vineri, 2 mai 2014

BUGETELE SERVICIILOR

BUGETELE SERVICIILOR DE (DEZ)INFORMAȚII ȘI SIGURANȚĂ ANTI-NAȚIONALĂ(36%DIN BUGETUL NAȚIONAL,CA NICĂIERI ÎN LUME), MAI MARI CA BUGETUL SĂNĂTĂȚII….AGENȚI SUB ACOPERIRE ÎN PRESĂ-MÂNCĂTORI DE KKT, SAU GENERALI BĂSIȘTI MAI MULȚI CA-N ORICE ȚARĂ CIVILIZATĂ -ADEVĂRAȚII PARAZIȚI AI SOCIETĂȚII- ÎN 2009 NUMĂRUL DE MANDATE DE INTERCEPTARE PE SIGURANȚĂ NAȚIONALĂ ÎN ROMÂNIA A FOST MAI MARE CA AL CELOR SIMILARE DIN S.U.A…….ROMANIA-STAT SECURIST AL PROCURORILOR ȘI TROMPETIȘTILOR-PROPAGANDIȘTI (PSEUDO-ZIARIȘTI) ”ACOPERIȚI”-PARAZIȚI-CANCER AL SOCIETĂȚII ;) :

SRI RACOLEAZA ZIARISTI-1SRI RACOLEAZA ZIARISTI- 2

811-Buget SRI si SIE………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

36 % din buget alocat serviciilor de DEZinformații și „siguranță” ANTInațională,bașca S.R.L.-uri sub „acoperirea” lu’ pește-congelat, care șmenuiesc licitațiile de la buget ;)
STAT-ÎN-STAT:
==ZIC IO: – dacă Ceaușescu, în stil bolșevic, integrase securitatea în politică(în P.C.R.), acum, aceiași securiști, sau copiii și nepoții lor, care ar fi trebuit să ”apere societatea civilă” împotriva amenințărilor externe AU PROCEDAT EXACT INVERS: – și-au infiltrat -ÎN CEL MAI ABJECT STIL MAFIOT- agenții-sub-așa-zisa-”acoperire” ÎN TOATE STRUCTURILE CIVILE ALE STATULUI, MIMÂND DEMOCRAȚIA ȘI CONTROLÂND TOATĂ SOCIETATEA CIVILĂ!!!!………………………………………………………….într-un SINGUR an, sub regimul bășhescu se ascultă și interceptează cât în zece sub ceaușescu :http://www.cotidianul.ro/intr-un-an-sub-regimul-basescu-se-fileaza-si-asculta-cat-in-zece-sub-ceausescu-208123/

am zis : – Atunci când globulele albe -care au fost concepute DOAR pentru apărarea organismului- ÎNCEP SĂ SE ÎNMULȚEASCĂ NECONTROLAT….se transformă din apărători ÎN ATACATORI AI ORGANISMULUI….DEVIN CEL MAI PERICULOS CANCER : – ”LEUCEMIA”!!….ÎN 2009, NUMĂRUL DE MANDATE DE INTERCEPTARE PE SIGURANȚĂ NAȚIONALĂ ÎN ROMÂNIA A FOST MAI MARE CA AL CELOR SIMILARE DIN S.U.A………………SERVICIILE DE INFORMAȚII AU BUGETE MAI MARI CA AL SĂNĂTĂȚII, bașca societăți ”sub acoperire” ce șmenuiesc licitațiile din bani publici devastând economia națională :(( ….

======în link-ul de mai jos regăsim majoritatea securiștilor care au pus japca pe economia românească:

http://gandeste.org/general/fostii-spioni-romani-reconvertiti-la-economia-de-piata/32937

————-MARE ATENȚIE:

……………………”….exista o diferenta de 260.000 de salariati CARE MĂNÂNCĂ ANUAL 4 MILIARDE DE EURO, despre ale caror salarii nu se stie nimic !!!!!!” :

”……………………………Statul cheltuie anual aproximativ 4 miliarde de euro pentru plata a 260.000 de bugetari din sistemele “speciale”, de siguranta publica si aparare, care nu apar in statisticile oficiale, adica 38% din cheltuielile totale de personal cu angajatii din sectorul public (10,7 mld. euro), potrivit unor estimari ZF pe baza informatiilor de la Ministerul de Finante si de la Institutul National de Statistica.

In negocierile privind reducerea de salarii ale bugetarilor apar pentru prima data defalcari privind structura pe salarii si pe institutii. Problema este ca intre datele de la Ministerul de Finante, care spun ca exista 1,36 milioane de bugetari, si cele de la Institutul de Statistica si care numara doar 1,1 milioane bugetari exista o diferenta de 260.000 de salariati despre ale caror salarii nu se stie nimic!!!!!!” :

http://gandeste.org/general/secretele-bugetului-260000-de-paznici-consuma-40-din-fondul-public-de-salarii-cum-comentati/34279
WASHINGTON POST :”România, o țară cu populație de 19 milioane,FĂRĂ DUȘMANI EXTERNI,are ȘAPTE AGENȚII DE INFORMAȚII. Activiștii pentru democrație susțin că s-a ajuns aici pt.a se face ABUZ de puterea SPIONAJULUI spre a se obține avantaje neloiale față de adversarii POLITICI și a dezgropa date compromițătoare”!!!!!! :
========”Romania, a country of 19 million with no foreign enemies, has seven intelligence agencies, including the main domestic and foreign spying agencies. Democracy activists claim that those in power use intelligence to gain unfair advantages over opponents and dig up compromising data.”
———-”Există, de asemenea, furia populară, deoarece Serv. de Telecomunicații Speciale -una dintre cele șapte agențiile de informații- a investit 40 DE MILIOANE DE EURO=BANI PUBLICI în numărul național de urgență al țării, iar cele ȘASE APELURI date de unul dintre supraviețuitori NU A FOST SUFICIENT pentru a obține ajutor acolo destul de repede”!!!!! :
===========”There is also anger because the elite telecommunications agency — one of the seven intelligence agencies — invested 40 million euros in the country’s national emergency number, and the six calls one of the survivors made didn’t appear to be enough to get help there quickly enough.”:
http://beranger.org/2014/01/26/winter-is-not-like-summer-as-we-all-know/
sau:
http://www.calgaryherald.com/news/world/Romanias+interior+minister+resigns+over+plane+crash+rescue/9420689/story.html

BĂ, ”CORECȚILOR”-AI LU’PEȘTE-CONGELAT,….VA RUGAM SA IESITI IN FATA SI SA DECLARATI: “NU AVEM NEVOIE DE NICIUN BAN SI RUGAM CA FONDURILE ALOCATE NOUA SA MEARGA CATRE ALOCATIILE COPIIILOR”!!!! ;)
PĂI, NU E COOL(??):-LUĂM DE LA COPII ȘI DĂM LA S.R.I.=SRI+SIE (BUGETE 2013) – 485 DE MILIOANE DE EURO! ;) -LINK:

http://lupuldacicblog.wordpress.com/2013/12/07/va-rugam-sa-iesiti-in-fata-si-sa-declarati-nu-avem-nevoie-de-niciun-ban-si-rugam-ca-fondurile-alocate-noua-sa-mearga-catre-alocatiile-copiiilor/
DEUTSCHE WELLE pune un diagnostic urât acestui sindrom: ”aceste declarații(ale lui băsescu,n.r.) sunt dovada clară că SERVICIILE DE SECURITATE românești NU SE SUPUN CONTROLULUI DEMOCRATIC, PRECUM ÎN STATELE UNITE.” RESPONSABIL=BĂSESCU !!–”în acest caz, principalul RESPONSABIL E UNUL SINGUR:-cel care se dă în prezent peste cap să-l facă scăpat pe directorul STS, militarul de carieră Marcel Opriș(BĂSESCU)”. – See more at:http://www.obiectiv.info/mru-scapa-un-porumbel-cat-barza-sts-are-capacitatea-sa-fraudeze-alegerile_31160.html#sthash.RH5YRdoe.dpuf
Doar patru dintre multele servicii secrete române au, fiecare, câte de două ori mai mulţi bani decât Ministerul Sănătaţii.
În ţara noastră sunt aproximativ 40 de mii de medici. Bugetul alocat de executiv pentru 2014 pentru Ministerul Sănătăţii este de aproape 730 de milioane de lei. În schimb, Guvernul a fost mult mai generos cu cei din serviciile secrete. La o analiză simplă a bugetelor SRI, SIE, STS şi SPP se observă clar că bugetele celor 4 servicii sunt aproape duble faţă de cel al sănătăţii.  Adică de peste 1,3 miliarde de lei. Asta fără să luam în calcul alte trei servicii de protecţie DGA, DGIPI şi DIA:
http://www.antena3.ro/romania/cati-spioni-sunt-in-romania-raspunsul-s-ar-putea-sa-va-socheze-bugetul-pentru-serviciile-secrete-de-doua-ori-mai-mare-decat-la-sanatate-235296.html
sau:
http://www.sursazilei.ro/exclusiv/marturii-incendiare-ale-unui-ofiter-sri-activ-despre-politia-politica-la-nivel-inalt-20122012.html

sau:


ceva interesant și aici:
MIZERABIL:
GRUPURI MILITARIODE CRIMINAL-ORGANIZATE = ”SERVICIILE” JEGULUI LA TAVĂ : – SRI-ul aduce un omagiu criminalului bolsevic Lev Trotki, fondatorul Armatei Rosii….MIZERABIL:
===========================================================================
———————————————————————————————————————————
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
*******************************************************************************************************
ORGANIZARE DE TIP MAFIOT -CRIMĂ ORGANIZATĂ- SOCIETĂȚI SUB ACOPERIRE……………..SONDAJE TRUCATE-MARCA S.R.I.,BANI PUBLICI-VIA-SOCIETĂȚI ”ACOPERITE”:
Net-Consulting, în colaborare cu firma americană KOFAX , împreună cu firmele Asesoft(SEBASTIAN GHIȚĂ-P.S.D.) şi ASSECO, au construit, pe baza programului de la RASIROM (fosta UM 05099, în fapt, o societate patronată de SRI), un soft folosit în ultimele două campanii ale alegerilor, care conţine o cheie-buclă conspirată, pentru direcţionarea voturilor nule şi a celor de pe listele suplimentare, în favoarea lui TRAIAN BĂSESCU . Programul dirijează voturile dintre BEJ si BEC la orice candidat ales.Softul folosit de BEC include o aplicaţie KOFAX, tip vierme sau tip buclă, care are drept scop redistribuirea voturilor în favoarea unui candidat prestabilit.
—————-RASIROM nu se margineste la operatiuni de productie si comercializare in circuit inchis, adica exclusiv in beneficiul diviziunilor SRI ori a altor servicii secrete. Dimpotriva. Isi extinde atributiile, practic, in domenii care nu au nicio legatura cu atributiile serviciului secret. In acest sens, este de retinut ca societatea SRI lucreaza si in beneficiul altor persoane juridice, inclusiv private, dar si al unor persoane fizice. RASIROM nu se margineste la operatiuni de productie si comercializare in circuit inchis, adica exclusiv in beneficiul diviziunilor SRI ori a altor servicii secrete. Dimpotriva. Isi extinde atributiile, practic, in domenii care nu au nicio legatura cu atributiile serviciului secret. In acest sens, este de retinut ca societatea SRI lucreaza si in beneficiul altor persoane juridice, inclusiv private, dar si al unor persoane fizice. Societatea acoperita SRI obtine, in mod privilegiat, contracte cu alte societati ale statului roman, invingandu-si de fiecare data concurenta din mediul privat si afectand astfel, in mod grav, principii si legi ale economiei de piata. Mecanismul prin care RASIROM a reusit sa-si adjudece, ani de-a randul, licitatiile e absolut anticincurențial și neloial, cel putin atata timp cat doamna Maria Ionescu a fost director financiar Tranaselectrica, iar sotul, domnul Nicolae Ionescu, director general RASIROM.  Alte numeroase licitatii au fost castigate impreuna cu UTI, alta societatea acoperita, proprietate a ofiterului acoperit Tiberiu Urdareanu. O subunitate RASIROM – ASSET ELECTRONIC – pastorita de doi generali SRI (in rezerva) a beneficiat de nu mai putin de 400 de lucrari pentru Transelectrica. Nu este o simpla intamplare faptul ca unul dintre cei doi generali, Constantin Horobot, a fost director fondator al regiei SRI, pe care a condus-o timp de zece ani, iar cel de-al doilea, Gheorghe Mircescu, a fost director tehnic al Institutului pentru Tehnologie Avansata din cadrul SRI. Raspunsul la intrebarea „Cum este afectata libera concurenta” il aflam pur si simplu consemnand rata de profit uriasa, de 60 la suta, a lui ASSET ELECTRONIC.
***** RASIROM – Regie autonomă aflată în subordinea Serviciului Român de Informaţii:
http://www.corectnews.com/politics/bugetul-de-venituri-si-cheltuieli-al-unei-societati-acoperite-sri
s.r.i.-sondaje trucate-presă:
1-:-Când scrie articole ştiinţifice, directorul INSCOP este consilier al şefului SRI ;)
2-:-Şeful Agerpres, numit de Ponta, i-a fost angajat lui Ştefureac !!!!
3-:-INSCOP: 50% Ştefureac, 50% FELIX RACHE ;)
1-:-Directorul general al INSCOP, însă, a ratat să ataşeze pe website-ul „structurii private de cercetări sociale şi marketing“ şi alte informaţii, foarte relevante. Cum apar acestea, de exemplu, pe site-ul „Taylor & Francis Online“, care găzduieşte articole ştiinţifice de analiză politică, de securitate şi altele. Astfel, un scurt CV de pe http://www.tandfonline.com – la finalul unui articol intitulat „The Dilemmas of Linking Romanian Intelligence, Universities and Think Tanks“ (Dilemele conectării serviciilor româneşti de informaţii cu universităţile şi think tank-urile) – spune aşa: „Remus Ioan Ştefureac, a political analyst, is a Counselor to the Director of the Romanian Intelligence Service. (…) he is currently a Ph. D. candidate in military sciences and intelligence at the National Intelligence Academy„. Adică, în română: analistul politic Remus Ioan Ştefureac este consilier al directorului SRI şi doctorand al Academiei Naţionale de Informaţii. Articolul la care este ataşat CV-ul este publicat pe 14 septembrie 2011, deci cel puţin în acel moment Ştefureac era consilier al directorului SRI, adică al lui George Maior, şi atunci şi acum director al SRI. Calitatea lui Ştefureac de doctorand al Academiei Naţionale de Informaţii este confirmată şi de website-ul instituţiei (www.animv.ro), care adaugă că directorul general al INSCOP este şi asistent al Academiei, dar şi membru al colegiului editorial al „Revistei Române de Studii de Intelligence“ (care funcţio­nea­ză sub autoritatea Academiei Naţionale de Informaţii).
2-:-Şeful Agerpres, numit de Ponta, i-a fost angajat lui Ştefureac
După 2009, Remus-Ioan Şte­fu­reac a lucrat şi pentru Mircea Geoană, conform jurnalistului Cristian Şuţu. În aceeaşi perioadă, Ştefureac a deţinut jumătate dintre părţile sociale ale unui SRL de consultanţă politică (Strategic Thinking Group). La acelaşi SRL a lucrat, o vreme (conformhttp://www.vechiul.sutu.ro) şi Alexandru Giboi, nimeni altul decât directorul actual al Agerpres, agenţia de ştiri deţi­nu­tă de statul român şi controlată de Parlamentul României. Înainte să fie numit de premierul Victor Ponta director al Agerpres, Giboi a fost şef al departamentului de comunicare al Senatului şi, anterior, a lucrat ca şi consultant politic pentru PSD.
3-:-INSCOP: 50% Ştefureac, 50% Felix Rache
Conform Registrului Comerţu­lui, Remus-Ioan Ştefureac ­deţi­ne 50% din părţile sociale ale Inscop Cercetare SRL.
Cealaltă jumătate din Inscop Cercetare SRL este deţinută de ­Felix Rache, fost jurnalist de investigaţii la „Academia Caţa­vencu“ în anii 2000, apoi consilier al lui Mircea Geoană (pentru care, de altfel, a lucrat şi Ştefureac). Rache realizează, în prezent, o rubrică de revista presei la Realitatea TV, post de televiziune administrat de ­Cozmin Guşă.
Inscop Cercetare SRL a fost înfiinţată anul acesta, pe 26 februarie. Public, nu se ştie nimic despre sursele de finanţare ale firmei.
Am făcut mai multe demersuri pentru a obţine un punct de ­vedere de la Remus-Ioan Ştefureac, începând chiar de joi, dar nu am reuşit, în ciuda apelurilor repetate la numărul de telefon afişat pe site-ul INSCOP şi a mailurilor trimise pe adresa acestui institut.
http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/ce-legatura-exista-intre-ultimele-sondaje-de-opinie-si-seful-sri-310277.html
,…AȚI VENIT LA ORAȘ ȘI V-AȚI FĂCUT SECURIȘTI, CĂ V-A ”PLĂCUT” CARTEA ȘI MUNCA!!!! – ”Astazi avem de-a face cu un proiect de hotarare de guvern in acest sens. In cateva zile insa, SRI va trece la fapte.”……
”Linia de democratie dintre institutiile statului incepe sa se subtieze si pana la urma dispare.”……” Ce ar fi sa le incredintam serviciilor, in mod direct, pe fata, intreaga conducere a statului roman?” :)) ;) : -  http://www.corectnews.com/politics/sri-joaca-tare-si-castiga-mult
ACOPERIȚII LUI PEȘTE DIN JUSTIȚIE (ilegali, conform legii 303/2004):
http://www.luju.ro/magistrati/dna/alarma-judecatorii-vor-putea-fi-anchetati-pentru-solutiile-care-nu-convin-dna-startul-a-fost-dat-prin-punerea-sub-invinuire-a-judecatoarelor-care-au-anulat-condamnarea-lui-dinel-staicu-in-2011-marius-iacob-sustinea-ca-magistratii-nu-pot-avea-calitatea-de-
ACOPERIȚI ÎN PARLAMENT, LA FEL DE ILEGALI(pe care inițial Maior nu-i recunoaște):
http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/206249/Sunt-ofiteri-acoperiti-in-Parlament-si-in-Justitie-SRI-neaga-AMJ-acuza
ȘI AICI SE CONTRAZICE CA PROSTU’:
printre privilegiile aparatului represiv cu atribuții de a ne intra discreționar în viața privată se pot număra în afară de salarii mult mai mari ca ale restului bugetarilor : decontarea a oricăror medicamente, indiferent de costul lor, din conturi ale serviciilor, decontarea chiriei locuinței de serviciu, sau a fondurilor destinate informatorilor , posibilitatea de a plăti cu al doilea ștat de plată un funcționar ”sub acoperire” discreționar (în afară de salariul de la stat primit ”oficial” de acesta), sunt numai câteva din lucrurile care nu pot fi controlate în niciun fel de către societatea civilă !

”Dupa ce au primit / -și-au obținut -prin mijloace oculte / ”specifice” ;) – suportul legal necesar, serviciile secrete au infiintat, pe banda rulanta, societati acoperite. Nu numai comerciale. Ele au vizat domenii tehnologice de varf. Cum ar fi cel al comunicatiilor…..SAU MAI RĂU : PRESA (VEZI FACSIMIL)!!!! Operatiunea s-a desfasurat extrem de discret. Si intotdeauna, aceste societati acoperite si-au invins competitorii. De-a lungul timpului, au profitat din plin de avantajul ca, apartinand unor servicii secrete, sa obtina toate informatiile necesare si sa isi exercite intreaga autoritate, uneori cu presiune, pentru a castiga pe piata. Pentru a-si invinge competitorii.

Nu stim, câte societați acoperite există. Si care este ponderea lor reala in economie. Si cum este distribuit profitul. Si mai ales unde. Dar, ceea ce stim cu certitudine este ca, in nicio economie de piata din lume, nu poate avea loc o concurenta reala, o competitivitate in adevaratul inteles al cuvantului, in conditii de netransparenta. Ori asemenea societati acoperite sunt, in esenta lor, oculte. Ceea ce viciaza climatul economic al unei tari.

De ce si cum au fost pompati bani in fundatii si cam care ar fi putut sa fie activitatea acestora? E de la sine inteles ca, intr-un fel sau altul, toate fundatiile, inclusiv cele ale serviciilor secrete, fac ceea ce stiu sa faca. Influenteaza societatea. O indreapta intr-o anumita directie. Numai ca acest tip de interventie, indiferent de natura fundatiei, in cazul in care avem de-a face cu o organizatie acoperita, se numeste politie politica. Tot ceea ce fac serviciile secrete in afara statutului lor definit prin lege, acela de a veghea la siguranta nationala si la stabilitatea unui stat, tot ceea ce excede acestui scop, se cheama politie politica!!!!”

Daca vrem sa impunem normalitatea si sa refuzam exceptia de la regula democratica, daca vrem sa ne aliniem bunelor practici din Uniunea Europeana si Statele Unite ale Americii, atunci trebuie, ca tot prin lege, sa desfacem ceea ce am facut gresit in urma cu treisprezece ani. Adica sa interzicem societatile si fundatiile acoperite.” :

http://www.inpolitics.ro/-discret-s-au-infiintat-discret-sa-se-desfiinteze–art68145.aspx

http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/serviciile-si-parchetele-care-de-in-aparatura-de-interceptare-si-filaj-sri-dna-dga-dipi-sts-spp-dia-alaturi-de-cni-93361
APUCATURILE CELEI MAI NEGATIVE, NECONSTRUCTIVE, NEPRODUCTIVE SI INUTIL DE NUMEROASE ȘI PRIVILEGIATE SECTE DIN ROMÂNIA : – SERVICIILE DE INFORMAȚII – …. : -
http://amjust.ro/?p=1006
;) paradoxal -sau nu-  deși România poate fi țara în care se poate spune că nu se întâmplă aproape nimic serios, avem totuși CEI MAI MULȚI SECURIȘTI ȘI ZIARIȘTI PE MILIMETRU PĂTRAT DIN LUME!!!!SERVICIILE DE INFORMAȚII AU BUGETE MAI MARI CA AL SĂNĂTĂȚII….ce-ar fi dacă mâncătorii de căcat, pardon, ziariștii ar avea obligația să facă PUBLICE contractele de CERȘETORIE, PARDON, DE ”PUBLICITATE”-ȘPAGĂ-ȘANTAJ DE LA STAT SAU DE LA HOȚII CARE FURĂ DE LA STAT….?? Ă??.. Ă??.. Ă??.. Ă??.. ;)
na, că tot a avut efect semnalul tras de mine….SE VA SCHIMBA LEGEA MÂNCĂTORILOR DE CĂCAT, PARDON, AM VRUT SĂ ZIC A PRESEI….  ;)




http://www.cotidianul.ro/presa-obligata-sa-si-declare-sursele-de-finantare-si-structura-actionariatului-215145/……………….. SĂ-I VEDEM DUPĂ ASTA P’ĂIA DE LA..{LA-BE}-UNU, E.V.Z., RDS-RCS, Ro-TV,….CÂT DE ”PRIVAȚI”-DE-LA-STAT ;) MÂNCAU EI, : – TU-CIU-RESCU-TURCESCU, PORA, CARTIANU,….ET CO, asta ca să nu mai vorbim de fugiții d’acasă din zona provincială…. ;)
E suficient sa afirm realiatea revoltatoare ca: “În România BUGETELE SERVICIILOR DE INFORMATII SUNT MAI MARI DECAT AL SANATATII{in special fondurile destinate coruperii decizionalilor sau presei}”, de asemenea -ATÂT AGENȚII SUB ACOPERIRE CÂT ȘI GENERALII BĂSIȘTI SUNT MAI NUMEROȘI CA-N ORICE ȚARĂ CIVILIZATĂ, pentru a-mi atrage violente atacuri furibunde din partea celor ce se simt vizati din toate mediile sociale {in special din partea presei propagandist-bașhiste} ..!!!!
http://roxanaiordache.wordpress.com/2013/04/09/sri-vrea-dublarea-mandatului-de-urmarire/
http://www.cotidianul.ro/sri-un-pericol-pentru-democratie-si-libertatile-cetatenilor-romani-191593/
http://www.kmkz.ro/opinii/editorial/sri-este-cea-mai-serioasa-amenintare-de-terorism-pentru-romania/
http://ohanesian.wordpress.com/2013/03/19/1923/
sau în justiție :
http://amjust.ro/?p=644
asemănător(justiție):




SINGURA “RATIUNE” PE CARE O INVOCA IN A-SI JUSTIFICA EXISTENTA MAFIILE SERVICIILOR SECRETE SE PARE CA AR FI : -”EXISTENTA LOR QVASIMONDIALA”, in traducere -daca vecinii au lupi in curte sa-i “apere” de lupi, MUSA-I sa am si eu un lup sa-mi “apar” oile de lupii lor,……..dupa care va trebui sa-mi cumpar un alt lup, sa-mi “apere” oile de primul lup,…. ati ghicit, prin această singură-ratiune ce o pot invoca ei intru justificarea  necesitatii existentei lor ei RECUNOSC IMPLICIT -INEVITABIL  EXISTENTA LOR PARAZITARA, in traducere – ar fi fost de preferat ca ei sa nu fi existat niciodata nicaieri in lume ;)
Ar dura prea mult daca am vorbi acum despre numarul colosal de generali pe care basescu i-a “uns” in numai 8 ani mai multi ca numar decat ceausescu si iliescu la un loc {inclusiv in perioada a ceea ce -tot el-  a invocat a fi „criza”} ;
NICI MACAR DESPRE ACEI AGENȚI SUB ACOPERIRE INFILTRAȚI IN PRESĂ, ADUȘI IN GRABA DE LA ȚARA LA ORAȘ, AUTONUMIȚI CU FORȚA “ZIARIȘTI PRIVAȚI”, IN FAPT  NIȘTE MIZERI PARAZIȚI SOCIALI, ȚĂRĂNOI PARVENIȚI,  MÂNCATORI DE CACAT BASIST PE BANI PUBLICI SUB FORMA DE “PUBLICITATE”-ȘPAGA-ȘANTAJ,  PROPAGANDISTI BASIȘTI ! ………………..Desi au o teribila grija si MAI ALES O DEOSEBITA FRICA SA NU CARECUMVA SA SE ATINGA VREODATA -nici macar in gluma- DE CATEGORIA “SERVICII SECRETE”, ii auzi sistematic în orice loc public,  instigând în stilul agitatorului  proletcultist  la comanda impotriva oricarei ALTE categorii bugetare de la stat acuzandu-i de a fi “asistati sociali”,….ADICA EXACT CEEA CE CHIAR EI SUNT – dimpreuna cu “serviciile” cu pricina ale caror SLUGI SUNT!!!!!!!!!!!!………………………………ÎI VEDEM PESTE TOT,CARAGHIOȘI IN INFANTILISMUL LOR, ABSOLUT INCONȘTIENȚI DE PROPRIA LOR PENIBILITATE, LĂUDÂNDU-SE PRIN CÂRCIUMI CU GURA CÂT CASA , CONVINȘI FIIND CUM CA AR FI “VALOROSI”-NEVOIE MARE, cu siguranta caraghioasa a fi “indispensabilii”{izmenele} societatii, INVADEAZA SPAȚIUL MEDIA CU  ISTERICALE LA COMANDĂ CA NIȘTE PROLETCULTIȘTI DESCREIERAȚI, CONTRAZICÂNDU-SE PUERIL IN IDEI  ȘI AMUZÂND TERIBIL PUBLICUL PRIN INCONȘTIENȚA PROPRIEI PENIBILITAȚI ;
dar sa vorbim de faptul ca in romania BUGETUL SERVICIILOR DE INFORMATII E MAI MARE DECAT AL MINISTERULUI SANATATII,….SI ASTA DOAR DIN CEEA CE EI LASA SA SE VADA
, romania fiind tara cu cel mai mare numar de securisti pe metru patrat procentual fata de numarul de locuitori}sau de privilegiile de care dispun ofiterii lor in comparatie cu populatia pasnica….DAR SI PRIVILEGIILE “INSTITUTIEI” LOR printre care: SOCIETATI COMERCIALE, DE CONSTRUCTII SI DE PRODUCTIE SUB ACOPERIRE PRIN CARE SE DESFASOARA TRANZACTII DE CALIBRU GREU, INCLUSIV IN ECONOMIA SUBTERANA , CARE PRODUC ADEVARATE AMENINTARI LA SIGURANTA NATIONALA ATAT PRIN TRUCAREA LICITATIILOR CAT SI PRIN CONCURENTA NELOIALA CU CELELALTE SOCIETATI CARE ABIA SE TARASC IN GRAMADA DE IMPOZITE SI TAXE,
sau despre faptul ca nimeni din societatea civila nu poate avea control de fapt asupra lor, comisiile parlamentare SUNT CONDUSE TOCMAI DE OFITERI SUB ACOPERIRE{legea facuta -culmea- tot sub comanda “acoperitilor” in parlament, prevede ca parlamentarii nu pot face parte din acele comisii daca nu primesc acceptul serviciilor, }-comisii care ar trebui teoretic -prin control civil- sa MAI STAVILEASCA AVANTUL MAFIEI MILITAROID-MILITARIZATA !! IN DORINTA LOR DE A-SI JUSTIFICA BUGETUL APROAPE IMPOSIBIL DE CONTROLAT, SAU A-SI DEMONSTRA “UTILITATEA” CLAMAND CA NE-AR “PROTEJA” DE “AMENINTARI” LA SIGURANTA NATIONALA, EI DEVIN PRACTIC ADEVARATELE AMENINTARI, ACESTE MIZERABILE MAFII SECURISTOIDE : -
sunt convins ca…. sunteti si voi convinsi, ca imediat dupa dezvaluirea de la antena 3 despre faptul ANTIDEMOCRATIC de a apartine S.R.I. unica unitate de interceptare din romania, in loc sa existe un centru independent, …. IMEDIAT A INCEPUT UN ATAC FURIBUND IMPOTRIVA LUI VOICULESCU PE O TEMA VECHE, RASUFLATA, LA R.T.V.-UL LUI SEBASTIAN GHITA,….CUM “CARE GHITA?”..PARLAMENTARUL DIN COMISIA S.R.I. SI PATRON R.T.V.,….CEL CARE CASTIGA -mai inainte- TOATE LICITATIILE PENTRU ACHIZITIONAREA DE SOFT PENTRU S.R.I. ȘI S.T.S., …. ;) ;) ;) ;) ;) ;)
nu puneti botu’ la vrajeala S.R.I-ului cu comanda la cotroceni
desi mananca cacat cum ca 39 de state ar fi fost “atacate informatic”, totusi NICAIERI IN LUME IN AFARA DE ROMANIA IN PREAJMA VOTARII LEGII BUGETULUI NU A APARUT ACEASTA STIRE………….in preajma votarii legii bugetului, s.r.i.-ul inventeaza nenumarate magarii diversiuni………:)))) de genul : „PAZEA, VIN “SPIONII””{!!!!} LA FORMAREA / VOTAREA BUGETULUI MAI PUTINI BANI LA SANATATE SI MAI MULTI CATRE SERVICIILE DE INFORMATII{“prinzatoare” de “spioni”}cu comanda la….COTROCENI mai nou, “baietii” lui sebastian ghita{PATRON-romania t.v.SI SECRETAR DE COMISIE-S.R.I. DIN PARLAMENT} au scos din maneca{basista} un virus cu care si-au “atacat” informatic propriul guvern, pentru ca imediat sa poata inventa știrea conform căreia “romania ar fi fost atacata / spionata{!!!!:))))} informatic de o putere straina:))))))))
Mai tineti minte dupa ce la comanda cotrocenista sebastian ghita i-a cumparat/șmenuit lui vantu realitatea/romania-t.v., imediat societatea lui a primit /castigat/in contrapartida toate licitatiile de programe software PRNTRU S.R.I. , S.I.E. SI S.T.S.,….??….dupa care a fost “trimis” / infiltrat/conserva in barca p.s.d.{precum ioan rus-pt.referendumul din vara}; pentru ca , la timp, sa mai iasa cu atacuri la adresa u.s.l., in apararea serviciilor cu comanda la cotroceni
O MAI FI EXISTAND  VREO  ȚARĂ IN CARE  SERVICIILE DE INFORMATII AU BUGET CU ATÂT ȘI ATĂT DE MULT MAI MARE CA AL SANATATII????!!!!……
A FOST RETORICJ)………………………………………………………………………………………FELICITARI PT.CINE NU A PUS BOTU’ SI NU A DIFUZAT “STIREA” CA : – “SUNTEM ATACATI DE SPIONI , MOTIV PT.CARE ACELASI TIP DE PSEUDO-PRESA NE-AR INDEMNA PE NOI- ELECTORATUL  SPRE A NE SIMTI INDATORATI   “SERVICIILIOR”, CA NE-AR FI  “APARAT”….:))))))))
{sebastian}-”ghita, te-astept diseara la portita….”:))))
p.s. : – ceea ce s-a intamplat in celelalte tari asemanator/in aparenta unei oarecari rezonante cu subiectul cu pricina NU ARE NICIO LEGATURA CU CEEA CE SE INSINUEAZA CA S-AR FI INTAMPLAT AICI ; DACA NICI SERVICIILE CU COMANDA LA COTROCENI NU STIU CUM SA MIMEZE O LEGATURA CU CEEA CE SE INTAMPLA ALTUNDEVA IN LUME nu atat pentru a-si exacerba ceea ce ei identifica a fi „menirea” sau scopul lor, cat PENTRU A MAI UMFLA BANI DE LA BUGET…. ;)
Etichetat 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu