimului. Preşedintele Mubarak trebuie să plece. Trebuie să ne îndreptăm spre un stat democratic, cu un nou guvern şi alegeri libere şi democratice. Toată lumea trebuie să ştie că egiptenii nu se vor duce acasă până când cererile lor nu vor fi îndeplinite”. Egiptul a acuzat că Statele Unite s-ar afla în spatele demonstraţiilor, citând un anumit document secret. Ar fi prea departe dacă am spune că îndepărtarea lui Mubarak va fi o victorie a Israelului, ce se va extinde de la Nil la Eufrat? Căci locţiitorii ei se află deja în Iraq (e vorba de Statele Unite). Acest articol nu este unul în favoarea regimului lui Mubarak, care, în mod sigur are şi el păcatele sale. Ci de a atrage atenţia că umbra Illuminati se va întinde şi asupra Egiptului. Imaginaţi-vă o bandă mafiotă care de decenii şi secole întregi fac orice pentru a prelua controlul asupra lumii. Un lucru e sigur: nimănui nu-i pasă de democraţie şi drepturile omului, ci doar de bani şi de putere. George Soroş a organizat revoluţia din Georgia Petrolul poartă în el germenul războiului. Petrolul, un produs minunat, este, din păcate, risipit, iar controlul său dă naştere cu regularitate loviturilor pe la spate, chiar războaielor făţişe. Imaginaţi-vă un stat, în nordul Armeniei şi în sudul Rusiei – Georgia. Pe teritoriul său, oleoductele transportă petrolul rusesc. Americanii vor să construiască un oleoduct între Azerbaidjan şi Turcia. Vor purta aici o politică numită de reflux (rollback) faţă de ruşi. Georgia, la conducerea căreia se afla Eduard Şevarnadze, urmând exemplul Ucrainei şi Azerbaidjanului, a decis să rupă acordurile de apărare cu Rusia pentru a se apropia de NATO: Armenia a rămas în zona de influenţă a ruşilor – în 1999, prim-ministrul şi preşedintele Parlamentului fuseseră asasinaţi. Petrolul poartă în el germenul războiului. Petrolul, un produs minunat, este, din păcate, risipit, iar controlul său dă naştere cu regularitate loviturilor pe la spate, chiar războaielor făţişe. Imaginaţi-vă un stat, în nordul Armeniei şi în sudul Rusiei – Georgia. Pe teritoriul său, oleoductele transportă petrolul rusesc. Americanii vor să construiască un oleoduct între Azerbaidjan şi Turcia. Vor purta aici o politică numită de reflux (rollback) faţă de ruşi. Georgia, la conducerea căreia se afla Eduard Şevarnadze, urmând exemplul Ucrainei şi Azerbaidjanului, a decis să rupă acordurile de apărare cu Rusia pentru a se apropia de NATO: Armenia a rămas în zona de influenţă a ruşilor – în 1999, prim-ministrul şi preşedintele Parlamentului fuseseră asasinaţi. În cele din urmă, Şevarnadze a bătut în retragere şi s-a întors din nou spre Rusia. Atunci a fost organizată o revoluţie play-back. Presa a fost inundată cu informaţii trunchiate, vorbind despre fraudele electorale, evocând neimplicarea populaţiei şi denunţând corupţia. Apoi, grupuri de tineri şi de adulţi au manifestat pe străzi; ei reprezentau poporul nemulţumit, care voia într-adevăr ca lucrurile „să se schimbe”, pentru că politicienii aflaţi la putere erau „corupţi” şi „represivi”. După ce a fost obligat să plece, Şevarnadze a explicat presei ruseşti: „Georges Soros (speculator miliardar) a creat grupurile de tineri Khamara («Destul»). Atrăgea tineri de cincisprezece ani pe care-i forma în două luni.” Unul dintre liderii opoziţiei urmase un seminar special la Belgrad, pentru a învăţa tehnicile revoluţiei de catifea… 
„Primăvara turcească”, pregătită în laboratoarele Soros Mii (dacă nu zeci de mii) de demonstranţi au ieşit pe stradă, protestând împotriva guvernului turc. Scânteia care a declanşat revolta din Turcia a fost planul autorităţilor din Istanbul de a demola un parc pentru a se construi în locul său un mall. Din simple proteste ecologiste paşnice, pe plan local, totul s-a transformat în mari revolte violente care au cuprins întreaga ţară. Bine ați venit în Turcia! Este binecunoscut că Turcia și-a pus la dispoziție teritoriul, serviciilor de informații occidentale, pentru antrenarea rebelilor sirieni, care vor să dărâme regimul Bashar al-Assad. Doar că, alături de ele au pătruns și agenții provocatoare sau ONG-uri specializate în lovituri de stat. Cea mai cunoscută este Open Society Foundations, a magnatului american George Soros, care s-a dovedit vârful de lance în destabilizarea Europei de Est și a spațiului ex-sovietic, pregătind așa-numitele „revoluții portocalii” în Ucraina și Georgia. Și care acum este bine înfiptă în Turcia. Strategiile fundației Soros Proiectele și programele fundației Soros pentru Turcia au vizat o parte dintre nemulțumirile pe care turcii le strigă acum în stradă. În plus, Open Society Foundations a pledat pentru extinderea drepturilor femeilor în Turcia, uitând, probabil, că această țară a fost printre primele care le-a dat drept de vot, încă din 1923. Iar Guvernul Erdogan nu a încercat nicio secundă să le limiteze drepturile. Singura tentativă de acest gen poate fi considerată interzicerea pastilei de a doua zi. Fundația a vorbit despre planurile premierului de „islamizare forțată” în momentul în care Erdogan a decis să limiteze vânzările de alcool. Erdogan a scăpat țara de tutela FMI Adepții teoriei conspirațiilor au lansat teza potrivit căreia în spatele demonstrațiilor de la Istanbul se află interese financiare majore, în contextul în care reformele lui Erdogan realizate în ultimii 11 ani au redus dependența țării de capitalul străin. Exact cu două săptămâni înainte de izbucnirea protestelor, Turcia, a 17-a economie a lumii, anunța, prin vocea lui Erdogan, că nu mai are nicio datorie față de FMI. Banca Centrală a Turciei a plătit ultima parte a datoriei sale către Fondul Monetar, virând instituției financiare internaționale o tranșă în valoare de 317 milioane de euro. Începând din 1958, Turcia s-a îndatorat în mai multe reprize de la FMI. În 2008, Turcia a finalizat ultimul său acord stand-by semnat cu FMI în 2005, iar în 2010, după doi ani de negocieri cu instituţia financiară internaţională, a refuzat ajutorul Fondului. În plus, Turcia nu va mai angaja alte împrumuturi sau acorduri cu FMI. Ultimul acord cu FMI s-a sfârşit în 2008. Deşi au fost mai multe discuţii şi presiuni pentru renegocierea unui nou acord cu FMI, acesta nu a mai fost încheiat. Şi Turcia a făcut foarte bine. Se ştie că FMI de multe ori a dat greş acolo unde a intervenit şi că cerinţele sale sunt absurde. Recep Erdogan, a declarat că în spatele mişcărilor anti-guvernamentale din ţara sa s-ar afla aceleaşi forţe străine conspiratoare care au tulburat apele şi în Brazilia în ultima perioadă. De asemenea, pentru protestele din ţara sa, el a dat vina pe forţe străine nespecificate, pe bancheri, dar şi pe o parte din mass-media turcă şi internaţională… toţi aceştia urmărind să facă rău intereselor Turciei. În timp ce se afla în oraşul Samsun, unde s-a adresat zecilor de mii ce susţinători ai săi, prim-ministrul turc a declarat negru pe alb că Brazilia a fost ţinta aceloraşi conspiratori care încearcă să destabilizeze Turcia: “Acelaşi joc se joacă şi cu Brazilia, a spus Erdogan. Simbolurile sunt aceleaşi, posterele sunt aceleaşi, declaraţiile de pe Facebook şi Twitter sunt aceleaşi, mass-media internaţională este aceeaşi. Toate protestele sunt conduse din acelaşi centru. Ei fac tot ce e posibil pentru a obţine în Brazilia ceea ce n-au reuşit cu Turcia. E acelaşi joc, e aceeaşi capcană, e acelaşi scop.” De obicei, eu nu agreez politicienii (de pe orice parte a globului), căci mulţi dintre ei sunt stupizi, ridicoli şi populişti. Dar, de data aceasta nu pot decât să-i dau dreptate lui Erdogan. Da, precum am presupus, nişte mari bancheri din SUA (precum George Soroş) care se află în spatele acestor revolte. Desigur, cum am mai spus şi altă dată, nu neg că situaţia unei bune părţi din populaţia acelor ţări n-ar fi proastă. Exstă sărăcie, injustiţie, corupţie şi cred că o mare parte din cetăţenii care au ieşit pe străzi în Turcia şi Brazilia sunt de bună credinţă. Dar, ei au fost incitaţi şi manipulaţi de agenţi străini provocatori. Exact la fel s-a întâmplat şi cu Ceauşescu în decembrie 1989. A fost la un moment dat o revoluţie reală, oamenii au ieşit din convingere şi din nevoie pe străzi, dar “revoluţia română” din 1989 a fost declanşată şi manipulată de aceleaşi forţe din umbră care conduc lumea. George Soros îl apără pe preşedintele suspendat al României, Traian Băsescu. Face el un joc dublu? Cel mai interesant îl reprezintă, însă, jocul dublu al lui Soros în ceea ce-l priveşte pe premierul Ponta. Precum se ştie, în iulie 2012, Victor Ponta a iniţiat suspendarea preşedintelui Băsescu. Fundaţia lui Soros pentru o Societate Deschisă, în acea perioadă (pe 2 iulie 2012) a emis un comunicat de presă prin care a dezavuat acţiunile lui Ponta pentru demiterea preşedintelui Băsescu. Aşadar, urmăriţi cu atenţie desfăşurarea evenimentelor: pe 2 iulie 2012, Soros îl critică pe premierul Ponta, iar câteva zile mai târziu, pe 7 iulie, un apropiat al lui Soros devine consilierul lui Ponta. Ce să înţelegem de aici? Trageţi voi concluziile care se impun. Soroș, 1/5 proprietar din aurul de la Roșia Montană… finanțează mișcări ecologiste contra proiectului! Dar, aceeaşi fundaţie a lui George Soroş a finanţat toate organizaţiile non-guvernamentale ecologiste care se opun proiectului minier de la Roşia Montană, propus de Gabriel Resources, o companie minieră canadiană. Însă, ca să vedeţi cum lucrează acest “geniul al răului”, o companie minieră deţinută parţial de Soros, Newmont Mining, cumpără în 2008 încă 1,5% din Gabriel Resources, aducând procentul deţinut de Soros în Gabriel Resources la 19,9%. Interesant e faptul că acelaşi Soros i-a scris preşedintelui lui Newmont Mining o scrisoare prin care cere ca această corporaţie să nu se implice în proiectul aurului românesc de la Roşia Montană! Voi mai înţelegeţi ceva? Soros deţine 1/5 din Gabriel Resources, compania care vrea să exploateze aurul românesc de la Roşia Montană, dar, în acelaşi timp, prin fundaţia sa, finanţează mişcările ecologiste justificate care se opun acestui proiect! (ATENŢIE! Am îngroşat cuvântul “justificate” pentru a sublinia faptul că nu susţin exploatarea aurului de la Roşia Montană, dar, în acelaşi timp, nu pot să fac jocul la două capete al acestui finanţist malefic Soros). Însă, eu am început să înţeleg jocul lui Soros. El nu-şi dă singur cu bâta (cum ar părea la prima vedere), ci pur şi simplu nu doreşte decât să câştige cât mai mulţi bani. Cum? Prin manipulări bursiere, la care Soros se pricepe de minune. Prin anunţuri succesive că proiectul de la Roşia Montană nu se va mai realiza, acţiunile lui Gabriel Resources au scăzut extrem de mult. Ce urmăreşte, de fapt, Soros, prin aceste maşinaţiuni? Oricare ar fi motivaţia, să ştiţi că Soros face aceste maşinaţiuni din umbră pentru a obţine şi mai mulţi bani şi mai multă putere. Iar noi, românii, proştii, am căzut la mijlocul unor jocuri de putere financiară mondială, creându-se o adevărată falie în societatea noastră. Mă repet, aşa cum am mai spus-o pe la mijlocul articolului: nimeni mai zdravăn la cap nu ar putea fi de acord cu poluarea unei zone doar pentru a exploata un anumit zăcământ, oricât de valoros ar fi el. Dar, e păcat că ne lăsăm antrenaţi în asemenea manipulări, fără să cunoaştem exact ce se află în spatele unor evenimente. Şi să fim conştienţi de faptul că, atunci când protestăm împotriva exploatării de aur de la Roşia Montană, îi facem şi jocul evreului miliardar Soros. Dar, adevărul ne va elibera, nu-i aşa? Afacerea Rosia Montana, un razboi intre miliardari evrei din America, Israel si Ungaria Militanta anticrestina pentru o “Romanie murdara“, Tatiana Alina Mungiu Pipidi, contestatoare vehementa a proiectului Rosia Montana, a primit numai dintr-un singur fond de “premiere” administrat si de fundatia miliardarului George Soros, suma de 345.000 USD (dovezi aici, aici, aici si aici). Terra Millenium III, un alt ONG pasionat de salvarea Rosiei Montane, a primit 280.000 USD (aici, aici si aici). Mircea Toma si ai lui au primit doar vreo 120.000 USD din acest fond (aici, aici si aici). Cristian Pirvulescu cu Pro Democratia si APADOR CH, organizatii si anticrestine si “ecologiste”, au primit mai multe sute de mii de dolari pentru diverse proiecte fanteziste (aici, aici, aici, aici, aici, aici si aici). Centrul pentru Jurnalism “Independent”, ONG care militeaza pentru eliminarea religiei din scoli si pentru o “Romanie curata”, a primit si ea, prin manutele Ioanei Avadani, cateva sute de mii de dolari (aici, aici si aici). Un alt ONG de mucava, “CeRe“, dar prezent prin doi postaci in Piata Universitatii, pentru “salvarea Rosiei Montane”, a primit pentru “participare publica” vreo 125.000 USD. Macar au fost corecti: au cerut bani pentru “participare publica”, participa la demonstratii (aici si aici)! Militia Spirituala, organizatie extremista de stanga, declarat anticrestina, agitatoare in Piata Universitatii si infiltrata in organul guvernamental “post-anticomunist” IICCMER al lui Marius Oprea si Vladimir Tismaneanu, a primit, si ea, 105.000 USD de la “Soros Fund” (aici si aici). Mai exista si o lista de burse, cu dedicatie pentru minoritari “secui” si “romi”, mai putin consistenta. Adunarile le puteti face singuri aici, la CEETrust.org – Grant-uri Romania. Evident, aceasta este numai una dintre surse. Cei numiti mai sus au zeci de alte surse similare de finantare, dintre care majoritatea firelor duc tot la miliardarul George Soros. Cand o afacere ca Rosia Montana promite un castig de peste 10 miliarde de euro, ce mai conteaza cateva milioane aruncate in ograda de oratanii “civile”? Mai ales cand acestea contribuie si la distrugerea unei natiuni, din temelii. Dar cine este George Soros si pentru cine lucreaza el, de fapt? Ne putem intreba cum un fost colaborator al SS-ului si Gestapo-ului in Ungaria horthysta – evreu pe deasupra -, cel mai probabil preluat apoi de NKVD dupa modelul Dionis Patapievici, a ajuns miliardar in “lumea capitalului”? Desigur. Tot asa cum nu putem sa nu observam ca toate operatiunile lui in zona “societatii civile” au servit si s-au cuplat pe interesele Rusiei, continuatoarea directiilor geopolitice ale URSS dar si ale lui Petru cel Mare, cat si, evident, a metodelor distructive “ex-sovietice”, pentru intarirea propriului imperiu. In acest spatiu, si nu numai. John Paulson, un alt mogul mondial al aurului aflat intr-o oarecare cadere pe lista miliardarilor Forbes (de la locul 61 la 91, cu 11,2 miliarde doalri), conform Wikipedia provine prin mama sa dintr-o familie de imigranti evrei originari din Lituania si Romania. Thomas Kaplan, un miliardar evreu american de 51 de ani, se autodescrie drept un “evanghelist al aurului“. El este cel care i-a convins pe John Paulson si George Soros, impreuna cu un alt “coleg de breasla”, Stevan Cohen, sa cumpere actiuni la NovaGold, o companie miniera cu sediul in Vancouver, Canada, care exploreaza aur si cupru in Alaska. Despre Beny Steinmetz – afaceristul cu diamante israelian – si razboiul lui cu George Soros – care la randul lui a investit in Rosia Montana Gold Corporation, prin Newmont Mining Corporation . Si sa nu uitam ca toata agitatia lui Ponta si Basescu pentru Rosia Montana are ca punct de referinta ultima vizita a mogulului George Soros in Romania, cand, pentru cateva ore bune, a disparut complet din peisaj, cu ajutorul firmei sale de securitate. 

 Organe aflate in trena Soros:

Asociatia Pro-Democratia 
Alianta Civica 
Agentia de Monitorizare a Presei 
Academia Catavencu, etc.

 Asociatia ” Fundatia Soros pentru o Societate Deschisa “ 
Anii 1990 – 1991 
Directori executivi 
George Soros –Presedinte 
Sandra Pralong – reprezentant personal al lui GS, 
Co-presedinte Patricia Klecanda – Director Executiv – New York 
Reprezentanti internationali 
Annette Laborey – Fundatia Soros – Paris 
Jessica Douglas Home – Mihai Eminescu Trust – Londra 
Alin Teodorescu – Presedinte 
Anca Harasim – Director regional 
Irina Munteanu – Director filiala Bucuresti 
Levente Salat – Director filiala Cluj 
Ilona Mihaies – Director filiala Timisoara 
Alexandru Lazescu – Director filiala Iasi 

Consiliile din Bucuresti si Cluj Biroul din Bucuresti 
Zorel Filipescu, Andor Horvath, Thomas Kleininger, Andrei Pippidi, Catrinel Plesu, Mihai Sora, Radu Valentin, Vladea Lazar, Vlasceanu Alexandru Zub (Iasi).

 Filiala Cluj 
Ion Aluas, Sandu Bologa, Zoltan Gabos, Eva Gyimesi, Dezso Jenei, Adrian Marino, Paul Philippi (Sibiu), Victor Pop Andras Visky, (Tg.Mures) 

Comisia pentru burse de calatorie, Bucuresti
Doina Lecca, Dana Nistor, Gheorghe Peltecu, Dumitru Sandu, Florian Tomescu.

 Stafful birourilor din Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi 
Biroul din Bucuresti Sandra Pralong, Alin Teodorescu, Anca Harasim, Irina Munteanu, Manuela Brusalis, Lolita Constantinescu, Mihai Farcas, Octavian Giurca, Cristina Guseth, Eugenia Hila,0 Daniela Mares, Theresa Molina, Valentin Noanea, Ileana Ranetti, Nicolai Sandu, Alina Stan, Ancuta Vamesu.

Biroul din Cluj 
Levente Salat, Liviu Burlacu, Mirela Cotroaza, Zsolt Deak-Sala, Mihaela Irimie, Josefina Komporaly, Elisabeta Koto, Claudia Macaria, Adam Muller, Dan Pic.

Biroul din Timisoara 
Radu Valentin, Vladea Ilon,a Mihaies Eugen, Babau Geta, Deaconescu Vasile, Deaconescu Ligia, Groza Liana, Popa Nicoleta, Popovici Ramona Rosenberg 
Biroul din Iasi 
Alexandru Zub, Alexandru Lazescu, Gheorghe Arhip, Silvia Georgescu, Victor Gradinaru, George Rotaru.

Anul 1992 la fel ca in anii 1990 – 1991 
Anul 1993 
Alin Teodorescu – Presedinte 
Anca Harasim – Director Executiv 
directorii de filiala – aceiasi 
Directori executivi George Soros –Presedinte
Patricia Klecanda – Director Executiv – New York 

Reprezentanti internationali 
Jessica Douglas Home – Mihai Eminescu Trust – Londra 
Annette Laborey – Fundatia Soros – Paris 

Consiliile din Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi Open Request Board, Bucuresti 
Zorel Filipescu, Andor Horvath, Thomas Kleininger, Andrei Pippidi, Catrinel Plesu, Mihai Sora, Alin Teodorescu, Lazar Vlasceanu.

 Open Request Board, Cluj 
Sandu Bologa, Zsolt Kozma Andrei, Marga Ioachim, Nica Janos, Pentek Paul, Philippi Sandor ,N. Szilagzi.
 Open Request & Travel Board, Timisoara
 Virgil Feier, Hortensia Parlog, Ileana Pintilie, Vasile Popovici, Nicolae Taranu, Marcel Tolcea, Radu Vladea

 Open Request & Travel Board, Iasi 
Liviu Antonesei, Vasile Astarastoae, Irinel Botez, Casian Emil, Coseru Mihai, Gramaticu Alexandru, Lazescu Nicolae, Scarlat Alexandru, Zub Ana-Maria Zup 

Comisia pentru burse de calatorie, Bucuresti
Doina Lecca Dana Nistor Gheorghe Peltecu Dumitru Sandu Florian Tomescu 
Comisia pentru burse de calatorie, Cluj 
Constantin Ciuce Zoltan Gabos Victor Pop Traian Rotariu Anton Tauf East – East Board, Cluj Ion Aluas Eva Cs. Gyimesi Adrian Marino Liviu Matei Andras Visky Stafful birourilor din Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi Biroul din Bucuresti Alin Teodorescu Anca Harasim Irina Munteanu Mihai Farcas Cristina Guseth Daniela Mares Ancuta Vamesu Stephanie Barton Manuela Brusalis Lolita Constantinescu Ionel David Octavian Giurca Gabriela Manta Dragos Munteanu Catalin Petrisor Aurelia Petroianu Nicolai Sandu Ileana Ranetti Leon Dinu Carmen Nitu Oana Arseni Alina Stan Gabriel Lica Adrian Neacsu Valentin Noanea Biroul din Cluj Levente Salat Zsolt Deak-Sala Dan Baciu Lucinia Bal Janos Bendea Luminita Diaconu Mihaela Erimie Agnes Fulop Josefina Komporaly Elisabeta Koto Claudia Macaria Romeo Macaria Adam Muller Tudor Simionescu Ana Toderean Mirela Cotroaza Judit Pakai Biroul din Timisoara Ilona Mihaies Eugen Babau Nicoleta Popovici Corina Timis Cornelia Deaconescu Ligia Groza Ovidiu Timis Biroul din Iasi Alexandru Lazescu Victor Gradinaru George Rotaru Maria Scripa Gheorghe Arhip Cristina Puiu 
Anii 1994 – 1995 
Alin Teodorescu – Presedinte Anca Harasim – Director Executiv Directorii de filiala – aceiasi cu exceptia Iasiului unde e Maria Scripa Consiliu Calin Anastasiu Andor Horvath Daniel Ioan Mircea Mihaies Irina Munteanu Andrei Pippidi Catrinel Plesu Victor Rebengiuc Lazar Vlasceanu Mihail Voicu In perioada asta au luat fiinta primii pui Soros si anume Fundatia Cartii – Director Daniel Serbanescu Computer Publishing Center – Director Mihai Cojocea Soros Advising and Placement Center – Director Manuela Brusalis Soros Center for Contemporary Art – Director Irina Cios Visual Arts Foundation (FAV) – Vivi Dragan Biblioteca Soros – Cluj – Ana Toderean Soros Educational Advising Center – Cluj, Lucinia Bal English Language School – Iasi – Anca Colibaba, Timisoara, Liana Popa 
Anul 1996 Adunarea Generala 
Calin Anastasiu, Vasile Astarastoaie, Stefan Balint, Radu Sorin, Barbos Anton, Carpinschi Dinu, C. Giurescu, Andor-Imre, Horvath Daniel, Constantiu Ioan, Ludovic Cantor, Thomas Kleininger, Andrei Marga, Mircea Mihaies, Irina Munteanu, Ioachim Nica Dumitru Oprea, Adriana Mihaela, Nistor Gheorghe, Peltecu Andrei, Pippidi Catrinel Plesu, Victor-George Rebengiuc, Traian-Ioan Rotariu, Wielfried Eckart, Schreiber Mihai Spielmann Mihai Sora, Alin Teodorescu, Marcel Tolcea, Sorin Vieru, Lazar Vlasceanu, Mihail Voicu, 
Consiliul national 
Lazar Vlasceanu – Presedinte al Fundatiei Soros si al Consiliului Membri
Calin Anastasiu, Andor-Imre Horvath, Andrei Marga, Mircea Mihaies, Irina Munteanu, Gheorghe Peltecu, Andrei Pippidi, Catrinel Plesu, Victor Rebengiuc, Mihai Spielmann, Mihail Voicu. 

Comisia de audit 
Radu Sorin, Barbos Gheorghe, Jugaru Thomas, 
Kleininger Anca-Maria Harasim – Director Executiv 
Alan Johnson – Director Financiar 
Anca Ciobanu – Director filiala Bucuresti 
Levente Salat – Director filiala Cluj 
Ilona Mihaies – Director filiala Timisoara 
Maria Scripa – Director filiala Iasi 

Directori programe Bucuresti 
Dana Mares Doina Stefanescu Liviu Matei Dan Oprescu Nicolae Sandu Marina Ghitoc 1996 – august 1997 
Lazar Vlasceanu – Presedinte 
Anca Harasim – Director Executiv 
Membrii Board 
Calin Anastasiu Andor Horvath Andrei Marga Mircea Mihaies Irina Munteanu Gheorghe Peltecu Andrei Pippidi Catrinel Pleau Victor Rebengiuc Mihail Spielmann (membru supleant) Mihai Voicu 

Directorii de filiala Iasi – Narcis Barbarii 
Din august 97 – o noua entitate juridica: 
Fundatia pentru o Societate Deschisa (inregistrata ca fundatie, cu unic membru fondator George Soros) 
August 1997-octombrie 1997 
Consiliul National Lazar Vlasceanu – presedinte 
Mircea Mihaies Andor Horvath 
Octombrie 1997 Ianuarie 1998 Consiliul National
 Lazar Vlasceanu -presedinte 
Valentin Constantin Andrei Hoisie Andor Horvath Mircea Mihaies H-R Patapievici, Iolanda Staniloiu, Renate Weber, 
Gabriel Petrescu – Director Executiv 
Directori de filiale Anca Ciobanu – Bucuresti 
IM – Timisoara LS – 
Cluj Narcis Barbarii – 
Iasi 1998 Consiliul National Renate Weber – presedinte 
Lazar Vlasceanu Valentin Constangin Mircea Mihaies, Horia Roman Patapievici Andrei Hoisie, Andor Horvath, Iolanda Staniloiu 1999 
Renate Weber – presedinte 
Letitia Mark Valentin Constantin 
Dakmara Georgescu Horia Patapievici Andrei Hoisie Gabor Kolumban Dumitru Sandu Elek Szokoly Iolanda Staniloiu Virginia Gheorghiu 

2000 Renate Weber – presedinte 
Letitia Mark Mariana Celac Dakmara Georgescu Ionut Popescu Silviu Lupescu Anton Niculescu Gabor Kolumban Dumitru Sandu Elek Szokoly Iolanda Staniloiu Virginia Gheorghiu 
2001 Renate Weber -presedinte Letitia Mark Mariana Celac Dakmara Georgescu Ionut Popescu, Silviu Lupescu Anton Niculescu Gabor Kolumban Dumitru Sandu Elek Szokoly Virginia Gheorghiu 
2002 Renate Weber – presedinte 
Letitia Mark Mariana Celac Ionut Popescu Silviu Lupescu Pana in martie Dakmara Georgescu Gabor Kolumban Dumitru Sandu Elek Szokoly Virginia Gheorghiu Din martie Smaranda Enache Maria Ionescu Elisaveta Stanciulescu Cristian Parvulescu 
2003 Renate Weber – presedinte Mariana Celac Smaranda Enache Virginia Gheorghiu Maria Ionescu Elisaveta Stanciulescu Silviu Lupescu Cristian Parvulescu Ionut Popescu 
2004 Renate Weber – presedinte Smaranda Enache Virginia Gheorghiu Maria Ionescu Elisaveta Stanciulescu Andrei Oisteanu Marius Oprea Cristian Parvulescu Levente Salat 
2005 – martie 2006 Levente Salat – presedinte 
Andrei Oisteanu Marius Oprea Sabina Fati Horatiu Pepine Miklos Bakk Dezideriu Gergely Smaranda Enache Maria Ionescu Elisaveta Stanciulescu Cristian Parvulescu Virginia Gheorghiu (din 1998 procesul de rotatie al membrilor are un algoritm diferit, mandatul membrilor Consiliului National incheindu-se la date diferite, ceea ce explica de ce pe parcursul unui an apar, uneori, mai multe persoane – e vorba de ultimele luni de mandat ale unora si primele luni de mandat ale celor nou veniti)
Din martie 2006 Renate Weber – presedinte Levente Salat Dezideriu Ghergely Sabina Fati Andrei Oisteanu Horatiu Pepine Miklos Bakk. 

Familia Rothschild, Sörös şi Rusia O dată cu venirea la putere a lui Mihail Gorbaciov în primăvara lui 1985, ca secretar general al PCUS (Partidul Comunist al Uniunii Sovietice), o serie de influenţe subtile aveau să îl împingă pe acesta la declanşarea unei serii de reforme ce aveau să se sfîrşească prin dărîmarea imperiului comunist. Încurajat din străinătate, Gorbaciov a adus un val al schimbărilor prin celebrele sale „perestroika” şi „glasnost”. SUA şi o serie de organizaţii mondialiste semi-oculte s-au grăbit să adîncească ceea ce apărea din punctul lor de vedere ca o breşă în sistemul sovietic, ademenindu-l şi încurajîndu-l pe Gorbaciov. Metoda principală utilizată de preşedintele american George Bush (tatăl) pentru a-l manipula pe Mihail Gorbaciov au fost promisiunile încheierii între SUA şi Uniunea Sovietică a unor acorduri comerciale fără precedent, care să aducă economiei sovietice uriaşe capitaluri, care n-au mai venit însă. Dar totul avea să se sfîrşească prin favorizarea tocmai a duşmanilor de pînă atunci ai statului, adică a celor care acumulează capitalul negru, iar acum avea posibilitatea să acţioneze pe faţă. Ca nişte vulturi, ei vor devora rapid proprietatea de stat, ucigînd socialismul rus. Dintre aceştia, marea majoritate evrei, aveau să se nască peste cîţiva ani „oligarhii ruşi”, noii stăpîni ai economiei ruse, care sînt de fapt evrei, cum o arată şi mai recenta lor cetăţenie israeliană (Israelul nu acordă cetăţenie decît evreilor). Ca să surprindem esenţa evenimentelor ce s-au abătut asupra Rusiei sovietice şi post-sovietice trebuie să începem cu descinderea miliardarului evreu George Sörös la Moscova, în 1987. Cum am mai zis, conform biografului său, William Engdahl, George Sörös a fost identificat ca fiind „omul de paie” al concernelor bancare anglo-franceze ale Rothschildzilor. („Relaţiile lui Sörös cu cercurile internaţionale ultrasecrete ale Rothschildzilor nu sînt relaţii bancare întîmplătoare sau obişnuite, iar succesul extraodinar al lui Sörös ca speculant pe nisipurile mişcătoare ale...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu