sâmbătă, 26 iulie 2014

Selectia inversa


Horia Grancea a distribuit o fotografie postată deRealitatea.NET.
MARTOR OCULAR. IMAGINI INCREDIBILE: Cum arată acum Lacul Bicaz, una din frumuseţile României
  • Posea Nicolae Viorel apreciază asta.
  • Posea Nicolae Viorel Cel mai mare dusman ar romaniei sunt... romanii!
  • Horia Grancea O concluzie gresita !
    1 oră · Îmi place · 1
  • Posea Nicolae Viorel De ce?
    Si in cazul asta este tot vina americanilor, a masonilor, si a UE?
    1 oră · Îmi place · 1
  • Horia Grancea Este vorba despre un fenomen numit selecția inversa, sau selecția si promovarea nonvalorii ... fenomenul a inceput dupa 44 apoi a cunoscut o usoara schimbare dupa 1965 dar a revenit in forta imediat dupa decembrie 89. Daca la inceput selectia inversa mergea pe principiul originii sănătoase, dupa 89 s-a făcut prin incurajarea exodului celei mai active si instruite părți a societatii ( si tu faci parte din acest proces). O alta forma de promovare a non valorii o reprezinta manelizarea si tabloidizarea media ...promovarea de vedete fără valoare, Daca tu crezi ca asta este rodul întâmplării si ca cei numiți de tine in mod ironic nu sunt implicați, e dreptul tău. Dar într-o țară dusa in mod intenționat într-o direcție greșită astfel de fenomene ca cel din articol sunt inevitabile. A da vina pe ROMANI asa la grămadă este o grava eroare ... pe adevărații romani aceste lucruri ii dor si dupa cum vezi le semnalează in presa... Cui servește aruncarea vinei la grămadă peste toți romanii ? evident celor care au creat aceasta situație ! Înțelegi ?
    1 oră · Editat · Îmi place · 1
  • Posea Nicolae Viorel Da...
    Probabil sunt o nonvaloare.
    Insa nu sunt parte din nici o selectie... sti de ce? Pentru simplu fapt ca nu sunt si nu intentionez sa sa fiu acolo unde se decide. 
    ...Vezi mai mult
  • Horia Grancea Nu asta am vrut sa spun ci faptul ca prin plecarea ta (ca om de valoare) ai contribuit indirect la selectia nonvalorii in tara. intelegi ?
  • Posea Nicolae Viorel Scuze...
    Am inteles exact opusul...)))
  • Gabi Posea Majoritatea romanilor sunt "educati" de mass-media condusa, da de straini, invatamantul a fost sistematic distrus, Nonvaloarea a fost sistematic promovata, planul de indobitocire este in continuare activ. 100% de acord cu DlHoria Grancea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu