duminică, 13 decembrie 2015

SOROS versus STEINMETZ


SOROS versus STEINMETZ miliardarii lumii "se executa" intre ei.. Reteaua miliardarului GEORGE SOROS ataca reteaua miliardarului israelian BENNY STEINMETZ pusa sub acuzare de DNA.
Intrebare fireasca de la un cititor:

Deci acest grup infracțional era monitorizat din 2008, înainte de a se face mânăria (vezi fragmnetul de stenograma publicat de DNA in care Truica pregateste afacerea impreuna cu Steinmetz). Cu toate acestea instituțiile statului nu au intervenit . Terenul a fost luat de Truică și compania , a fost parcelat și vândut mai departe .... Iar acum în 2015 instituțiile statului reclamă prejudiciul de 135 milioane euro .... Fraților în ce țară trăim ???? Noaptea minții.

Repetam si noi: aceeasi intrebare pentru DNA: Daca se stia din 2008 de acest Grup Infractional Organizat de Benny Steinmetz, de ce ati dat drumul la Dosar DOAR in 2015, domnilor si doamnelor de la DNA?
Logic nu sunt decat trei posibilitati:
1. Cineva nu v-a lasat sa dati drumul la Dosar din 2008 pana astazi (cine?) iar acum v-au cuprins remuscarile si i-ati dat drumul dupa 7 ani (oare?).
2. Nu ati vrut 'voi singuri' sa dati drumul la dosar din 2008 pana astazi (de ce?) dar acum altcineva v-a cerut sa-i dati drumul (cine?).
3. Cineva nu v-a lasat sa dati drumul la dosar din 2008 pana astazi (cine?) iar acum altcineva v-a cerut sa-i dati drumul. (cine?)
Faptul ca DNA-ul nu ne spune exact si nu clarifica cum au stat lucrurile si de ce acest dosar a aparut dupa atata vreme, nu face decat sa dea apa la moara ZVONURILOR care spun ca intre 2000 - 2014 a fost la putere "reteaua Steinmetz" iar acuma a ajuns la putere "reteaua Soros".
DNA e dator sa elimine zvonurile si sa explice clar Opiniei Publice DE CE A TRENAT ACEST DOSAR ATATIA ANI si de ce a lasat ca tara sa fie jefuita de sute de milioane de euro daca existau INREGISTRARI cu ce se punea la cale inca dinaintea semnaturilor prin care s-a comis JAFUL?
STENOGRAMĂ Remus Truică și Benny Steinmetz aruncata de DNA pe Piata:

„BENNY: Și eu sper. Cum a decurs? Când va fi finalul finalului la Băneasa?
REMUS TRUICĂ: Deci, după cum deja știi, prietenul lui TAL nu a făcut mai nimic și am găsit cine este șeful tipului care ar fi trebuit să facă asta și am descoperit că este de la alt..., care este un bun prieten cu mine și am găsit acum instrumentele și mâine, la ora 10:00, este o comisie la Institut și voi merge eu împreună cu prințul, cu avocații și, probabil, după cum au promis, mâine va fi luată decizia favorabilă.
BENY: …ce se va întâmpla atunci?
REMUS TRUICĂ: Nimic. Doar vor semna și va fi a noastră. Asta e tot. Nu sunt mai mulți pași, e doar un pas.
BENY: Deci nu trebuie să mai vorbești cu cineva, să mai întrebi pe cineva, se termină, e rezolvată?
REMUS TRUICĂ: Da. Doar de semnat. Asta-i tot. Probabil nu va fi chiar mâine, dar important este să avem o decizie favorabilă mâine.
Un alt membru din grupul infracțional (anonimizat de DNA): Deci lipsește doar o semnătură?
REMUS TRUICĂ: Exact, doar una. un membru grup …. Și apoi este chiar al nostru? Adică putem începe munca pe teren?
REMUS TRUICĂ: Da, este 100% al nostru, este ca și mașina ta, e a ta (RÂDE). membru grup …. Foarte bine.
Un alt membru din grupul infracțional: Și apoi nu trebuie să dăm nimic?
REMUS TRUICĂ Adică, va fi probabil o sumă mică pentru acești oameni, dar nu mare lucru".


Iata acuzele DNA-ului in urma carora Steinmetz, Tal Silberstein, Shimon Shevez, Truica, Marcovici, Andronic, Roșu Robert, etc... au fost pusi sub acuzare

"Deoarece demersurile pe care Paul Philippe al României le-a făcut în justiție încă din anul 2002 au rămas fără rezultat, având nevoie de oameni mai puternici, mai bine ancorați politic, care să intervină pentru retrocedarea proprietăților solicitate fără drept, începând cu luna noiembrie 2006, a apelat la inculpatul Truică Remus, care la rândul său a cooptat inculpații Tal Silberstein, Shimon Shevez, Benjamin “Benny” Steinmetz, Roșu Robert, constituind astfel un grup infracțional ce a avut ca scop dobândirea întregii averi revendicate de prințul Paul al României prin săvârșirea de infracțiuni de corupție", arată DNA.
Realitatea TV una dintre cele mai vocale TROMPETE ale Sistemului, Digi24 alt canal TROMPETA IN DEVENIRE, precum si ziare ca Romania Curata una dintre TROMPETELE lui SOROS in Romania prin SUTELE DE MII de euro varsati in ONG-ul "Societatea Academica Romana" (SAR), al lui PIPPIDI, sau HotNews o alta TROMPETA ONG-ista "sar la gatul" miliardarului Benny Steinmetz, miliardarul israelian acuzat de DNA de afaceri NECURATE in Romania.

Nota Redactiei: Faptul ca cei doi miliardari SOROS cu STEINMETZ se cearta intre ei E FOARTE BINE.
Aflam si noi CINE din "reteaua politica si economica" din Romania facea si face parte din "RETEAUA MILIARDARULUI BENNY STEINMETZ" asa cum aflam cine face parte si din "reteaua miliardarului SOROS".

Iata lista de nume inculpate sau cercetate de DNA care sunt acuzate ca au facut afaceri necurate in Romania. E vorba de RETEAUA lui Benny Steinmetz, retea pe care o putem afla studind numele celor inculpati in dosar, si vazand sio bucuria nedisimulata din Ziarele lui GEORGE SOROS din Romania.
In acelasi timp, Propaganda Sistemului s-a pus si ea in miscare, indeosebi Realitatea TV prin Rares Bogdan care a infierat in data de 09.12 reteaua lui Benny Steinmetz din Romania.
Dar cand Benny Steinmetz, actionar principal la Gold Corporation, il trimitea pe Rares Bogdan gratuit in Noua Zeelanda ca "sa-i arate" "ce curat" se exploateaza cu cianuri" atunci era "tot" foarte bine pentru Rares Bogdan.



1. Benjamin “Benny” Steinmetz


Beny Steinmetz considerat al doilea cel mai bogat om de afaceri israelian

Beny Steinmetz (nascut in 1956) considerat al doilea cel mai bogat om de afaceri israelian cu un vast portofoliu în diamant-minerit, inginerie și imobiliare apare ca inculpat în dosarul Truică- Lambrino.

Averea sa personală este estimată la 6 miliarde $.

În dosar apare o interceptare între Truică şi Steinmetz vizând afacerea Băneasa.
Benny Steinmetz este principalul actionar al firmei Gabriel Resources

Beny Steinmetz este cel mai important investitor în Gabriel Resources, firma care controlează proiectul Roșia Montană.

A fost acuzat în Guineea de dare de mită pentru a extrage jumătate din depozitele de minereu de fier de la Simandou. A angajat avocați de la firma fostului director FBI Louis Freeh.

Steinmetz locuiește în Geneva, Elveția.

Compania BSG Capital Market, parte a grupului controlat de Steinmetz, a achiziționat în 2009 aproape nouă la sută din Gabriel Resources, plătind peste 67 milioane de dolari, iar ulterior prin mai multe plasamente și-a extins influența în compania care deține proiectul aurifer din Munții Apuseni.

Raportările oficiale plasează compania lui Steinmetz pe primul loc între acționarii Garbiel Resources, cu 16 la sută, alături de Electronum Group, un fond de investiții american.

Grupul lui Steinmetz , singurul cu investiții masive la București, a devansat în ultimii ani gigantul minier Newmont Mining Corporation, unul dintre cei mai mari producători de aur din lume, care mai deține doar 13 la sută din Gabriel Resources.

Ca administrator al firmei elvețiene Onyx Financial Advisors, parte din grupul lui Steinmetz, figura Sandra Merloni Horemans, o belgiancă de 45 ani, angajată de peste două decenii în grupul lui Steinmetz.

Horemans a fost prezentă în nouă companii din România, reprezentându-i la București interesele imobiliare ale lui Beny Steinmetz.

În timp ce administra afacerile din România, ea figura și ca director ne-executiv la filiala BSG din Guineea.

În SRL-uril românești, Horemans l-a avut de-a lungul anilor ca partener și pe Remus Truică, fostul șef de cabinet al premierului Adrian Năstase.
În alt SRL, ea i-a cedat locul de administrator lui Alfred Gusenbauer, fost cancelar al Austriei și un alt reprezenant al lui Steinmetz în conducerea companiei canadiene care deține proiectul Roșia Montană.

Firmele reprezentate de Horemans au fost doar o mică parte din afacerile pe care magnatul israelian le-a derulat în România, în proiecte energetice și imobiliare.
Alte afaceri ale miliardarului Benny steinmetz in Romania

Miliardarul Beny Steinmetz (56 de ani), cu activitati în industria diamantelor, este prezent pe piata imobiliara din Romania prin firma Seven Hills, divizie a grupului BSG.

Compania a cumparat în 2006, pentru 14 milioane euro, proiectul rezidential West Park din Militari, început de Rom Canada. Proiectul trebuia sa ajunga la 1.400 de apartamente, însa a ramas doar la prima faza, care cuprinde circa 200 de locuinte.

Reprezentantii miliardarului vorbeau, în 2007, despre înca un proiect în Pantelimon, cu 1.000 de apartamente, un altul în zona Cotroceni, înca doua în Saftica si Corbeanca, cu 2.000-3.000 de vile si unul în Ploiesti, cu 250 de locuinte.

Cele cinci proiecte presupuneau investitii de 500 milioane euro, însa pâna acum nu a fost finalizat niciunul.


Iata cine actiona in reteaua lui Benny Steinmetz



2. Tal Silberstein

În urma serviciul său în unitatea de elită IDF, domnul Tal Silberstein a lucrat timp de mai mulți ani în diverse funcții de conducere într-o companie de tehnologie și a organizat mișcarea Dor Shalom.

În 1999 el a organizat campania de succes a lui Ehud Barak, care a fost ales ca prim-ministru al Israelului.

In acelasi timp, el a înființat compania GCS cu trei consilieri de conducere a campaniilor electorale internaționale.

De atunci, domnul Silberstein a servit ca si consilier special pentru mai multi prim-miniștri și pentru mai multe campanii electorale din intreaga lume, inclusiv in Israel, Italia, Austria, Bulgaria, Ungaria, [Romania] și multe altele.

Prin firma GCS Israel, domnul Silberstein este consilier strategic la numeroase companii corporative multinatioanle, inclusiv la trei companii de telefonie celulara, la Bezeq Israel, la autoritatea Aeroportuară din Israel, la Banca Mizrahi și la Coca Cola.

Pe baza mai multe conexiuni politice, domnul Silberstein ajută in prezent la dezvoltarea afacerilor si a diverselor companii mixte si a unor grupuri de lucru și de afaceri precum sia diverselor asociații din Europa Centrală și de Est, în parteneriat cu companii israeliene si internationale.

Dl Silberstein este sfatuitor si-i sfatuieste pe mai conducatori politici israelieni, inclusiv pe Prim-ministru și pe Ministrul de Finanțe, pe bază de voluntariat.

sursa: staimanmedia.com

Nota Redactiei: Suntem convinsi ca vazand ce se-ntampla cu dl. Tal Silberstein in Romania, multi dintre prietenii dansului din Israel nu vor sta cu mainile in san.
Tal Silberstein a fost consultantul politic si consilierul electoral al Primului-Ministru Călin Popescu Tăriceanu, al Primului-Ministru Adrian Năstase și al Presedintelui Traian Băsescu.

3. Shimon Shevez


Shimon Shevez a fost directorul general al cabinetului premierului Israelului Yizhak Rabin, între 1992 și 1995.

Nota Redactiei: Suntem convinsi ca vazand ce se-ntampla cu dl. Shimon Shevez in Romania, multi dintre prietenii dansului din Israel nu vor sta cu mainile in san.

4. Arthur Filkenstein


Des pomenit de Rares Bogdan ca fiind un pion important in afacere. Dar nu a rezultat suficient de clar, pana acum, care este implicarea lui.



5. Sandra Merloni-Horemans


Sandra Merloni-Horemans - este o belgiancă care conduce operațiunile lui Beny Steinmetz din Beny Steinmetz Group (BSG), in mai multe țări.
Ea a fost numita Administrator pe lângă Remus Truică al firmei care se ocupa cu afacerea incriminata.
Sandra Merloni-Horemans a fost acuzata in data de 09 Dec 2015 de catre Rares Bogdan la Emisiunea Jocuri de Putere ca ar fi AGENT MOSSAD. Rares Bogdan nu a dezvaluit de unde are aceasta informatie.

5. Avocat Roșu Robert Mihaita



6. Prinţul Paul Al României



7. Remus Truica - fostul sef de Cabinet al Premierului Adrian Nastase.


Prin 1999, Remus Truică a cunoscut-o pe Dana Năstase, soția lui Adrian Năstase, cel care peste un an devenea premierul Romîniei (cf. Comisarul.ro : Însă 1999 este anul lansării lui Truică în lumea bună a afacerilor. Pentru că, prin intermediul părinţilor săi, a cunoscut-o pe Dana Năstase, soţia viitorului premier.).

Este momentul când Truică se lansează serios în ceea ce se numește lumea mare a afacerilor, prin deschiderea firmei TotalNet. Îi are parteneri de afaceri pe Alexandru Bittner, Adrian Petrache, Viorel Jianu şi Emil Nell Cobar. În doi ani de zile, profitul companiei a explodat pentru că firma a avut acces la foarte multe contracte cu statul român.

Conform României Libere, la începutul anilor 2000, printre clienții TotalNet se aflau: Ministerul Finanţelor Publice, Televiziunea Română, Petrom şi Guvernul României.

TotalNet a montat pe vremea Guvernului Năstase sistemul de videoconferință în sala de ședințe a Guvernului de la Palatul Victoria. În această sală și-au ținut ședințele toate guvernele ulterioare: Boc, Ungureanu, Ponta și acum Cioloș.

Pentru marile sale performanțe economice, TotalNet-ul lui Truică și al prietenilor săi, a fost menționat de către Guvernul Năstase în Strategia Națională pentru Implementarea Societății Informaționale, document aprobat de Executiv în 2002.

După numirea lui Truică în funcția de șef de cabinet al lui Adrian Năstase, acționarii au vândut partea lor, astfel încât Romanian Data System a cumpărat 70% din capital. Se spune că această tranzacție i-a asigurat lui Truică primul milion de dolari. În timpul funcției de la Palatul Victoria, Remus Truică a intrat în atenția presei vremii cu o operațiune considerată dubioasă. Este vorba despre un teren de două hectare din Pădurea Snagov care a ajuns în posesia sa.

În scurt timp, averea imobiliară crește cu alte câteva hectare. Pentru terenul de 2 hectere, Truica a primit drepturile de la Mihai Nasta, proprietarul de drept al respectivului teren, după ce acesta din urmă a depus o cerere de retrocedare a unei suprafețe din Pădurea Scroviștea. Cedarea drepturilor către Truică s-a făcut însă după depunerea cererii. Aceasta a fost aprobată dar însă cu o mică surpriză: nu era vorba de Scroviștea și de localitatea Snagov, pe malul lacului, într-o zonă mult mai râvnită.

Presa vremii susține că aprobarea a fost semnată de șeful Romsilva de atunci, Ion Dumitru, iar actele de proprietatea au fost semnate de către prefectul de Ilfov, Teodor Filipescu, și primarul Snagovului, Teodor Biriș. Acest scandat a pus însă capăt carierei lui Truică la Palatul Victoria, fiind demis de Adrian Năstase.

În anii următori, Truică s-a axat doar pe afaceri. În ciuda mediatizării, scandalul de la Snagov a fost ocolit atunci de instituţiile statului: nici poliţia, nici Parchetul nu au început vreo anchetă în acest caz. Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au declarat pentru RL că Remus Truică nu figurează în nici un dosar penal. Acelaşi răspuns l-am primit şi de la IPJ Ilfov, pe raza căruia îşi are domiciliul Truică.

Plecarea din structurile Guvernului nu l-au împiedicat pe Truică să-și sporească averea. În proprietatea sa se află mașini Ferrari, Mercedes, Range Rover şi Aston Martin, un apartament la Monte Carlo, un iaht de şapte milioane de euro şi o vilă în Caraibe (Insula Saint Martin).

Sunt zvonuri că Truică ar fi făcut investiţii în domeniul energiei alternative în mai multe ţări.

DNA l-a reținut pe Truică pentru că a fost implicat în rețeaua retrocedărlor ilegale. El și Paul Lambrino, cel care dorește să îi fie recunoscută apartenența la familia regală a României, au pus bazele unei rețele prin care au fost retrocedate zeci de case și sute de hectare de teren.

În dosarul intrumentat de DNA Braşov se vorbeşte despre o reţea de retrocedări ilegale de terenuri şi păduri în zona Transilvaniei. Paul Lambrino, milionarul Remus Truică şi Dan Andronic, patronul EVZ, sunt principalii beneficiari, conform procurorilor.

În 2012, Curtea de Conturi a scos la iveală modul fraudulos prin care Paul Lambrino ar fi intrat în posesia a 46,78 hectare din pădurea Snagov. Este vorba de un domeniu public al Municipiului Bucureşti, care nu a fost niciodată în proprietatea Casei Regale. Lambrino a deschis câteva procese prin care să i se recunoască drepturile litigioase. Multe dintre aceste drepturi au fost cedate către Remus Truică. Este vorba de case istorice și zeci de hectare de teren.

sursa: Cotidianul.ro

8. Marius Andrei Marcovici - fostul sef de Cabinet al Premierului Tariceanu.



9. Dan Andronic - actionar important si director la Evenimentul Zilei, unul dintre oamenii de increderea a lui Traian Basescu si al Elenei Udrea.





Ziarul finantat de SOROS, ROMANIA CURATA, da la iveala toata reteaua lui Beny Steinmetz din Romania in articolul de mai jos.

Romania Curata - "Beny Steinmetz - unul dintre marii miliardari ai lumii și unul dintre principalii acționari de la Roșia Montana, inculpat în Dosarul Retrocedărilor de la Brașov
Miliardarul israelian Beny Steinmetz, unul dintre marii miliardari ai lumii și unul dintre principalii acționari ai Gabriel Resources, compania care vroia să pună mâna pe aurul de la Roșia Montana, este inculpat in dosarul retrocedarilor de la Brasov.
Paul Philippe al României pretinde că este îndreptăţit în calitate de descendent în linie directă al MS Carol al II – lea al României (nepot din fiu), dar şi în calitate de cumpărător al drepturilor succesorale ale Prinţesei Elena a României, soţia supravieţuitoare a fostului rege, pe care le-a achiziţionat conform contractului de vânzare – cumpărare autentificat sub nr.1489 din 02.08.2001.
Deoarece demersurile pe care acesta le-a făcut în justiţie încă din anul 2002 au rămas fără rezultat, având nevoie de „oameni mai puternici, mai bine ancoraţi politic”, care să intervină pentru retrocedarea proprietăţilor solicitate fără drept, începând cu luna noiembrie 2006, a apelat la inculpatul Truică Remus, care la rândul său a cooptat inculpaţii Tal Silberstein, Shimon Shevez, Benjamin “Benny” Steinmetz, Roșu Robert, constituind astfel un grup infracţional ce a avut ca scop dobândirea întregii averi revendicate de prinţul Paul Al României prin săvârşirea de infracţiuni de corupţie sau asimilate acestora, prin oferire de bani/bunuri funcţionarilor din cadrul autorităţilor/instituţiilor deţinătoare a acestor proprietăţi pentru influenţarea deciziilor acestora, prin instigarea şi complicitatea la săvârşirea de către aceste persoane a infracţiunii de abuz în serviciu (prin punerea la dispoziţie/semnarea înscrisurilor necesare), prin traficarea influenţei, reale, asupra funcţionarilor publici.”, se arată în referatul procurorilor.
România Curată arăta încă de anul trecut că Remus Truică, unul dintre principalii acuzați în Dosarul de la Brașov a făcut afaceri cu unul din principalii acționari ai Gabriel Resources, compania mamă a RMGC. E vorba de Beny Steinmetz.
Acesta a cumpărat de pe bursa din Toronto unul dintre pachetele importante de acțiuni corporației care vroia să dea drumul la zăcământul aurifer de la Roșia Montană.
Astfel, Remus Truică apare ca asociat cu 50% în firma BRG Residencial Consulting Services SRL, înfiinţată în 31 octombrie 2007, restul de 50% aparţinând unui offshore din BVI, Riverside Real Estate Corp Ltd (cu adresa: Akara Bldg.,24De Castro Street, Wickhams Cay I,Road Town,Tortola, Ins. Virgine Britanice).
Administrator al firmei, pe lângă Truică, a fost numit Sandra Merloni-Horemans, o belgiancă care conduce operațiunile lui Beny Steinmetz din mai multe țări. Beny Steinmetz Group (BSG) are numeroase afaceri controversate. În 2008 s-a scris despre implicarea în conflictele civile legate de controlul câmpurilor de diamante din Sierra Leone, dar și despre înșelarea statului Congo (vezi aici).
În 2013, The New Yorker sau The Guardian au scris pe larg despre modul în care Beny Steinmetz a dobândit cel mai important zăcământ de fier din Guineea (cumpărând cu 167 de milioane de dolari, zăcăminte a căror valoare este estimată la peste 5 miliarde de dolari!). Acuzațiile de corupție din acest caz au dus la o anchetă a Departamentului de Justiție al SUA și al FBI, unul dintre directorii companiei fiind arestat (detalii pe VoxPublica, aici și aici)
Divizia imobiliară a firmelor lui Beny Steinmetz a încercat să dezvolte și proiecte imobiliare în România, în special în București, în perioada în care primar era Adriean Videanu. Proiectul Planorama s-a încheiat cu un mare scandal. Investițiile de sute de milioane de dolari promise că vor fi făcute în România s-au redus la câteva zeci. Adriean Videanu a devenit însă unul dintre principalii susținători ai proiectului minier de la Roșia Montană.
BSG Capital Markets, parte a BSGR (grupul mamă al firmelor lui Steinmetz), a intrat în Afacerea Roşia Montană pe 18 decembrie 2009, după negocieri care au durat (cel puţin la nivel oficial) mai bine de o lună. BSG a cumpărat atunci un pachet de 30 de milioane de acţiuni (9%), cu clauze privitoare la mărirea participaţiei, contra sumei de 67,5 milioane de dolari. Tranzacţia a fost perfectată la doar câteva ore după ce Adriean Videanu (viitor ministru al Economiei) anunţase că proiectul de la Roşia Montană va intra în programul de guvernare al noului Cabinet Boc (anunţul făcut de Videanu a fost făcut într-un moment în care nici măcar nu se încheiaseră negocierile cu UDMR pentru formarea unui nou guvern).
***
Un alt inculpat în Dosarul de la Brașov este Marius Andrei Marcovici, fostul consilier personal al premierului Călin Popescu-Tăriceanu. Conform RISE Project, Marcovici a încasat și el 179.831 de lei de la RMGC. Banii au intrat în contul Mysore Consulting SRL, compania lui Marcovici.
“Da, e un contract de consultanță pe care l-am încheiat cu RMGC și care se întinde pe anumită perioadă. Vă referiți la plata din acest an. N-am nicio problemă să vorbesc depre asta, însă acest contract are mai multe clauze de confidențialitate, așa că și dacă aș vrea să vă dau mai multe amănunte, tot n-aș putea. Vă puteți uita însă la obiectul de activitate al firmei mele și veți deduce astfel tipul contractului”, a spus Marius Marcovici. Mysore Consulting este specializată pe consultanță în domeniul relațiilor publice și comunicare. (vezi aici).
***
În fine, în dosar este inculpat și Dan Andronic, șeful Evenimentului zilei, unul dintre ziarele care au susținut cel mai furibund proiectul minier de la Roșia Montană.
***
Grupul Consilierilor de Imagine - care a sustinut candidaturile lui Nastase, Tariceanu si Basescu

Începând cu anul 2001, Dan Andronic a intrat în “jocul” strategiei de imagine alăturându-se firmei lui Bogdan Teodorescu. Din anul 2002, el este presedinte executiv al companiei de comunicare politică și strategică, Multimedia Political Communication , din 2005 fiind managing partner al acestei companii.
Din anul 2006, One Communication, compania condusă de Dan Andronic, a semnat un parteneriat cu agențiile de PR si lobby GCS Issue Management (Israel) și RSLB Partners (SUA) constituind o noua entitate: First One Communication.
Aceasta va prelua portofoliul de clienti al firmei One Communication si va incerca sa il dezvolte pe piața românească cu ajutorul celor două firme străine.
Alături de Dan Andronic în conducerea companiei se află Shimon Sheves, Tal Silberstein și Gil Birger, consultanți de prestigiu internațional, cu o experiență bogată în domeniul relațiilor publice.
În perioada 2004-2007 a deținut poziția de manager al campaniilor electorale și de imagine pentru doi dintre premierii României: Adrian Nastase (în 2004, alături de PSD) și Călin Popescu Tăriceanu(în 2007, alături de PNL).
Cu câteva ore înainte de începerea votării din noiembrie 2008, din curtea liberalilor a transpirat o înregistrare [3] în care Bogdan Olteanu și Dan Andronic, în rolurile lui Theodor Stolojan și Mircea Geoană, îl încadrează pe Călin Popescu Tăriceanu într-o repetiție pentru o dezbatere televizată.
În film, Olteanu-Stolojan laudă realizările pedeliștilor și înfierează "baronii" liberali, dar ceea ce sochează este injurătura lui Tariceanu adresată lui Andronic-Geoană: "Mr. Geoană, I fuck you".



Iata cine e dusmanul de moarte a lui Benny Steinmetz


Citiți si: ESTE ROMÂNIA O NOUA GUINEE ÎN RĂZBOIUL SOROS - STEINMETZ ?





(FLUIERUL)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu