luni, 23 februarie 2015

Evenimentele din Paris

Filmul complet si necenzurat al evenimentelor de la Paris

paris_attack_hebdo-150x150
Dupa telenovela sangeroasa 911, “atentatul” din Boston si alte cateva “atentate” similare ne-am cam obisnuit deja cu scenariile pre-war care sa mobilizeze cumva turmele pentru atacarea unei noi tari sau pentru demonizarea unor comunitati intregi (de regula, de musulmani), care sa dea un impuls complexului militaro-industrial pentru a-si mai umple putin visteria, sau pentru restrangerea libertatilor individuale de dragul securitatii. Deja aceste “atentate” fac parte din agenda publica odata la cativa ani, asa ca nu mai pot fi considerate socante. Cu adevarat sideranta este, insa, lipsa de imaginatie, incremenirea in proiect a “regizorilor” acestor atentate, care dau dovada, pe masura ce trece timpul, de un amatorism din ce in ce mai pronuntat. Singura explicatie pentru acest fapt pare sa fie faptul ca mizeaza (pe buna dreptate) pe nemarginita ignoranta a turmelor de rumegatoare privitoare la TV, sau ca “mass-media” le poate aranja ulterior micile “scapari”. relateaza badpiltics.ro
mascaradaNumai ca, din pacate pentru ei, mai exista inca, publicatii “nealiniate” care prezinta pozitii independente pe marginea subiectului, nu doar repeta o placa stricata primita de dinainte din partea serviciilor secrete.
Iata acum o lista, departe de a fi completa, a gafelor comise de regizorii si actorii scenetei tragi-comice Charlie Hebdo, asa cum au fost ele vazute de diversi comentatori din presa romaneasca si cea internationala.
Ali Sahin, membru al Parlamentului turc, care face din partidul aflat la putere Justitie si Dezvoltare (AKP) a afirmat ca lipsa de trafic pe strazile Parisului in timpul atacului “te pune pe ganduri” si ca pare ca “era ca o scena de film”, scrie Hurriyet.
Strigatul atacatorilor “Allah e mare” a fost fabricat
Ali Sahin insista si asupra faptului ca strigatul “teroristului” – Allah e mare! – a fost prea ostentativ si teatral, acestea fiind semne clare ca a fost “fabricat”.
“Teroristul” trage pe langa “politistul” cazut la pamant; nu exista nicio urma de sange; camera se opreste brusc dupa tragerea “dublei”
screen-shot2“Momentul in care atacatorul a iesit din vehicul si a tras spre politistul care zace la pamant te pune pe ganduri. Directia in care e indreptata arma si in care se trage nu vizeaza politistul. Trage in fata lui. Nu este sange. Camera se opreste din filmare dupa ce teroristii impusca politistul si pleaca”, continua Sahin.
Asasinii de la Charlie Hebdo erau “impiedicati, fara speranta, si-au lasat in urma cartea de identitate, s-au coordonat prin telefon si au murit rapid”, sustine Julian Assange, fondatorul Wikileaks.
Arhitectura de securitate din cladirea Charlie Hebdo era foarte slaba, iar teroristii, cunoscuti ca “jihadisti” au importat in Franta arme automate
De ce arhitectura de securitate din cladirea Charlie Hebdo era atat de slaba? Cum de au intrat in Franta si in mainile unor cunoscuti jihadisti arme semiautomate?
“Teroristi” informatori si arestare telegenica
“Erau fratii protejati cumva pentru ca erau informatori, cu consimtamant sau fara? Erau protejati pentru a efectua o arestare telegenica, care sa sporeasca bugetele, cu cateva secunde inainte de inceperea atacului – insa atacul a fost devansat?
>Alba-neagra. Oglinzile laterale ale Citroenului “teroristilor”, cand albe, cand negre
oglinzi_charliePrimul semn de întrebare s-a ridicat asupra maşinii folosite de cei doi terorişti. Oglinzile laterale ale autoturismului Citoren C3 , cu care suspecţii au fugit după atac, erau de culoare albă. Or, maşina abandonată pe strada Meaux, în apropiere de Porte de Pantin, avea oglinzile negre.
Din nou, lipsa petei de sange dupa “executia” politistului
Un alt semn de întrebare se ridică asupra morţii poliţistului executat pe stradă. Scepticii vorbesc despre o înscenare pentru că în jurul lui nu apare nicio picătură de sânge.
Din nou despre “teroristul” uituc. Cum se face ca nu-ti iei actele cu tine nici cand calatoresti fara bilet, dar le ai la tine cand comiti un atentat. Si le mai si uiti in masina…
charlie_identitateMulți se întrebă şi cum a fost posibil ca teroriştii care au omorât 12 oameni în mai puţin de 10 minute să îşi uite cartea de indentitate în maşină.
Angajatul benzinariei “i-a recunoscut” pe teroristi. Numai ca acestia purtau cagula…
Şi operaţiunile de căutare au fost pus sub semnul întrebării. Varianta că cei doi terorişti au jefuit o benzinărie este contestată în paginile multor ziare.
„Informaţiile sunt contradictorii. Ieri se spunea că agentul benzinăriei i-a recunoscut formal pe cei doi, după portretele-robot. În dimineaţa aceasta, informaţia este alta: cei doi erau aveau cagule. Cum poţi să recunoşti pe cineva care poartă o cagulă? Ambele informaţii vin din partea oficialilor, care se exprimă pe canale de televiziune”, a subliniat la Digi24 Iulia Badea Guéritée, jurnalist în Franţa.
Igor Sevciuk, membru al Prezidiului ofiterilor rusi, a declar intr-o emisiune a unui post de televiziune din Rusia ca atacul terorist comis asupra jurnalistilor de la saptamanalul satiric Charlie Hebdo ar fi o actiune planificata de servicii speciale si ca apar foarte multe semne de intrebare.
Fumul armei arata ca “teroristul” a tras pe alaturi
Totodata, membru “Alfa” sustine ca atacul terorist ar fi o inscenare, invocand mai multe motive. Acesta sustine ca in momentul in care un terorist impusca in cap un politist intins la pamant se vede dupa fumul care iese din arma ca acesta ar fi impuscat pe alaturi.
Francois Hollande si-a facut un selfie la locul atentatului in scurt timp, desi serviciul de securitate prezidentiala ar fi interzis asta in cazul unui atentat real
charlie_manipulatedPotrivit lui Sevciuk, presedintele francez Francois Hollande a ajuns la abatar dupa o perioada foarte scurta de timp de la producerea masacrului, fapt care ar fi interzis de serviciul de securitate prezidentiala. In acelasi timp, ofiterul rus sustine ca presa franceza a anuntat imediat ca teroristii sunt musulmani, asta chiar daca acestia purtau masti in timpul atentatului.
În special scena filmată de pe un acoperiş, în care cei doi îl împuşcă “în cap” pe un poliţist căzut la pământ a provocat numeroase întrebări. Unul dintre atacatori pare că se îndreaptă către victima căzută la pământ, şi îl împuşcă “în cap” de la 1.5-2 metri cu AKM-ul care este îndreptat în jos. Conform multor analişti militari, un glonţ de AKM primit în cap de la o mică distanţă ar fi produs cel puţin o baltă de sânge şi deteriorarea cvasi totală a craniului victimei, lucruri care însă nu apar pe materialul video.
“Teroristii” alearga pe strada teatral, ca la parada
Un alt semn de întrebare este ridicat de modul în care cei doi atacatori aleargă haotic pe stradă, ca la paradă, deşi în asemenea momente oamenii sunt în general stresaţi şi acţionează grăbit. Modul de plimbare ca la paradă al celor doi bărbaţi înarmaţi în timp ce se întorceau la maşină este la fel de suspect.
paris_attackJurnalistul veteran Jim Stone din SUA atrage atenţia asupra unei dungi care apare sub maşina celor doi “terorişti”, (POZA 1 din slide-ul acestui articol) o dungă longitudinală paralelă cu axul străzii – un marcaj pe asfalt – clar vizibil între roţile din faţă. Nu se ştie ce scop ar avea un asemenea marcaj, bizar este că după numai 27 de secunde, pe acelaşi film, apare încă o dungă – transversală (POZA 2 în slide), perpendicular pe axul străzii. 27 de secunde mai devreme aceasta nu era. Cine se apuca de tras linii pe caldarâm într-o asemenea circumstanţă (cei doi erau ocupaţi cu alergatul către poliţist)? Şi de ce ar face-o? Asemenea dungi se folosesc atunci când se toarnă filme, sau când se montează spectacole, pentru a specifica precis locurile actorilor sau dansatorilor în scenă. Amănuntul sugerează că s-ar fi tras mai multe duble, şi din cauza unghiului de la care e filmată scena, de la fereastră (foarte mic), ar fi fost necesară încă o dungă pentru a marca în mod clar unde trebuie să oprească.
Asupra poliţistului se trage gloanţe oarbe?
Asupra celui căzut la pământ se trage cu ceva, particule albe care se ciocnesc mai apoi de caldarâm. S-a spus că acestea ar fi bucăţi de craniu, ceea ce este neplauzibil, căci ar trebui să se vadă şi sânge. Explicaţia este că în cazul gloanţelor oarbe capătul cartuşului are un dop de plastic sau carton. Bucăţi din ele ies de obicei pe ţeavă când se trage – cei care folosesc aşa ceva ştiu asta foarte bine. Folosirea gloanţelor oarbe ar explica şi lispa reculului, putându-se observa uşor că AKM-ul ţinut în mână nu are deloc recul.
Cam puţine ambulanţe
Se spune că ar fi murit 10 oameni. Dar numai două ambulanţe au sosit de urgenţă, deşi ar fi fost nevoie de una per persoană.
Accent de Hollywood, nu de Magreb – “cops are bulshit”, fraza din Terminator?!
Tot Jim Stone atrage atenţia asupra accentului prea american al celui care se îndreaptă spre victima căzută, îi strigă “cops are bullshit”, un asemenea accent ar fi greu de întâlnit la magrebieni francezi sau arabi radicali islamici.
“Teroristii” omorati convenabil
O altă ciudăţenie este că presupuşii făptaşi au fost omorîţi. Convenabil, ca Ceauşescu, unul dintre fraţii Ţarnaev şi mulţi mulţi alţii.
“Presa”, isterica si cu temele facute bine
În special hype-ul din presă, care apelează prea mult la emoţii şi prea puţin la raţiune, este întotdeauna, fără excepţie, dăunător.
Parce qu’il n’y aurait “pas de sang” visible et que le recul du corps du policier suite à l’impact de la balle ne serait pas suffisamment visible, la scène ne serait pas crédible selon certains internautes. Des conspirationnistes en herbe affirment même que le policier n’est pas mort, que tout cela est une machination.
Neconcordante grave intre profesionalismul utilizarii armelor si gafele comise de “teroristi”
Les enquêteurs ont également été surpris par la différence entre la maîtrise dans l’usage des armes des tueurs visible sur les différentes vidéos et cette erreur grossière. Mais comme le rappelle Nicolas Comte, du syndicat de police Force ouvrière, sur BFMTV: “L’erreur est humaine”, d’ailleurs les criminels en ont commis plusieurs (mauvaise adresse, abandon du véhicule après s’être encastrés dans des poteaux…).
“Teroristii” amatory si-au lasat amprentele peste tot in masina. Inclusiv pe incarcatoarele de la AKM-uri ”uitate” in Citroen
Non seulement par les prélèvements ADN réalisés dans la voiture, qui correspondent à un profil génétique similaire aux criminels, note FTVI. Mais aussi par la probable collecte d’empreintes, ainsi que les chargeurs de kalachnikovs “oubliés dans la Citroën”, selon Libération.
“Teroristii” si-au uitat actele in masina intr-un gest de fonda, ca “sa denigreze” nationalitatea franceza
Enfin, comme le soulèvent des lecteurs de L’Express dans les commentaires, les criminels auraient également pu abandonner la carte d’identité à dessein, pour revendiquer leur acte, comme un pied de nez aux enquêteurs, ou bien encore pour dénigrer leur nationalité française.
In the following image, he shoots behind the person, hitting the cement and doing less damage than a BB gun. See the little grey puff? This is the image the media is blocking from the public. And it surely isn’t because of gore, nor is it misleading, as YouTube claimed.
Mainstream-media “repara” lipsa sangelui si fumul alb de la gloantele albe prin blurarea “cadavrului”. Din motive umanitare…
NBC news obscures the ‘no blood problem’ with a little blur action.
Sangele, adaugat ulterior la “locul crimei”. Dar, intr-un loc gresit…
Blood was later added for photos, but in the wrong place
Graba mainstream-media pentru promovarea the war agenda
CNN is already saying that this is an ‘act of war against France’… already trying to link it to the war agenda.
Din nou despre sange. Unde este sangele victimelor impuscate?! Aaah, doar pe podea? Nu si pe birou?!
Pentru atacul din Paris s-au folosit poze de pe Google Earth
“Martorii oculari” poarta veste-antiglont
Sangele politistului “care a fost pus” pe asfalt?!
Si o mica discutie despre telenovela aici:
Nu există nici un recul cand AK-u trage. Am presupus inițial ca erau gloante oarbe, dar daca erau gloanțe de cauciuc? În orice caz, nu a existat nici o urma de sânge de la ofițerul de poliție, un glont AK strapunge orice, vestele de protectie sunt doar pentru pistoale, nu fac fata la Ak-uri. Dacă purta o vesta nu ar fi funcționat.
Cum au reusit “martorii oculari” sa ajunga pe acoperis pentru a filma o scena care a durat “mai putin de un minut”?!
Toate filmuletele postate inițial au fost realizate de pe acoperișuri. Pentru o scena care a durat mai puțin de un minut. Cum a reusit sa ajunga cineva până pe acoperiș asa de re[ede, pentru a obține aceste filmari, fiind de altfel filmari de la mai multe persoane care se aflau simultan in diferite locuri? Acoperișurile acelea erau doar acoperișuri obisnuite cu nici un motiv ca cineva să fie acolo. De ce erau prezenti acesti oameni acolo sus? Cum si-au dau seama ce se întâmplă și au si scos telefoanele mobile gata să filmeze din unghiuri perfecte de la început până la sfârșit?
RĂSPUNS: Ei s-au dus acolo cu ceva timp inainte, s-au pus in poziția cea mai buna, pozitie din care stiau ca o sa se vada cel mai bine derularea evenimentelor. Acesta este singurul răspuns rațional. Chiar dacă prin absurd se aflau acei oameni pe acoperișuri, ei nu si-ar fi dat seama ce urmeaza sa se întâmplă ca sa pregatesca telefoanele si pentru a capta in totalitate aceast eveniment care a durat mai putin de un minut. Nici chiar DATA, Android-ul din Star Trek nu ar fi putut sa ajunga asa rapid pe acoperiș, sa găseasca cel mai bun unghi si sa inregisreze atat de bine acest eveiment. :)
“Teroristul” desemnat sa conduca masina (al treilea) era la liceu in timpul atacului. Colegii lui confirma…
Conducătorul auto cu care au scapat “teroristii” a fost în școală la momentul “incidentului”. Colegii lui au depus marturie in aceasta privinta.
Colegii fetei în vârstă de 18 ani care este suspecta ca ar fi fost la locul atentatului, care a avut loc dupa-amiaza la sediul revistei Charlie Hebdo, au protestat sustinandu-i nevinovăția, spunând că ea a fost în clasa cu ei, în momentul incidentului în care cele 12  persoane au fost ucise .
Si asa mai departe….
Urmariti va rog si:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu