miercuri, 7 mai 2014

Statul corupt sub tutela mafiei

Statul corupt sub tutela mafiei si la discretia seviciilor străine parteneri loiali de afaceri, institutiile statului mafiot paravan la hotii!! (VIDEO)
JAFUL DIN ENERGIE, JAFUL RESURSELOR, MAFIA DIN ENERGIE……
Foşti agenţi din serviciile secrete ruse, bulgare şi israeliene, cu conexiuni la Bucureşti, furnizează cărbune energetic pentru termocentralele româneşti la preţuri umflate de aproape două ori - adaos pe care-l suportăm toţi din buzunar. Sistemul Energetic Naţional a importat huilă rusească prin intermediarii Boris Golovin (colonel în rezervă în spionajul militar rusesc), Tonya Halpern (aflată în atenţia contraspionajului militar românesc) şi foştii KGB-işti Constantin Iavorsky, Anatoli Patron şi Iuri Ustinov
(Ostasul sovietic" aduce mogulii - Spionul care l-a dus pe Geoana la Moscova, furnizorul de carbune al primarului Nichita - DEZVALUIRI. Vizita secretă a lui Mircea Geoană la Moscova – un atac la siguranţa naţională a Romåniei)
1 – VIDEO: MAFIA DIN ENERGIE: http://youtu.be/yYDwXGLUAwA
2 - Spionul care l-a dus pe Geoana la Moscova, furnizorul de carbune al primarului Nichita
3 - DEZVALUIRI. Vizita secretă a lui Mircea Geoană la Moscova – un atac la siguranţa naţională a Romåniei. Cu ochii pe industria de maşini (II)
4 - Ostasul sovietic" aduce mogulii
5 - Lovitura uriasa! VIP-urile Iasului, bagate de DNA intr-un scandal monstru
6 - Filiera fratilor KGB - MASONERIA-Trecut,Prezent si Viitor
Coruptie si masonerie pe axa Iasi-Chisinau
Foşti agenţi din serviciile secrete ruse, bulgare şi israeliene, cu conexiuni la Bucureşti, furnizează cărbune energetic pentru termocentralele româneşti la preţuri umflate de aproape două ori - adaos pe care-l suportăm toţi din buzunar. Sistemul Energetic Naţional a importat huilă rusească prin intermediarii Boris Golovin (colonel în rezervă în spionajul militar rusesc), Tonya Halpern (aflată în atenţia contraspionajului militar românesc) şi foştii KGB-işti Constantin Iavorsky, Anatoli Patron şi Iuri Ustinov.
Furnizările de materie primă în Sistemul Energetic Naţional au fost monopolizate de foşti spioni sovietici, aliaţi în afaceri cu un om familiar agenţiilor de informaţii israeliene.
Mai nou, un proiect de două miliarde de euro, dezvoltat la Galaţi, poartă amprenta spionajului rusesc.
Boris Golovin. A fost colonel în trupele Spetnatz - GRU - serviciul de spionaj al armatei ruse. Reprezintă în România interesele lui Oleg Deripaska şi Igor Ziuzin, doi oligarhi ruşi, parteneri ai evazionistului mondial Mark Rich.
Tonya Halpern. Un raport al Direcţiei de Siguranţă Militară (contraspionaj) obţinut de EVZ indică apartenenţa ei la serviciile secrete israeliene. Sursele EVZ susţin că este ofiţer AMAN - spionajul militar din Ţara Sfântă. Importă cărbune în România prin offshore-ul ei din Cipru, Petlon Enterprises Ltd.
Constantin Iavorsky. Fost general KGB, a monopolizat livrările de cărbune pentru termocentralele româneşti. S-a înconjurat în afaceri de o armată de ofiţeri SRI.
Igor Ziuzin. Oligarh rus, controlează gigantul Mechel, furnizorul cărbunelui ars de CETurile româneşti. Ziuzin deţine şi combinatele siderurgice de la Târgovişte şi Câmpia Turzii.
Citeste:
http://gandeste.org/adevaruri/spionii-care-ne-umfla-factura-la-intretinere/25619/comment-page-1
duminica, 15 noiembrie 2009
newsiasi.ro
2. >>>> Spionul care l-a dus pe Geoana la Moscova, furnizorul de carbune al primarului Nichita
Boris Golovin, ex-ofiter GRU (KGB), care a organizat vizita secreta a lui Mircea Geoana la Moscova are o relatie privilegiata, de ani de zile, cu primarul Gheorghe Nichita. Golovin, prin firma sa, este furnizor de carbune pentru CET Iasi si, in 2008, a vrut chiar sa preia centrala din Iasi. Liderii PD-L Iasi au acuzat, intr-o conferinta de presa, interese economice oculte ale lui Mircea Geoana si Gheorghe Nichita in spatiul ex-sovietic.
Principalele declaratii facute in conferinta de presa
Dan Carlan, presedintele PD-L Iasi
romanii au duminica doua optiuni: sa aleaga varianta pro-occidentala, reprezentata de Traian Basescu, sau cea retrograda, spre Moscova, a lui Mircea Geoana
Miza vizitei lui Geoana la Moscova o reprezintacaptivitatea energetica a Romaniei. RomGaz, singura reduta energetica pe care o mai avem, este urmarita deDinu Patriciu, care i-a cerut privatizarea inca din 2008
La nivelul Iasului, se remarca prezenta aceluiasi Boris Golovin, intermediarul lui Geoana de la Moscova
Golovin este persoana cheie in firma Global International 2000, furnizorul de carbune traditional al CET Iasi si al primarului Nichita reteta aplicata de Nichita in cazul CET-ului a fost simpla: pret exagerat la achizitia de carbune de la furnizori, datorii imense acumulate de CET, si refuzul primarului de a restructura CET-ul Boris Golovin a ghidat interesele CET-ului in ultimii ani in 2007, a adus carbune cu 238 dolari / tona, dupa ce, in anii precedenti, pretul era de 96 dolari / tona
in 2008, Global International 2008, firma lui Golovin, a depus scrisoare de intentie pentru a prelua CET este o retea de interese complexa, cu ramificatii periculoase, in care sint prinsi tovarul Golovin - tovarasul Geoana - tovarasul Nichita
Boris Golovin sta cu calciiul pe gitul CET, avind la dispozitie titlurile executorii asa ca sloganul lui Nichita si Geoana la Iasi nu este Impreuna pentru Iasi, ci Impreuna impotriva Iasului Nicusor Paduraru, deputat PD-L
Am lucrat si am avut tangenta cu pietele economice externe, asa ca stiu foarte bine situatia de 20 de ani stim de unde vine carbunele. A fost o vizita a lui Adrian Nastase, a fost o vizita a lui Mircea Geoana, tot la Moscova pe de alta parte, Viorel Hrebenciuc, presedintele comisiei de afaceri externe din Parlament, nu a produs niciun document oficial catre Parlamentul European, care sa arate orientarea noastra politica legaturile estice ale PSD-ului sint evidente, prin domnii Geoana, Hrebenciuc, Nastase si Iliescu. Au doar interes in subminarea economiei nationale la CET, am observat intentia de a fi stopata orice solutiecare se putea gasi s-a cumparat carbune doar prin achizitii temporare, prin negociere directa nu am uitat vremurile cind cadea curentul, cadea gazul si stateam la lampa de gaz. Nu mai vreau acele vremuri, nu vreau ca cineva sa stea cu mina pe butonul rosu al gazului Nichira are o metoda de falimentare a regiilor in stil sovietic "Starea de haos guvernamental, prin demiterea Guvernului Boc si neinvestirea altui Guvern, este mentinuta intentionat. Sintem obligati sa luam 5 miliarde de euro de pe piata, in loc de 3,5 miliarde de euro de la FMI si Uniunea Europeana, la costuri mult mai mari. Sint grupuri de interese care au de cistigat de pe urma acestei situatii", a declarat si Dumitru Oprea, senator PD-L Iasi.
Cine este Boris Golovin
Boris Golovin, cetatean roman nascut la Soroca, in Republica Moldova, a fost, potrivit propriilor declaratii,membru al fortelor speciale ale armatei in fosta Uniune Sovietica si anume colonel in trupele Spetnatz - GRU - serviciul de spionaj al armatei ruse.
Peste fostul ofiter GRU au planat si suspiciuni referitoare la implicarea sa in livrari de armament rusesc in Africa la schimb cu diamante. Conform presei centrale, la inceputul anilor ‘90, Golovin era detasat in compartimentul de logistica si arsenal al Armatei Rosii, numele sau fiind mentionat in contextul razboiului civil din Sierra Leone.
Reprezinta in Romania interesele lui Oleg Deripaska si Igor Ziuzin, doi oligarhi rusi, parteneri ai evazionistului mondial Mark Rich, scrie EvZ.ro, in 2008, intr-un articol intitulat "Spionii care ne umfla factura la intretinere".
Conform Centrului Roman pentru Jurnalism de Investigatie, in Romania, Boris Golovin este reprezentantul firmei rusesti ZIOMAR Engineering Company, firma care face parte dintr-un consortiu numit EM Alliance-Atom. In acest consortiu, statul rus, prin firma TVEL Atomoenergomash, detine 51% din actiuni. EM Alliance-Atom este un gigant rusesc activ in domeniul energiei nucleare.
Ziomar, o firma din orasul Podolsk, in apropierea Moscovei, a obtinut in Romania, prin intermediul lui Golovin, contracte cum ar fi cel de modernizare a centralei termoelectrice de la Mintia, din judetul Hunedoara. Golovin a spus ca modernizarea centralei de la Mintia s-a facut in contul unei datorii mai vechi pe care Rusia o avea fata de Romania inca de pe vremea Uniunii Sovietice, scrie HotNews.ro, in 2006, preluind Acadamia Catavencu. Datoria era de21 de milioane de dolari. Termocentrala CET Mintia-Deva se situeaza pe locul doi in sistemul energetic national, dupa Portile de Fier.
De asemenea, se spune despre Boris Golovin ca, impreuna cu mai multi oameni de afaceri rusi, a capusat sistemul energetic national. „Este adevarat ca lucram in domeniul energiei. Facem acest lucru de mai multi ani", spune Boris Golovin, in Ziarul de Iasi (2007), afirmind insa ca afacerile sale din Romania sint perfect legale.
In 2003, Golovin a participat la fondarea Centrului de Afaceri Romano-Rus si la infiintarea Nova Bank. Printre alte afaceri in care este implicat Golovin se mai numara producerea si vinderea de autobuze.
Golovin este asociat cu Ziomar in firma Global International 2000, firma care a livrat carbune pentru CET Iasi in 2006. Dupa aceasta livrare, Boris Golovin a avut un conflict cu CET Iasi din cauza unei penalitati de aproximativ 750.000 de dolari percepute de CET firmei Global International ca penalitati pentru intirzieri la livrarea carbunelui. De asemenea, firma lui Golovin s-a aratat interesata si de preluarea termocentralei iesene. "Ne vom afilia cu o firma puternica din Rusia si vom oferi un pret foarte acceptabil", spunea Golovin in 2007 despre acest subiect, in Ziarul de Iasi.
Citeste: http://www.newsiasi.ro/v2/eveniment/politica/17534-spionul-care-l-a-dus-pe-geoana-la-moscova-furnizorul-de-carbune-al-primarului-nichita.html
3. >>> DEZVALUIRI. Vizita secretă a lui Mircea Geoană la Moscova – un atac la siguranţa naţională a Romåniei. Cu ochii pe industria de maşini (II)
Agenda publica a campaniei electorale a luat un curs cu totul aparte. Ies la iveala combinatii al nivel inalt dintre cele mai toxice care evidentiaza miza enorma a acestei campanii pentru scaunul prezidential al Romaniei.
Redam mai jos o parte din materialul primit la redactie, in care numele partenerului lui Mircea Geoana, ofiterul GRU Boris Golovin apare subliniat
See more at:
http://roncea.ro/2009/11/16/dezvaluiri-vizita-secreta-a-lui-mircea-geoana-la-moscova-un-atac-la-siguranta-nationala-a-romaniei-cu-ochii-pe-industria-de-masini-ii/
4. >>> Ostasul sovietic" aduce mogulii
Un fost ofiter al spionajului militar al URSS povesteste pentru EVZ cum lucreaza in Romania cu doi dintre cei mai influenti oligarhi rusi.
Fostul ofiter GRU, Boris Bolovin, reprezinta in Romania interesele Kremlinului si ale oligarhilor rusi
Interesele financiare ale oligarhilor rusi, Oleg Deripaska si Igor Ziuzin, se intalnesc in Romania printr-un fost ofiter al trupelor speciale (Spetnatz) din cadrul GRU - fostul serviciu de spionaj al Armatei Rosii. Personajul se numeste Boris Golovin, iar EVZ a dezvaluit ieri implicarea sa in retehnologizarea Electrocentrale Deva, al doilea producator national de energie electrica.
Cunoscuti drept „ucenicii” lui Marc Rich - cel mai mare evazionist mondial -, Deripaska si Ziuzin isi extind afacerile in piata comuna europeana, preluand, in tacere, o parte semnificativa din industria Romaniei.
Citiţi mai mult:
"Ostasul sovietic" aduce mogulii > http://www.evz.ro/detalii/stiri/ostasul-sovietic-aduce-mogulii-436575.html
5. >>>>>>Baronii USL conduc spre faliment ultimul colos industrial al oraşului. Cum s-a vândut CET Iaşi unui SRL de apartament
Utilajele noi ale Centralei Electrice de Termoficare Iaşi au fost vândute laolaltă cu deşeurile feroase, la o licitaţie controversată făcută chiar sub nasul Primăriei. Bunurile au ajuns la o firmă cu un singur angajat şi doi asociaţi.
Peste opt mii de tone de material feros de la una dintre centralele termice ce asigură încălzirea la Iaşi se află în prezent în proprietatea unei firme obscure, cu un singur angajat şi doi asociaţi. Societatea Shine Concept SRL deţine o mare parte a turbinelor, cazanelor, ţevilor sau autoturismelor care ar trebui folosite la încălzirea locuitorilor din municipiu. În octombrie anul trecut, Shine Concept a câştigat, printr-o licitaţie publică controversată, nu mai puţin de 8.600 de tone de fier din patrimoniul Centralei Electro-Termice (CET) Iaşi, cu aproximativ 21,5 milioane de lei. Centrala s-a aflat în subordinea muncipalităţii ieşene, până vara trecută, când a intrat în insolvenţă. De atunci, administrarea CET a fost preluată de firma de insolvenţă Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL, Primaria fiind prezentă doar în Adunarea Creditorilor. După licitaţia organizată în toamnă, Shine Concept nu a putut obţine însă bunurile, din cauza unui litigiu dintre Primărie şi CET, dar şi din cauza opoziţiei tardive a oficialilor municipalităţii.
Despăgubiri cât jumătate din buget
Scandalul bunurilor de la CET continuă şi pe alt front pentru Primăria Iaşi. Un dosar complex se află în prezent pe rolul Tribunalului Iaşi implicate fiind municipalitatea şi societatea de termoficare. Primăria revendică de la CET toate bunurile folosite de fostul agent de termoficare al oraşului. Administratorul judiciar, cel care administreză acum centrala publică, a contraatacat în instanţă şi a formulat o altă cerere, în cadrul aceluiaşi dosar, prin care solcită despăgubiri record de la Primăria Iaşi: 410 milioane de lei, în contul bunurilor revendicate de Primărie, la care se adaugă daune, dar şi contravaloarea reparaţiilor şi investiţiilor făcute de CET în instalaţii în perioada 2003-2010. Suma reprezintă circa jumătate din bugetul public al municipiului Iaşi pentru anul 2013. În prezent, cele două părţi, se războiesc în instanţă, folosindu-se fiecare de diferite chichiţe legislative pentru a demonstra că sunt proprietarii de drept ai centralelor de la CET.
Directorul CET, ţinut în şah cu un dosar la DNA
În cele din urmă, CET Iaşi a fost băgat în insolvenţă în martie 2012, cu datorii totale de 540 de milioane de lei. La cârma dezastrului financiar s-au aflat mereu oameni de încredere ai celor doi baroni USL de Iaşi, Gheorghe Nichita şi Relu Fenechiu. Societatea a fost condusă încă din 2004, odată cu venirea la Primăria Iaşi a lui Gheorghe Nichita, de către Dorin Ivana. Acesta a preluat scaunul fostului director Ion Mihai, reţinut de PNA în iunie 2004, judecat şi condamnat la închisoare cu exectuare pentru luare de mită, la capătul unui proces care a ridicat multe semne de întrebare. Ivana a respectat întocmai de-a lungul anilor indicaţiile venite de la Primărie, care au presupus inclusiv contractarea la un preţ supraevaluat a cărbunelui pe filiera unui şir întreg de firme pierdute în fostul spaţiu ex-sovietic.
Nebuloasa contractului cu Dalkia
Dalkia este o altă nebuloasă în „afacerea CET”. Firma franceză a încheiat cu Primăria Iaşi un contract ţinut în cea mai mare parte la secret, dar din care poate fi înţeles că furnizează servicii de termoficare către cele 40.000 de apartamente rămase în sistemul centralizat la Iaşi, dar primăria trebuie să se ocupe cu partea de încasare a facturilor şi administrare a datoriilor uriaşe. De altfel, în ultima şedinţă de Consiliu Local, s-a legiferat la foc automat prin intermediul maşinii de vot USL că Primăria datorează în jur de 35 de milioane de lei către Dalkia, motiv pentru care s-au şi contractat două noi împrumuturi bancare pentru acoperirea acestor restanţe.
6. >>>>>Lovitura uriasa! VIP-urile Iasului, bagate de DNA intr-un scandal monstru
• Nume grele din Iasi sunt duse zilele acestea la Directia Nationala Anticoruptie intr-un dosar cat se poate de scandalos • Zeci de personalitati care ocupa functii cheie in administratia orasului au fost invinuite de bancruta frauduloasa • Rand pe rand, dau pe ascuns cu subsemnatul la sediul DNA si incearca sa tina secret scandalul in care au fost implicati • O lovitura uriasa de 35 de milioane de euro a fost data in spatele acestui episod, care zguduie lumea buna a Iasului
Citeste:
http://www.bzi.ro/lovitura-uriasa-vip-urile-iasului-bagate-de-dna-intr-un-scandal-monstru-390618
7 - Filiera fratilor KGB - MASONERIA-Trecut,Prezent si Viitor
Coruptie si masonerie pe axa Iasi-Chisinau
Dupa contactele cu Andrianov a inceput ofensiva indirecta a unor companii rusesti precum Gazprom, Lukoil sau Tiumen Naftalya Companya - TNK, cea care urmarea cumpararea a 51% din Petrom.Veriga Rompetrol  Eugen Ovidiu Chirovici
Managerii acestor mari companii rusesti sunt la randul lor membri in Marea Loja a Rusiei. Intre timp, fratele lui Anatol Coman a devenit director in Rompetrol Chisinau, iar sotia lui Eugen Ovidiu Chirovici, Mihaela Chirovici, este director la Rompetrol Bucuresti.
Un personaj de frunte al masoneriei moldovenesti cu stranse legaturi la Bucuresti, mai ales la Grupul Rompetrol, este Ion Sturza, fost premier in 1999. Ion Sturza a fost o piesa de marca a gruparii Lucinschi. In 1987, il gasim ca participant la infiintarea Organizatiei de Comert Exterior "Moldex" (OCEM), de pe langa Guvernul RSS Mol dovenesti, institutie controlata de KGB. Sturza, fost director general al Rompetrol-Moldova si fost consul onorific al Kazahsta nului in Republica Moldova este unul dintre intermediarii principali ai "afacerii secolului", vanzarea Grupului Rompetrol catre KazMunai Gaz.
In prezent este considerat Numarul 2 in Rompetrol, dupa Dinu Patriciu. Omul din umbra de la Chisinau
Nici Mihai Ghimpu, presedintele Partidului Liberal, unchiul actualului primar al Chisinaului Dorin Chirtoaca, nu este neinitiat, con form unui document scris de un "frate", Marius Stoian, de la Bucuresti (vezi facsimil). Coruptie si masonerie pe axa Iasi-Chisinau
Citeste:
http://azumixmasonicx33.ablog.ro/2009-01-14/filiera-fratilor-kgb.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu