duminică, 1 noiembrie 2015

Contra propagandei ateiste



Circula pe Feisbuc o gramada de postari in care ni se povesteste despre 'jdemiile de biserici care au invadat Romania si din cauza carora saracele scoli si spitale nu mai au loc.90% dintre aceste postari sunt facute de tineri cu creierele puse pe moate de jegurile de la Grupul de Dialog Social, Adevarul Holding, secularistii de la Asur sau zecile de ONG-uri sorosiste..Vreau sa explic cateva lucruri acestor tineri cretini,lucruri care nu le-au fost explicate de jegurile de la institutiile mai sus mentionate:



Costica Antonovici cu George Banulescu şi alţi 44
20 Februarie · editat


JOS LABELE DE PE ROMANIA!
Circula pe Feisbuc o gramada de postari in care ni se povesteste despre 'jdemiile de biserici care au invadat Romania si din cauza carora saracele scoli si spitale nu mai au loc.90% dintre aceste postari sunt facute de tineri cu creierele puse pe moate de jegurile de la Grupul de Dialog Social, Adevarul Holding, secularistii de la Asur sau zecile de ONG-uri sorosiste..Vreau sa explic cateva lucruri acestor tineri cretini,lucruri care nu le-au fost explicate de jegurile de la institutiile mai sus mentionate:
1. Nu sunt 18.300 de biserici și lăcașuri de cult, ci 18.434. Așa ne zice Secretariatul de Stat pentru Culte și nu un copist cu agenda la vedere.
2. Și, nu, nu sunt - așa cum ridicol lasă articolul ăsta să se înțeleagă - peste 18 mii de lăcașuri de cult ortodoxe. Cifra cu pricina indică TOATE lăcașurile de cult (creștine: penticostale, evanghelice, baptiste, greco-catolice, romano-catolice, adventiste, iehoviste etc., mozaice, islamice etc.),in total 16 culturi legalizate in Romania. Drept urmare, 5.464 dintre acestea NU sunt lăcașuri de cult ortodoxe. Evident că BOR are cele mai multe lăcașuri de cult, dar între 18.434 (iar nu 18.300 câte specifică imprecis materialul) și 12.968 (câte aparțin în realitate BOR-ului) e o diferență de vreo 5.464 de lăcașuri de cult. Aproape 30%! Aș zice că, proporțional, BOR are prea puține lăcașuri, cât timp 86,5% dintre cetățenii români se declară ortodocși, iar aici vedem că bisericile și mânăstirile ortodoxe reprezintă doar 70.1% dintre acestea. Interesant, nu?
3. În plus, comparația cu spitalele și cu școlile este de-a dreptul hilară: școlile nu se raportează la nr de locuitori, ci la numărul de copii (în scădere, din păcate). La fel, niște statistici ne-ar ajuta să vedem câte paturi de spital avem (iar nu ”câte spitale”) și care este raportul acestora cu numărul de internări anuale. Dacă ne pomenim că nu-s insuficiente, ce ne facem? Și uite cum aici aflăm că nu sunt insuficiente,ba cică avem prea multe, drept care, până în 2016 nr de paturi de spital trebuie să scadă, pentru a ajunge la media europeană.
4. Și uite că nu ne mai iese comparația asta gonflată! Ce ne facem? Nu pare să conteze că, în ceea ce o privește, o biserică/mânăstire etc., oricare dintre cele sub 13.000 (nicidecum peste 18.000) se adresează (ca și suratele de alte confesiuni/religii) nu exclusiv copiilor, nici exclusiv bolnavilor care au nevoie de analize, consultații și, mai ales, internare și operație, ci tuturor categoriilor de oameni, bătrâni, copii, adulți, femei, bărbați, sănătoși și bolnavi, educați sau ba. E mai fain să construim temeinic o platformă a urii prin asocieri forțate, ușor de dovedit ca false și ca mincinoase. Prin urmare, ceea ce-ar trebui să ne revolte nu e numărul de lăcașuri de cult, ci numărul de fițuici manipulatoare și de pseudo-jurnaliști care, altminteri, se definesc ca o putere în stat.
Nu avem nevoie de scoli si nici de spitale in Romania. Statistic, avem mai multe decat in multe tari din U.E. pe cap de locuitor. Este o campanie murdara impotriva religiei, deoarece acesti oameni nu fac diferenta intre religie si Biserica. Impotriva Bisericii nu poate lupta! Ar fi un nonsens, sa lupti impotriva ta!A luat cineva o initiativa sa faca o scoala sau un spital si i sa interzis ???
Am vazut pe undeva o stire din astea uluitoare:cica averea BOR este de 3 miliarde de euro,,,tri miliardi di euri,àuàuàuàuàu,ce de bani!!!Ma intreb:oare tinerelul care a postat aceasta stire "senzationala" stie ca o mana de borfasi si potlogari din Bucuresti au devalizat tara asta de zeci de miliarde de euro.Bài desteptilor,daca vreti sa construiti neaparat spitale si aveti nevoie de bani,mobilizati-va,iesiti in strada,organizati petitii,legati-va de gardul parlamentului,faceti greva foamei,dati-va foc,,,pana cand constrangeti parlamentul sa voteze o lege pentru confiscarea averilor borfasilor de la Bucuresti.
Trist,foarte trist,,,au inceput sa fie inchise scoli ,cauza:nu sunt copii.
Bai desteptilor,daca vreti neaparat sa construiti scoli,lasati naibii feisbucu si faceti copii,ca sa aiba cine frecventa acele scoli.
300 de scoli sii 50 de spitale au fost inchise in timpul regimului basescu cu sprijinul lui boc,ungureanu si ponta precum si cu sprijinul psd,pdl,pnl si udmr. Pe de alta parte lumea este atatata impotriva Ortodoxiei spunand ca sunt prea multe biserici.Pentru ce vreti scoli si spitale ,bài desteptilor?Ca sa aiba ce inchide jegurile de la Bucuresti?
Daca le cade tavanul in cap copiilor la scoala,sau daca wc-urile din spitale sunt pline de mucegai si put a cacat,e vina bisericii,bài desteptilor?
Va invit sa mergeti in scoli,orfelinate,spitale,camine pt batrani,,,gestite de biserica si o sa vedeti diferenta intre stat si BOR. Sunt convins ca daca bugetul alocat invatamantului, sanatatii, asistentei sociale, pensiilor ar fi fost dat spre administratie bisericii, toate acestea ar fi aratat asa cum arata acum bisericile. CAND GOSPODARUL ESTE VREDNIC SI GOSPODARIA INFLORESTE!!!
https://silviupricope.wordpress.com/…/mobilul-ascuns-din-s…/


https://searchnewsglobal.wordpress.com/…/de-ce-sunt-mai-mu…/

http://avereabisericii.ro/spitalele-si-bisericile-din-roma…/

Iar pe cei care se bocesc ca BOR nu fac nimic, ii invit sa citeasca urmatoarele articole,,,sunt informatii care nu se gasesc la scursurile seculariste de la ASUR.

http://www.activenews.ro/…/Ce-face-Biserica-Ortodoxa-cu-ban…

http://www.activenews.ro/…/S-a-lansat-HARTA-interactiva-a-c…

http://semneletimpului.ro/…/patriarhia-romana-raspunde-la-s…

http://patriarhia.ro/instituTii-de-nvATAmAnt-52/

http://patriarhia.ro/instituTii-Si-ong-uri-social-medicale…/

http://patriarhia.ro/…/sinteza_Social_Filantropic_CNB_2014.…

http://activenews.ro/2014-bor-cheltuit-peste-195-milioane-d…

http://adevarul.ro/…/foto-eroii-printre-noi-preo…/index.html

http://stirileprotv.ro/…/1-decembrie-povestea-parintelui-ta…

http://www.doxologia.ro/…/parteneriat-duhovnicesc-pentru-o-…

http://www.voceatransilvaniei.ro/o-parohie-deschide-unul-d…/

http://activenews.ro/raport-de-activitate-al-bor-2014-758-d…

http://www.culturavietii.ro/…/mihail-jar-preotul-care-a-in…/

.........................................................................................................................................................

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu