miercuri, 11 februarie 2015

Seful Armatei Ucrainei face o declaratie






SEFUL ARMATEI UCRAINEI RECUNOASTE CA IN DONBASS NU SUNT SI NU AU FOST TRUPE RUSESTI ! IN REALITATE, SUA SI UE AU CREAT ACEST RAZBOI DUPA CE UCRAINA A REFUZAT IN 2013 SA ADERE LA UE !

0 COMMENT
11 FEB 2015 POSTED BY ADMIN







Hopa, Seful Armatei Ucrainei face o declaratie surpriza: „in Donbass nu sunt si nu au fost trupe rusesti”! O asemenea declaratie nu face decat sa arate cum au fost manipulati oamenii sa creada in existenta unui dusman, evident, invizibil, impotriva caror SUA si UE, dar si NATO, ar trebui sa fie sprijinite pentru a lupta. Acum, totul se dovedeste, ce au mai dovedit conspirationistii ca totul este o farsa bine pusa la punct de SUA si UE.

„Generalul Viktor Muzhenko, şeful Statului Major al Armatei Ucrainei, a declarat azi, în timpul unui briefing de presă la Kiev, că nici în Donetk nici în Lugansk nu au fost implite în luptă unităţi ale Armatei Ruse. „Nici măcar azi, Armata Ucraineană nu este angajată în vreo luptă cu unităţi militare ruse” a precizat Muzhenko.

Declaraţiile şefului Armatei Ucrainei vin în totală contradicţie cu cele ale şefului statului, Petro Poroşenko, care a declarat acum câteva zile la Davos că „peste 9 mii de militari ruşi luptă alături de rebeli în Donetk şi Lugansk”.

Rusia a negat permanent orice implicare în conflict şi a catalogat acuzaţiile drept „falsuri grosolane”.

Declaraţia de azi a şefului Armatei Ucrainene este prima recunoaştere oficială din partea Ucrainei a neimplicării militare a Rusiei în războiul civil din Donbass.

„De altfel, este imposibil să ascunzi formaţiuni militare ruseşti pe un teritoriu atât de mic, cum este cazul Donetk şi Lugansk, mai ales în prezenţa reporterilor şi a reprezentanţilor OSCE” a precizat generalul Muzhenko, şeful Armatei Ucrainei, la briefingul de presă, citat de sputniknews.com[2]”

Scurta cronologie a evenimentelor din Ucraina !

Totul a inceput spre sfarsitul lui 2013, cand Ucraina, condusa la acea vreme de Viktor Ianukovici, a refuzat sa adere la UE zicand:

„Ce sa ne dea noua UE ? Homosexuali ? Lesbiene ? Asta vreti voi sa ne dea UE ?”

Dupa asta, imediat, SUA si UE, au infiintat „Euromaidanul” o structura alcatuita din diversi agenti platiti, care sa strige impotriva lui Ianukovici ca este „dictator”, „tiran” s.a.m.d., cum s-a facut cu Ceausescu in cadrul Loviturii de Stat, din Decembrie 1989. Cu alte cuvinte, Euromaidan-ul reprezenta propaganda SUA si UE.

Dupa ce Ianukovici a fost dat jos printr-o Lovitura de Stat, acesta s-a refugiat la timp in Rusia, unde a primit azil politic, altfel ar fi ajuns sa fie condamnat la moarte in numele „democratiei”. Dupa ce Ianukovici a fugit in Rusia, aparea pe scena, infractoarea, Iulia Timosenko, arestata dupa ce a produs un prejudiciu de zeci de milioane de euro, Ucrainei, prin semnarea unor contractate devalizatoare ale economiei.

O alta inscenare provocata de SUA si UE, a fost si doborarea avionului malaezian MH17, folosind un avion de vanatoare, ce a lansat o racheta in avion pentru a-l dobori. Atunci, aproape toata lumea era manipulata sa creada ca „rebeli pro rusi” ar fi realizat aceasta fapta odioasa.

Ei bine, intr-un articol publicat pe Daily Mail[3], la data de 14 noiembrie 2014, vedem ca Rusia a difuzat imagini, la televiziunea nationala, din care reiese faptul ca avionul malaezian, MH17, n-a fost doborat de catre separatistii prorusi, ci de avioane de lupta ucrainene, asta pentru ca occidentul, sa poata da vina pe Rusia ! De ce ? Vedeti mai sus, Rusia s-a opus, atat distrugerii Ucrainei, ajutand pe fostul presedinte, Ianukovici, sa scape, un presedinte care s-a aratat vehement impotriva UE, dar si pentru faptul ca Rusia, prin asta, a tratat, cum spune si acel dipomat american, „Noua Ordine Mondiala” !

Zborul MH 17, avea loc de la Amsterdam spre Kuala Lumpur si a trecut tocmai prin zona estica a Ucrainei, tocmai o regiune „fierbinte”, de conflict. In total 283 de pasageri, inclusiv 80 de copii si 15 membri ai echipajului au murit. Prezentatorul rus, Mihail Leontiev, a prezentat intr-un mod impecabil si profesionist cum s-au intamplat lucrurile in realitate. In imagini se observa un avion de vanatoare, Mig-29, care distruge acel avion de pasageri, Boeing.

Occidentul, a afirmat in repetate randuri ca avionul a fost doborat de catre rebeli pro-Moscova, folosind un sistem rusesc de rachete BUK, foarte complicat, sistem pe care separatistii nici nu-l aveau in zona, caci n-au putut fi prezentate. Prezentatorul a afirmat ca:


„Astazi avem toate motivele sa aratam cine a distrus in mod deliberat avionul.”

Aceasta emisiune, a avut loc inainte ca liderii Iluminati, sa se intalneasca in Summit-ul francmasonic, G20, care a avut loc la Brisbane in Australia, intre 13-15 noiembrie 2014.

Ivan Adrievskiy, vicepresedinte al Russian Engineers Union a declarat urmatoarele:


„Vedem o fotografie facuta din spatiu, de pe o orbita mai joasa. De obicei, astfel de imagini sunt luate de dragul de recunoastere a aerului si a solului. Dupa coordonatele fotografiei, putem presupune ca imaginea a fost luata de la un satelit american sau britanic. Am studiat aceasta imagine in detaliu si nu am gasit niciun semn care sa dovedeasca ca ar fi falsa.”

Un expert, pe nume George Bilt, a fost citat spunand ca,„avionul Boeing a fost impuscat in aer, intr-un, atac clasic al unui avion de vanatoare”.

Sursa: Search News Global, preluare dupa zero.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu