marți, 11 august 2015

Decembrie 89 alte explicatii ...



Ovidiu Nicolaescu "Atita securitate si armata bine instruita" ...... depinde ce intelegeti prin asta.....
In 1989 trebuia sa fie razboi civil .... pe de o parte cei inarmati ( militia , securitatea si armata) iar de cealalta parte trebuiau sa fie civilii si garzilepatriotice cu armamentul pe care il detineau.....
Numai ca acest plan a avut o lacuna ..... Iulian Vlad si securitatea aflasera de mult de el si au incercat din rasputeri sa il dea peste cap.
Daca va amintiti .... 23 August 1989.... defilarea armatei , incheiata de defilarea celebrelor "garzi patriotice" in fond oameni ai muncii din unitati economice care continuau pregatirea militara pe timp de pace.
Un amanunt trecut foarte usor cu vederea este acela ca "garzile patriotice" au defilat fara arme .....
De ce ? Pentru ca Iulian Vlad impreuna cu gral. Guse au reusit sa il pacaleasca pe Ceausescu sa fie de acord cu retragerea armelor şi a munitiei aferente din fabrici şi uzine .... unde chipurile "OAMENII MUNCII" suferisera accidente din cauza armamentului foarte vechi...(csrabine semiautomate tip ZB din cel de-al doi-lea razboi mondial).
La Ceausescu motivul cu "oamenii muncii" a prins de minune si tot armamentul a fost imediat retras ...... urmind ca muncitorii sa fie dotati cu armament nou si modern fabricat special pentru ei....... (la sfintul asteapta).
Concluzia este ca termenul de "revolutie" sau "revolta populara" nu a mai putut fi folosit intrucit nu au existat cele doua forte beligerante antagonice inarmate .... apoi s-a incercat sa se acrediteze ideea de "forte loiale lui Ceausescu" .... asa zisii "teroristi" care ar fi trebuit sa fie musai din "Departamentul Securitatii Statului" .... insa si aici planul unei bai de singe a fost dejucat prin ordinul dat de Iulian Vlad .... prin care intreaga "securitate a statului" trece in subordinea armatei si asta chiar din prima zi a evenimentelor .... ordinul a fost dat personal , clar , fara echivoc chiar la televizor.
Din acel moment armata nu a mai avut impotriva cui sa lupte ....
Civilii erau neinarmati , iar securistii erau in subordinea armatei . Cum nu putea exista revolutie fara victime si pierderi omenesti (conform conceptiei lui Ion Iliescu)... actorul Caramitru a cerut in piata sa fie distribuite de catre armata arme catre populatie.... si s-au distribuit: pistolete tip TT, Carpati sau Makarov fiecare cu doua incarcatoare pline ...12 gloante , dar si automate tip AK47 cu munitia aferenta mai precis doua incarcatoare pline pentru fiecare......
Armele au fost distribuite la inceput pe baza retinerii buletinului de identitate , apoi tot la insistentele actorului fara sa mai fie retinute actele de identitate.
Ei bine .... mulți dintre acesti civili prinsi de catre armata , sau de catre alti civili au fost arestati sau predati armatei drept "teroristi" mai ales ca nu posedau acte de identitate ...... desi vorbeau fluent limba romana....

P.S. Planul de la Malta , deconspirat din timp de catre securitatea Romana , facut ulterior si public prin intermediul diverselor publicatii , cred ca il stiti cu totii .
Romania , perdanta in cel de-al trei-lea razboi mondial..... un razboi dus mai mult cu mijloace neconventionale pe linia serviciilor secrete ..... un razboi in care a cazut un sistem .... "sistemul comunist" ... un razboi in care URSS a pierdut pozitia de a doua forta militara mondiala , in care URSS s-a dezmembrat in zeci de statulete....
Planul pentru Romania era sa piarda Transilvania(care s-ar fi alipit Ungariei) , sa piarda Moldova(care se lipea actualei Republici Moldovenesti de peste Prut) , sa piarda Dobrogea(care se alipea Bulgariei) , sa piarda o parte din Banat( care se alipea Serbiei) o parte din Timis si alta din Gorj deveneau Gipsye Land( tara tiganilor ) tara in care erau adusi apoi toti tiganii din toate tarile europei si care devenea regat ....cu regele Cioaba....
Culmea acest plan inca mai este in vigoare .... fiind parte din intelegerea de la Malta dintre cei doi semnatari din acel moment.


4 august la 00:45 · Editat · Nu-mi mai place · 4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu