vineri, 28 noiembrie 2014

George Scutaru om recrutat de Mossad

George Scutaru, om recrutat de Mossad prin masonii Niels Schnecker si Adrian Thiess Ragnar, pus de marioneta Iohannis sa se ocupe de Securitatea Nationala – SRI/SIE/STS/DGIA!

 
 
 
 
 
 
Rate This

89
SRI-ul o sa-i prezinte raportul acestui neispravit, carpa de sters pe picioare a agentilor Mossad din Romania! Cine garanteaza ca informatiile vitale ale statului roman nu ajung in Israel sau Statele Unite? Un bagator in seama venit din Focsani, bagat cu ajutorul lui Dinu Patriciu prin comisia de aparare, si acum a ajuns mare “agent secret”! Cum ar putea personajul acesta sa iasa in fata si sa discute la nivel de servicii secrete problemele de securitate ale Romaniei?
Scutaru, alaturi de generalii masoni si pro-Statele Unite din cadrul MaPN-ului, a incasat sau nu comision in urma achizitionarii sicrielor plutitoare pe nume F16? Ah, am uitat, de apartenenta lui la masonerie nu se discuta in public!
George Scutaru si Crin Antonescu (coordonati din umbra de agenti Mossad plantati in Romania) :”Sa redeschidem inchisorile politice ca in anul 1950! Am primit ordin de la Mossad si ne-au promis functii cat mai inalte in statul roman!”.
“Deutsche Welle” – agentie de presa condusa de un colonel (r) STASI, fostul sef de cabinet al Angelei Merkel. In 1989, “Deutsche Welle” au fost primii care si-au plasat “jurnalistii” in Romania si trei dintre ei au fost in sala de judecata atunci cand domnnulcolonel (r) Filip Teodorescu a fost adus cu catusele pe maini ca ultimul infractor!
56
Ajunge consilier al presedintelui Romaniei si nu nimeni nu se gandeste sa-l verifice: “Stai putin sa vedem ce legaturi ai cu Mossadul din Israel si agentii din Romania! Ajungi intr-o functie cheie, ai acces la secrete de stat, si noi nu stim ce este cu tine?”. Suntem sat fara caini si toti isi fac de cap cum vor pentru ca asta este ordinul trimis de masonerie si Tel Aviv? Ce nevoie mai avem de servicii secrete in Romania, daca nu tinem cont de parerea lor?
Serviciile de informatii au obligatia sa-l informeze pe presedintele Romaniei, daca persoanele din anturajul lui au legaturi dubioase, trasaturi negative de caracter, legaturi cu servicii secrete din afara taraii, diferiti oameni de afaceri cu intentii mai putin onorabile, etc. Intrebare: a innebunit toata lumea in tara aceasta sau nu ne mai intereseaza de nimic? 
Peste doua luni de zile o sa ajunga si Schnecker, “analist politic” la Romania Tv, post de televiziune patronat de un om care face parte din comisia parlamentara a SRI, ministrul Culturii: “Romania este colonia noastra! Logic ca agentii Mossadului pot conduce statul roman! Antisemitismul cu holocaustul si invatati democratia! Sunteti sclavi la voi in casa!”
Niels
Patru dintre membrii echipei lui Klaus Iohannis, George Scutaru, Andrei Muraru, Dan Mihalache şi Cosmin Marinescu, s-au întâlnit, miercuri, cu consilierii actualului preşedinte, pentru a gândi configuraţia noii Administraţii Prezidenţiale. Printre compartimentele noi ar urma să figureze unul constituţional şi altul pentru relaţia cu Republica Moldova.
Pregătiri se fac însă deja de mai bine de o săptămână şi pentru instalarea lui Klaus Iohannis la Bucureşti. La RA-APPS se aşteaptă un răspuns din partea lui Traian Băsescu în legătură cu momentul eliberării vilei Lac 3, actuala reşedinţă prezidenţială, existând însă şi o variantă de rezervă: Vila Lac 2, amenajată în acest moment doar parţial, în care a stat Vladimir Tismăneanu timp de 20 de zile, în perioada în care a condus Comisia prezidenţială pentru Condamnarea Comunismului.
În privinţa protecţiei, atât preşedintele ales, cât şi viitoarea primă doamnă, Carmen Iohannis, au deja dispozitive SPP care le asigură securitatea personală.

Lista scurtă a primilor consilieri
Cât timp preşedintele ales se va afla în Republica Moldova şi în vizita privată în Statele Unite, la Cotroceni se vor preda dosarele-cheie. Cele mai importante sunt cele care ţin de siguranţa naţională, de relaţia cu NATO şi cu Uniunea Europeană. Dacă pentru politică externă Iohannis nu a ales încă numele consilierului care va conduce Departamentul aflat acum în coordonarea Ancăi Ilinoiu, în privinţa Securităţii Naţionale şi-a desemnat colaboratorul care îl va urma la Preşedinţie.Deputatul George Scutaru, liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, membru al Comisiei de Apărare, a avut astăzi prima întâlnire cu Iulian Fota, de la care ar trebui să preia pe 21 decembrie Departamentul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu