joi, 17 iulie 2014

Ce se ascunde sub numele grupului ROMANIA


Religia este otravitoare !
  • Lui Trandafir Liviu, lui Andrei Lomna Lomnasan, lui Dediulescu Marius şi altor 18 le place asta.
  • Horia Grancea Religia spune așa Căutați adevărul și el vă va face liberi...
    21 ore · Îmi place · 1
  • Horia Grancea 50 de ani de comunism si propaganda ateista nu v-a fost de ajuns???
    20 ore · Editat · Îmi place · 1
  • Melyssa Weber Nu ti se pare ca Romania cam da pe din afara de atata binecuvantare din partea lui Dumnezeu ? Construim intr-una biserici peste biserici si catedrale gigantice care adapostesc oameni ce nu produc nimic si pe langa asta ii mai si sponsorizam cu bani pentru ca avem nevoie de cineva sa ne spuna constant ca suntem niste pacatosi, ca avem nevoie de iertare si de stat in genunchi cu capul plecat. Toate astea din cauza unei entitati imaginare atotputernice care vegheaza tot ce ni se intampla. Spalarea creierelor trebuie sa inceteze. Religia este otravitoare !
    20 ore · Îmi place · 5
  • Horia Grancea Otravitoare este propaganda care manipuleaza mintea celor mai slab instruiti si ii care ii face sa creadă ca sursa raului este in alta parte decat e in realitate. Tara asta nu merge prost din cauza religiei, ci din cauza asasinilor economici care ne fura sistematic din 89 si pana azi. Si unii asa ca tine ii acopera inventand tinte false pentru toate neajunsurile.
    20 ore · Îmi place · 3
  • Melyssa Weber Biserica Ortodoxa Romana este unul dintre cei mai mari asasini economici despre care vorbesti. In Romania sunt peste 18.000 de biserici si numarul lor este in crestere, pe cand spitale sunt 425 doar iar numarul lor este in scadere. Tu realizezi care este raportul aici? Reusesti sa intelegi enormitatea sumei de 600 de milioane de euro care se pompeaza in Catedrala Mantuirii Neamului in acest moment? Romanii cotizeaza la biserica fara sa fie intrebati de catre stat daca sunt de-acord sau nu, asta stiai ? Eu daca nu sunt credincioasa nu doresc sa bag bani in fundul bisericilor, dar nu da nimeni doi bani pe ce vreau eu pentru ca Dumnezeul asta la care te inchini tu si altii e pe bani multi. Daca iti place sa fii exploatat, n-ai decat sa ramai asa. Eu nu inventez tinte false, domnule Horia Grancea !
    20 ore · Editat · Îmi place · 4
  • Horia Grancea Din păcate pentru tine trăim in democrație care merge pe principiul ca minoritatea respecta decizia majorității ... si pana una alta 80% din populația României este creștin ortodoxa ... cui nu ii place se poate orienta ... granitele sunt deschise !
  • Horia Grancea cat despre ce inseamna asasinii economici nu nai face comaratii gresite ca te faci de ras ... iata ce inseamna asasini economici
    https://www.youtube.com/watch?v=VSc2jTBTHQI



    Aşa cum ştim că există asasini plătiţi pentru a elimina persoane nedorite, tot a...Vezi mai mult
  • Melyssa Weber Ha, ma faci sa rad! Imi spui ca ma fac de ras pentru ca nu inteleg termenul de asasin economic insa tu consideri ca traiesti intr-o tara democratica ? Vorbesti de asasini economici si crezi ca regimul din Romania este unul democratic ? Nu e absolut nimic democratic ceea ce se intampla in Romania in acest moment. Cel mult il poti numi Capitalism, in nici un caz Democratie. Si procentul acela de 80% de unde l-ai scos ? E adevarat ca oamenii religiosi reprezinta majoritatea in Ro, in schimbi procentul este mult mai mic. Lipsa de educatie, incultura, spalarea creierului de mic copil te face religios. Si chiar si asa, iti garantez ca daca s-ar supune la vot, oamenii n-ar fi de-acord sa sponsorizeze biserica cu toata credinta pe care o au.
    20 ore · Îmi place · 3
  • Melyssa Weber Uite, asta este majoritatea de care vorbesti !https://www.youtube.com/watch?v=59MGpLUqPzE


    Sa moara maicuta mea de ai copiat vreunu clipu @ sa fiu mort de nu iti dau din a...Vezi mai mult
    20 ore · Editat · Îmi place · 2
  • Horia Grancea Cui nu ii place e liber sa plece ROMANIA nu e tara atee ! Iar grupul acesta se numeste fix Romania ! sa nu cream confuzii !
  • Dorin Mario Ceea ce nu este interzis , este permis. La fel cum credinciosii de orice tip au dreptul de a face prozelitism , nu vad de ce ateii nu ar avea dreptul sa critice ceva care dunctioneaza si pe banii lor.
    20 ore · Editat · Îmi place · 3
  • Dorin Mario Cat despre faptul ca admin alege doar unele subiecte , la asta nu ma bag. Insa daca numele de Romania era un brand oficial si exclusivit rezervat doar unora , atunci nu avea dreptul de al folosi.
  • Melyssa Weber Romania nu e tara atee insa se vrea a fii tara libera. Imi spui ca sunt libera sa plec ? Te-ai gandit ca poate vreau sa ma intorc ? Vreau acasa la mine sa nu fiu exploatata si constransa de gandiri medievale. Romania e si acasa la mine in aceeasi masura in care e si acasa la tine. Daca imi impui cu forta ideile tale pe principiul "E asa pentru ca asa consider eu ca e corect" atunci o sa reactionez. Iar cand generatia tanara se va ridica si va avea destula putere de a inlatura aceste traditii din epoca de piatra, o sa te trezesti ca faci parte din minoritate.
    20 ore · Editat · Îmi place · 6
  • Horia Grancea Hai sa vedem ... pana atunci tu faci parte din minoritate si trebuie sa respecți majoritatea dacă vrei sa trăiești printre ei ... dacă lupți contra majorității te excluzi singura ... Cat anume plătești tu concret pe an din ceea ce câștigi pentru biserica ortodoxa ! atentie ... doar pentru cea ortodoxa ! as vrea sa vad si legi si fluturasi de salariu ... nu doar vrejeala de net si propaganda de doi lei ... sa vedem ,,, sunt convins ca habar nu ai ...
  • Horia Grancea Dorin Mario e vorba aici de bun simt ... nu de legi scrise... Daca nu stiai biserica ortodoxa nu face propaganda religioasa ... doar cea catolica are preoți misionari. Cu toate ca numele grupului fiind Romania si Romania fiind 80% ortodoxa logic ar fi sa se facă propaganda ortodoxa ... dar cum asa ceva nu se face bunul simt si logica ar spune ca nici propaganda atee si vădit anti ortodoxa sa nu fie permisa ... mai știe cineva pe aici ce înseamnă logica si bun simt ?
  • Fanex Buster Domnu' Horia Grancea, cum adică, intr-o țară democratică, minotitatea trebuie sa respecte majoritatea?  Adică daca 80% fumează, trebuie sa fumez si eu? De unde le scoateți? La ce va referiți dumneavostra este alta forma de guvernare...și da, cui nu-i place democrația, e liber sa plece;)
    Și România este țara oamenilor care stau in granitele ei, indiferent de natie, religie sau clasă politică.
    19 ore · Îmi place · 7
  • Fanex Buster Și dacă cineva își spune punctul de vedere, indiferent care ar fi el, nu înseamnă ca face propagandă. Nu obligă pe nimeni să creadă orice vede la prima vedere. Cine crede din prima, fără sa-si puna întrebări, fără sa verifice, este tâmpit, parerea mea. Se lasa indoctrinat.
    Nu este propagandă să fiu impotriva lucrurilor care nu-mi plac sau ma afectează. 
    Noi doar oferim informații despre anumite chestiuni, informam oamenii, îndoctrinați sau nu, care sunt liberi sa creadă sau sa nu creadă.
    18 ore · Îmi place · 1
  • Horia Grancea Dacă în parlament majoritatea votează o lege, ea este lege și pentru cei care nu o votează. Din exemplu cu fumatul văd ca avem aici o întreagă echipă de propagandiști bine instruiți în tehnici de dezinformare și manipulare. E în ordine domnilor... Va anunț ca va pot face fața singur!
  • Fanex Buster Nu trebuie sa ne faci fata. Nici nu ma intereseaza asta. Ma intereseaza drepturile mele.
    17 ore · Îmi place · 1
  • Fanex Buster Daca in parlament se voteaza ceva, este cu totul altceva. Nu cred ca se voteaza ca ateismul sa fie interzis sau ca toata lumea sa practice ortodoxismul, chiar daca e majoritar, deoarece s-ar incalca drepturile omului, s-ar incalca constitutia, s-ar incalca democratia.
    17 ore · Îmi place · 1
  • Horia Grancea Ai impresia ca desenul de mai sus îti apară drepturile? Dar cu drepturile majorității care se simt ofensate de asemenea aberații cum rămâne? Dacă nu ai observat postarea mea inițială. .. religia spune exact invers decât poza... respectiv Căutați adevărul și el vă va face liberi!!!
  • Dorin Mario Mai un pic si autoarea postarii ii va lua locul lui Salman Rushdie :))
  • Horia Grancea E același lucru ca și în parlament... nu poți sub numele unui grup ca România sa faci propaganda împotriva credinței majoritare și sa o ofensezi !
  • Dorin Mario Atunci parlamentul / guvernul , sa faca bine sa incheie vre un tratat international prin care sa baneze pe oricine sa foloseasca numele ROMANIA ca nume de grup , asociatie , etc , decat in masura in care este cenzurat...de cine..nu stiu ?
  • Dorin Mario Chiar nu ma intereseaza subiectul , dar se face prea mare caz din nimic.
  • Horia Grancea Apropo a auzit cineva pe aici de bun simț? Adică în România, țară majoritar ortodoxă și pe un grup numit Romania vi se pare normal sa se ofenseze religia majorității cu desene ce țin de o propagandă de tristă amintire...
  • Fanex Buster Horia, caută in dex ce inseamna propagandă, pentru că nu se potrivește acest cuvânt cu ceea ce spunem noi.
    17 ore · Îmi place · 1
  • Fanex Buster Bine, poza e puțin deplasată într-adevăr, dar nici sa faceți un caz din treaba asta nu cred ca e ok.
  • Dorin Mario Nu se pune problema de bun simt pe un website , si niciunde de fapt. Atata vreme cat nu sunt reguli ... si consecinte. Bunul simt e in functie de o anumita cultura , traditie , etc , la un anumit moment istoric.
  • Horia Grancea Bine măcar ca recunoști ăsta!
  • Dorin Mario Pai e logic. Cine nu s a simtit ofensat vreodata in viata ? Nu e vorba doar de religie. Dar iti vezi de treaba si ignori persoanele respective , atata vreme cat nu ti se suie in cap cu forta. Dicutiile in contradictoriu dintre atei si religiosi , si intre diferite religii intre ele nu vor duce niciodata la vre o rezolvare. Ci doar la adancirea conflictelor si la violenta.
  • Horia Grancea Fame sa știi și tu caricatura este unul din principalele arme ale propagandei ... Dacă vrei sa dai lecții e bine ca mai întâi sa le fi luat.
  • Horia Grancea Cat despre reacția mea ea este disproporționat de blândă în alte țări astfel de caricaturi aveau urmări grave.
  • Fanex Buster Alte țări, alte legi. Și normal.
    16 ore · Îmi place · 1
  • Gyorgy Kovacs In alte tari popa isi vede de enoriasi nu se inscrie intrun partid si nu unbla cu minciuni pentru a prosti oameni nu fura pentru asi unple buzunarele nusi fac restaurante domnule Horia Grancea
    16 ore · Îmi place · 1
  • Bogdan Stancu Horia Grancea, si ce ai vrea tu, sa avem legi anti-blasfemie ca prin Iran?
    15 ore · Editat · Îmi place · 1
  • Gyorgy Kovacs Nu vreau sa fie ca in iran dar in loc de o mie de biserici sa faca domni preoti si un spital sa faca si un azil de batrini sa faca si o casa pentru copii strazi ca dupa 89 sau construit numai biserici uitate la al mare din biserika ortodoxa are atit...Vezi mai mult
  • Gyorgy Kovacs Biserika mintuirea neamului din bucuresti a costat citiva saci de bani si dupa cum sa spus la etaj o sa fie mol restaurant discoteci si nu stiu ce mai ce unde s-a vazut pina acum ca in casa domnului sa fie magazine restaurante bine ca nu fac si kasa de toleranta pentru ei
    13 ore · Îmi place · 1
  • Horia Grancea In loc de concluzie as vrea sa le spun un singur lucru urmatorilor participanti la aceasta incinsa discutie de pe grupul ROMANIA respeciv:
    Melyssa Weber
    Fanex Buster 

    Gyorgy Kovacs
    Vasile Bergmann
    ... e suficient 
  • Fanex Buster Niciodată nu va fi suficient, atâta timp cat drepturile omului vor fi încălcate de majoritatea.
    6 ore · Editat · Îmi place · 1
O precizare cei care a dat ultimul like se numeste Vasile Huber
... asa cum se vede, in afara de mine toti cei prezent acolo sustin propaganda ateista ... ce Romanie o mai fi si asta ?

https://www.facebook.com/groups/impreuna/?fref=ts




Poate ca nu ma deranja asa tare propaganda ateista daca in fundal nu apareau acele biserici
- cititi ce scrie pe poza... adica reclama si spamul sunt acceptate cu acordul adminului :)
dupa cum se vede si propaganda atesita...



O întrebare pentru Trandafir Liviu, Romania este un grup de propaganda ateista ? Din câte știu eu Romania este 80% creștin ortodoxa ... Despre care Romania este vorba aici ?
  • Trandafir Liviu Libera exprimare a unui membru nu poate genera o parere de masa !
    23 ore · Îmi place · 1
  • Horia Grancea Ba da pentru ca postarile sunt aprobate de tine si se fac in numele Romaniei tara care nu are nimic comun cu ateismul ... nici dupa 50 de ani de comunism si intensa propaganda atee !
  • Trandafir Liviu Daca ii tai postarea domnsoarei Melyssa Weber ma va acuza ca o cenzurez , daca o las tu ma acuzi ca sunt ateu si am ceva cu "Daniel" , nicidecum , sunt niste subiecte care se poate discuta liber , te invit sa o contraargumentezi pe Melyssa si sa o faci sa inteleaga ca ceea ce spune ea nu este adevarat , chiar sunt curios de bilant !
    23 ore · Editat · Îmi place · 4
  • Melyssa Weber Foarte crestin din partea domnului Horia Grancea. Pe acelasi principiu a functionat religia si in trecut. Cine nu era cu ei, era impotriva lor si arsi pe rug in consecinta. Acest domn doreste sa aiba dreptate deoarece Dumnezeu este un brand iar el daca sustine acest brand se considera superior celorlalti. Asta te invata religia. Te invata sa urasti, sa accepti pe nemestecate niste lucruri, sa devii agresiv fata de cei care nu sunt pe aceeasi frecventa cu tine. Eu zic sa reinstauram Inchizitia !
    23 ore · Îmi place · 4
  • Alex Andu mai dar de ce sunteti asa de inversunati? chiar trebuie sa consumati atita energie pe niste contraziceri banale? e democratie tovarasi .. fiecare alege si crede dupa cum crede de cuviinta . care-i problema ca se construiesc biserici? oare au depasit numarul birturilor? sa se construiasca .. e treaba lor .. atita timp cit nu te forteaza nimeni sa faci ceea ce nu-ti place .. care eproblema?
    23 ore · Îmi place · 1
  • Vasile Bergmann e o mare problema !!! asa a inceput si crestinismul si comunismul si toate ororile acestei lumi, pas cu pas ! te forteaza, Alex Andu, are dreptate Melyssa Weber, daca nu esti cu ei, te considera dusman, sa nu uitam ca asa au propavaduit " religia", prin foc si sabie !!! LUMEA e condusa dupa afurisitele de percepte iudeo-crestine, vezi ce fac acum in Gaza, initiatorii acestei mirsavii numite religie monoteista ??? BA ne obliga sa traim dupa legile lor, din pacate, sa nu uitam de inchizitie si alte chestii prin care au propavaduit " iubirea crestina" !
    23 ore · Îmi place · 1
  • Melyssa Weber Dar te forteaza Alex. Esti fortat de cand te nasti. Atunci cand mintea ta este in formare si esti atat de sensibil, ti se inoculeaza aceste mizerii care iti ucid spiritul. Esti amenintat cu Iadul, ti se spune ca esti un pacatos, ca nu meriti nimic, ca trebuie sa-ti fie teama, sa-l iubesti pe Dumnezeu altfel vei fi pedepsit, sa mergi in genunchi, sa nu-ti doresti mult, sa stai cuminte in patratica ta si sa nu cumva sa o depasesti. Ah, si sa nu ridici capul din pamant in timp ce ei iti baga adanc mainile in buzunare.
    23 ore · Îmi place · 3
  • Horia Grancea Pai este o problema ... foarte mare ... eu nu fac propaganda de niciun fel !
    Eu sunt satul de propaganda ateista din comunism si fac alergie cand o mai vad oriunde... Dca Melisei nu ii place creștinismul sa se ducă in tari atee ,,, Koreea de nord si care or mai fi si sa faca acolo propaganda atesita dar nu aici ... asta e tot !
    23 ore · Editat · Îmi place · 1
  • Trandafir Liviu King Jun Hun Khan - E bucuros de oaspeti ca si asa nu il viziteaza nimeni 
  • Marin Popa Popa Marin În urma unui incendiu, o familie cu patru copii din satul Gheorghe Doja, comuna Răcăciuni, judeţul Bacău, a rămas fără absolut nimic încă din toiul iernii. Împreună putem ajuta această familie.Cei ce doresc să ne ajute în colectarea de ajutoare în alimente, haine,încălţăminte şi orice ar fi necesar acestei familii o pot face , căci orice sprijin, cât de mic, pentru ei înseamnă mult. Detalii la telefon. Responsabilul de proiecte si programe social-umanitare din cadrul ASOCIATIEI UMANITARE ,, CĂRTICICA CU POVEŞTI "SASCUT ,dl prof.ALEXANDRU tel 0751/454.393 sau la nr 0753345893,doamna preşedintă a Asociaţiei Umanitare ,,CĂRTICICA CU POVEŞTI” SASCUT.Vă rog sa îi ajutaţi măcar cu nişte haine!încălţăminte şi alimente!Dzeu v -a cântări mult gestul dumneavoastră creştinesc! DOAMNE AJUTĂ PENTRU TOATĂ LUMEA! Putem comunica şi pe adresa de e/mail rotetea@yahoo.com.Puteti accesa si adresa de FACEBOOK a ASOCIAŢIEI UMANITARE ,,CĂRTICICA CU POVEŞTI” SASCUT,care este ,,CĂRTICICA CU POVEŞTI" SASCUT,iar acolo veţi găsi un reportaj TV şi multe poze în legătură cu acest caz social şi umanitar Detalii pe tel.Copilaşii au vârstele de 10 luni/băieţel, 3 ani/băiat,6 ani-fetiţa şi 10 ani-băiat!!Părinţii celor patru copilaşi au următoarele măsuri la îmbrăcăminte şi încălţăminte:TATA- poartă 45 la încălţăminte şi are mărimea 43-44 la cămăşi,56 la haină,48 la pantaloni.MAMA poartă mărimea 39 la încălţăminte şi are 46 la cămăşi şi pantaloni. De locuit vor locui la rude până în toamna aceasta,când vom putea pune umărul cu toţii, să-i sprijinim şi cu bolţari,ciment,căpriori,grinzi,internită sau tablă pentru acoperiş. Sperăm să găsim oameni cu suflet mare! Orice sumă oferită sub formă de sponsorizare sau donaţie este binevenită.Pentru orice informaţie suplimentară despre această acţiune socio-umanitară, nu ezitaţi să ne contactaţi! Vă rugăm, dacă doriţi, să daţi acest mesaj ca şi e-mail intern către angajaţii dvs, poate printre ei sunt persoane care doresc sa ne ajute, sau cunosc pe cineva care o poate face. De asemenea, dorim să vă facem cunoscut faptul că, dvs, ca şi societate comercială, puteţi dona până la 20% din profitul pe venit unei Fundaţii,Asociaţii Umanitare sau O.N.G, această sumă fiind scăzută la calcularea TVA-ului pe profit. Dacă doriţi să sprijiniţi cauza noastră nu ezitaţi să ne contactaţi!Asociaţia Umanitară ,,CĂRTICICA CU POVEŞTI”SASCUT, Tel: 0751/454.393;0753/345.893 sau 0784/406.072. . PUTETI TRIMITE HAINE,ÎNCĂLŢĂMINTE ŞI ALTE LUCRURI DE CARE NUMAI AVEŢI TREBUINŢĂ(perne,plapume,perdele,covoare,electrocasnice),DAR ŞI ALIMENTE DE STRICTĂ NECESITATE(făină de grâu,făină de mălai,orez,paste,zahăr,ulei,conserve,legume,fructe, etc), PRIN POŞTĂ SAU CURIER LA ADRESA ASOCIAŢIEI UMANITARE ,,CĂRTICICA CU POVEŞTI” SASCUT ,PUNCT DE LUCRU - COMUNA SASCUT,JUDEŢUL BACĂU,PREŞEDINTE OŢETEA RODICA-MIRELA,ADRESA-STR.DISPENSARULUI,BL.690C,et 1,Sc.C,apt.6,Cod.Poştal607.520,COMUNA SASCUT.JUDEŢUL BACĂU,TEL 0751/454.393,0784/406.072 sau0753/345.893.
    La rugămintea unor persoane cu suflet mare,vă punem la dispoziţie şi Conturile IBAN ale Asociaţiei Umanitare ,,CĂRTICICA CU POVEŞTI” SASCUT:ADMINISTRATOR:OŢETEA A.RĂZVAN-ALEXANDRU,C.N.P: 1780827047783,C.I:seria X.C,nr:621.868: RO17RZBR0000060012991491 deschis la Reiffeisen Bank Bacău şi RO62BRDE040SV14679390400 deschis la B.R.D Groupe Societe Generale Bacău.Această familie ar avea nevoie urgent de un cărucior pentru băieţelul nou născut,de hăinuţe noi,pampers,lapte praf,cosmetice,detergenţi pentru spălat,etc
  • Horia Grancea Vasile stai asa ! Am fortat-o eu pe Melisa sa faca propaganda atee aici ? sau ea s-a trezit dandu-nu lectii fara sa ii ceara nimeni asta ci doar cu consintamntul adminului care i-a aprobat postarea.
  • Alex Andu melissa ... parerea mea e ca de la o virsta cind incepem sa avem discernamint .. putem sa selectam multe si sa nu mai credem chiar tot ce se incearca a ne intoxica. deci ... putem sa selectal si sa alegem ceea ce ni se pare de cuviinta
    23 ore · Îmi place · 1
  • Trandafir Liviu Popa Popa Marin : Daca te mai prind ca mai spamezi , te dau si afara si iti sterg si contu sa te saturi √
  • Melyssa Weber Cred ca vrei sa spui "tari laice" Horia. Biserica trebuie separata de stat. Sa o intretina cine crede in acele lucruri. Tarile nordice din Europa, cum ar fi Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Islanda, sunt tari 100% laice iar calitatea vietii cetatenilor este extrem de ridicata. Nu-mi baga mie pe gat Korea de Nord si nu mai baga in discutie comunismul. Eu sunt apolitica. Eu militez pentru libertate, tu esti frustrat politic. Nu reusim sa ne intalnim la mijloc.
    23 ore · Îmi place · 3
  • Vasile Bergmann tu personal nu cred, Horia, dar faci parte ( daca ???) dintr-o secta care ne conduce lumea, asa ca...
  • Melyssa Weber Alex Andu, poti sa alegi doar daca ai acces la informatie. Daca ti se ingradeste accesul, atunci esti constrans sa lucrezi cu ce ti s-a dat sa inghiti. In Ro, nivelul de trai, situatia economica, lipsa de educatie ingradeste accesul la informatie. In lipsa informatiei, devenim religiosi. Credem in serpi vorbitori, in oameni facuti din pamant si din coaste, in virgine care nasc copii, in apa care se transforma in vin.
    23 ore · Îmi place · 2
  • Horia Grancea Din pacate ceea ce faci tu este propaganda acteista exact ca aceea facuta in comunism ... nu are legatura cu valorile tarilor laice ...
  • Horia Grancea Frustrata este cea pe care o deranjeaza decizia majoritatii din tara in care traieste si recurge la propaganda de trista amintire ... eu nu am de ce sa fiu frustrat... eu sunt roman in tara mea !
  • Melyssa Weber Iar cu comunismul ? Iar cu propaganda ? Ceea ce fac eu se numeste libera exprimare, domnule draga !
    23 ore · Îmi place · 1
  • Alex Andu si cumva in romania se ingradeste accesu la informatie melisa? e adevarat fluxul e prea mare si e mai dificil de selectat dar totusi ... se poate selecta ... apoi .. sa nu uitam ca o minte luminata nu putea folosi neologisme in biblie .. nu putea sa o lamureasca pe tanti florica de la colt ca de fapt in apa s-au pus oarece pastile si apa s-a facut in vin sau ca postul are efect terapeutic ./ s-a ajuns la concluzia ca e bine pt prostime ca unele chestii sa fie introduse inreligie. nu contest ca se si manipuleaza , asa este insa .. depinde de fiecare ce crede si cit crede si in ce crede....
    23 ore · Îmi place · 1
  • Horia Grancea Daca vorbesti fara sa te intrebe nimieni se numeste propaganda ... daca tu nu incepeai sa bati campii nu aveam nimic cu tine ... si eu vreau sa gandesc liber si fara sa imi tii tu lectii ... ok ? grupul si tara este Romania ... cred ca ai gresit adresa !
  • Vasile Bergmann Horia, daca tot ce spune religia e adevarat  , de ce atit de multi oameni din intrega lume nu mai cred in religie/zeu ? proportional cu descoperirile si explicatiile stiintei a scazut numarul credinciosilor, ce e mai interesant, e ca toate tarile cu un nivel ridicat de trai, sint laice, daca nu antireligie ! explicatia ? religia iudeo-crestina distruge lumea !
    22 ore · Îmi place · 1
  • Horia Grancea Melyssa Weber, știai ca in Israel se învață religie de la clasa 1 la 12 si se da la bac ? știai ca si acolo statul subvenționează religia ? .. de ce nu te tuci tu de exemplu in Israel sa le faci propaganda ateista ...si sa vezi ce iese ? asa de curiozitate 
    22 ore · Îmi place · 1
  • Trandafir Liviu Nota Informativa / Citez pe Papa de la Roma care acum vreo saptamana a iesit in piata Sfantu Petre si a cuvantat : " Sa ne pregatim sa ii primim pe fratii nostri extrateresti " - Sunt curios ce parere aveti despre acest citat ...
    22 ore · Îmi place · 2
  • Melyssa Weber Somn usor Horia. Ti-am acordat prea multa atentie.
    22 ore · Îmi place · 1
  • Horia Grancea Somn ușor cu propaganda ta cu tot !
  • Melyssa Weber Liviu, daca iei in considerare imensitatea spatiului si micimea pe care o reprezentam noi, e imposibil ca omul sa fie singura fiinta vie si inteligenta ce salasluieste in Univers. Biserica, in speta Vaticanul, nu face altceva decat sa pregateasca terenul deoarece existenta altor vietati in afara de cele descrise in cartea sfanta le-ar incurca putin planurile si i-ar pune pe ganduri pe cei mai multi oameni religiosi.
    22 ore · Îmi place · 3
  • Trandafir Liviu Ieri daca nu ma insel NASA a facut un comunicat precum au defrisat varful unui munte din Chille , la o altitudine de peste 3000 de m pentru a construi un telescop EUROPE se numeste care au spus ei ca va fi gata in 2022 si ca ne va dovedi ca exista viata si pe alte planete
  • Vasile Bergmann mai aveti nevoie de dovezi ???
  • Melyssa Weber Tot mai multi oameni de stiinta ies la rampa cu astfel de declaratii in care ne spun ca cel mai probabil contactul oficial va fi facut in timpul vietii noastre.
  • Trandafir Liviu Facut public poate , ca de facut au facut ei mai demult 
  • Jean Florescu horia sunt nou in grup daca nu ma regasesc printe cei multi trebuie sa ma retrag,,,,
    22 ore · Îmi place · 1
  • Melyssa Weber  De-acord. Uite, aici este un site in lb. engleza cu toate detaliile legate de un schimb intre oameni si extraterestri din trecut. Poti sa crezi sau nu. Detaliile, dovezile si conexiunile sunt coplesitoare. Daca cineva ar fi scris o carte ar fi fost un best seller http://www.serpo.org/

    serpo.org
    This site is intended to facilitate the gradual release of confidential document...Vezi mai mult
    22 ore · Îmi place · 1
  • Trandafir Liviu Si cu toate astea sa stii ca prietenul "Daniel" nu o sa te ia si pe tine la prima infatisare cu "fratii nostri extrateresti" pentru ca esti pacatoasa .. 
    22 ore · Îmi place · 2
  • Eugen Ionut Burlacu Tare asta cu "PRIETENUL DANIEL", bravo!
  • Bogdan Stancu Romania nu este "ortodoxa", ci este un stat secular, neutru fata de toate cultele religioase.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu