miercuri, 1 iunie 2016

ILUZIA REALITATII Ce nu stim despre Vatican

https://iluziarealitatii.wordpress.com/2011/02/21/ce-nu-stim-despre-vatican/

Adam Weishaupt, fondatorul societatii (satanice) secrete Illuminati, a fost un profesor iezuit; cu asta sunt de acord toate cartile si site-urile de conspiratii si asta pentru motivul ca documentatia despre asta este foarte solida. Daca nu ar fi fost bine dovedit, in mod sigur nu am fi stiut ca a fost iezuit. De ce este important asta? Pentru ca 99,9% din sursele cu (asa-zise) informatii despre conspiratii pe care le poate accesa un om normal, omit cu sau fara intentie faptul ca acest iezuit a fondat Illuminati la ordinele unui superior iezuit, rezultand ca Illuminati este o societate secreta detinuta de catre Iezuiti. Pentru a intelege cu adevarat cum merg lucrurile in lumea asta, trebuie sa trecem de la acel nivel de dezinformare de 99,9% din toate sursele care intentionat sau din nestiinta, NU mentioneaza rolul Vaticanului si al Iezuitilor in istoria lumii si ne pun sa alergam o fantoma pe nume Illuminati, care este reala dar este decat o unealta dispensabila, nu este ‘creierul’ conspiratiei. Spun ca este o unealta dispensabila pentru ca ajungand sa inteleg putin din ideologia lor, modul prin care pot face pe oameni sa-l iubeasca pe Antihrist este sa informeze pe toti despre acesti Illuminati, sa-i faca sa-i urasca puternic, iar acel Antihrist sa vina (chipurile) sa ne salveze de ei (adica sa dam din lac in put, sa scapam de dracul si sa dam de tac’su), asa ca ar fi bine sa nu uram si daca vrem sa ne mantuim sa urmam poruncile Mantuitorului in privinta asta.
Doar nu credeai ca intamplator sunt atatea mii de site-uri si filme despre Illuminati?! Pentru ca trebuie fabricat un dusman de care sa fim salvati de acel (al lor) fals salvator-Antihrist.
Iezuitii au fost fondati de catre Vatican in 1540 ca raspuns la doctrina protestanta creata de catre Martin Luther King, doctrina ce il lasa pe papa fara putere asupra popoarelor. In teza lui Marin Luther King in care combatea Biserica Catolica a fost si aceasta, ca daca papa ca om poate sa ierte pacate pentru bani, de ce nu ar face-o si pe gratis, din iubire pentru toata lumea! Inainte de Martin Luther, toata Europa Occidentala era catolica, insa dupa, mai multe tari s-au convertit la protestantism refuzand sa se mai supuna papei. Pentru aceasta au fost creati iezuitii, pentru a apara doctrina catolica cu orice pret si prin orice mijloace. De fapt de la ei vine zicala “scopul scuza mijloacele”, pentru ca sunt in stare de orice.
Intr-un final iezuitii au devenit atat de puternici si intrigatori, incat Vaticanul a interzis ordinul si monarhii Europei i-au izgonit din tarile lor. Pentru a se razbuna l-au finantat pe bancherul Rotschild si au creat un plan prin intermediul lui Adam Weishaupt de a cuceri Vaticanul si a se razbuna pe monarhii care i-au alungat, scop pe care si l-au atins. Alexandru Dumas a scris celebra sa carte “Contele de Monte Cristo”. Contele reprezintă, de fapt, Iezuitul General. “Monte” înseamnă “munte”, iar “Cristo” înseamnă “Hristos”, deci “Contele Muntelui lui Hristos”. Alexandre Dumas a vorbit despre răzbunarea Iezuitului General, atunci când iezuiţii au fost suprimaţi (1773) şi expediaţi pe o insulă aflată la vest de Portugalia. Atunci când iezuiţii şi-au recâştigat puterea (în 1814), ei i-au pedepsit pe toţi monarhii Europei care i-a suprimat, dându-i jos de pe tronuri. Iar Alexandre Dumas, care a luptat alături de forţele ialiene patriotice în 1848, pentru a elibera Roma de puterea Papei, a scris multe cărţi, iar într-una din ele, “Contele de Monte Cristo”, el îi dă în vileag pe iezuiţi. Aşa că, atunci când veţi citi“Contele de Monte Cristo”, aduceţi-vă aminte că totul e doar o satiră care personifică Ordinul Iezuiţilor ce îşi recâştigă puterea în Franţa. Contele de Monte Cristo nu poate fi bătut; şi acesta e Ordinul Iezuiţilor. Dar contele, în roman, nu obţine ceea ce îşi dorea cel mai mult, ultima sa dorinţă, iubirea unei femei. El îşi recâştigă puterea politică, îşi recâştigă tot ce-a pierdut, dar nu poate avea dragostea unei femei. Şi acesta e Ordinul Iezuiţilor. Ei nu au parte de femei, n-au parte de dragostea vreunei femei. Pentru că ei sunt celibatari; a avea o femeie, înseamnă a fi devotat soţiei şi familiei, iar ei trebuie să fie devotaţi doar Iezuitului General. De aceea, ei nu se vor căsători niciodată, acaeasta fiind cheia succesului lor. Asadar Illuminati este o societate secreta condusa de Iezuiti. Baietii acestia nu sunt crestini dar nici satanisti; ei sunt luciferici! Au o veneratie speciala pentru Lucifer. De aceea o sa gasesti simboluri egiptene cum ar fi ochiul lui Horus pentru ca zeii pagani ai Egiptului erau de fapt demoni, ingeri cazuti, spirite care pot sa se arate in orice forma vor. Este clar ca conducatorul acestora este Lucifer. Asadar, Horus = Lucifer. Cea mai buna dovada ca zeii Egiptului erau demoni o gasim in Ortodoxie …
Faptul ca sunt in stare de orice si ca “scopul scuza mijloacele”, observam si din juramantul de credinta pe care ei il declara ordinului Iezuit, juramant in care ei renunta la darul cel mai de pret al Creatorului, la libera vointa, liberul arbitru si ajung sa faca orice, chiar si sinucidere daca acest lucru serveste ordinului iezuit, sinucidere care s-a si intamplat la scara mare atunci cand capitanul Titanicului, un iezuit a trebuit sa-l scufunde pentru a omora cei cateva mii de bogati patrioti ai Americii care erau impotriva ideii de a se infiinta Rezerva Federala controlata de catre Illuminati, Titanicul fiind creat special cu acest scop de catre un port detinut de catre banca locotenentului lui Rotschild, JP Morgan…
“Despre istoria înfiinţării băncilor există o întreagă literatură mai mult sau mai puţin ocultată, mai mult sau mai puţin mediatizată, din care se reţin ideile principale, şi anume că iezuiţii sunt relaţionaţi cu imperiile financiare americane şi englezeşti Rockfeller, J.P. Morgan, Rothschilds, iar templierii sunt întemeietorii băncilor elveţiene şi ai altor imperii financiare europene. În 1910 – conform volumului “Creatura de pe Insula Jekyll”, de Edward Griffin – iezuiţii au pus bazele cartelului Federal Reserve Bank. Vaticanul mai are un ordin relaţionat cu sistemul bancar, Sovereign Military of Malta (SMOM), care se află tot sub control iezuit. SMOM controlează organismele de finanţare internaţională.”
“Istoria lumii în prezent”, mentorul lui Bill Clinton, originar din Georgetown – unde-şi au baza iezuiţii – dezvăluie, într-un documentar la mare preţ în SUA, intitulat “Maeştrii banilor”, cum “naţiuni după naţiuni, inclusiv America, cad victime cabalei bancherilor internaţionali. Miezul acestui sistem este Bank of International Settlements din Basel, Elveţia”.”
“Templierii au fost bancherii caselor regale europene. Cel mai bine păstrat secret al lor era sistemul de “trucuri” financiare prin care se îmbogăţeau rapid.”
Desi se spune ca Templierii, la inceput subordonati Papei de la Roma, au incetat sa mai serveasca interesele Vaticanului, afirmatia este falsa.Nici un ordin nu poate exista sau supravietui fara acceptul (binecuvantarea) “Sfantului Scaun”.
Strategia tine tot de dialectica hegeliana pentru a crea impresia unui conflict intre papalitate (Vatican), masoni si templieri.Nu puteau lucra eficient in interiorul unui stat daca statul respectiv intelegea adevarata natura a legaturii dintre Vatican, Iezuiti si Templieri.
O situatie asemanatoare a avut loc in Anglia atunci cand Iezuitii au creat Marea Loja Unita a Angliei in anul 1717 (Loja mama fara de care nu poate fi recunoascuta nici o alta loja oriunde pe planeta).
Anglia fiind protestanta si deci anti-papala, dupa incercarile repetate ale iezuitilor (via Spania, etc.) de a distruge prin lupta armata natiunea protestanta, iezuitii au conceput planul de a crea francmasoneria in interiorul Angliei, atentie, cu lansarea zvonului cum ca francmasoneria este…protestanta, urmand ca in acest mod Anglia sa devina supusa Vaticanului. Si au reusit. Astazi Anglia este supusa Vaticanului de la prim ministru pana la regina mama, toti membii de marca in societatile secrete ale spionajului iezuit.
De aici si afirmatia cum ca MI5-MI6 sunt pline (full) de cavaleri de malta. Informativ penetrati, politic asemeni (Tony Blair, Gordon Brown sunt masoni), iar la nivel de varf, regina este dama mason de rang inalt si “seful” cavalerilor maltezi. Cum spunea E. Cerneak, in lucrarea sa “Cinci secole de razboi secret”: De regula, iezuitii actionau (si actioneaza) doar ca o forta ce conducea din umbra, cautand sa realizeze cele mai tenebroase actiuni cu “maini” straine;
Cred ca acum este clar ca Illuminati controlati de Iezuiti, detin bancile lumii. Acesti iezuiti sunt geniali si au creat ideea in mentalul popoarelor lumii ca evreii conduc afacerile lumii, Protocoalele Inteleptilor Sionului fiind o inscenare pe care le-au facut evreilor, dar care iezuitii le duc la indeplinire. Nu este adevarat ca evreii detin puterea bancara, pentru ca sistemul bancar modern a fost creat de catre Cavalerii Templieri, tot un fel de iezuiti timpurii ai Romei iar Vaticanul este cea mai bogata entitate de pe planeta, in urma cu sute de ani sustinand ca are destula putere pentru a distruge financiar ce tara doreste – lucru care se intampla acum cu toate tarile lumii, odata ce acestia detin cheile tiparnitelor de bani ale bancilor centrale ale majoritatii tarilor lumii, banci centrale ce sunt fondate pe ideea manifestului comunist, sistem ideologic care la fel ca si fascismul si capitalismul, a fost creat in laboratoarele iezuitilor, Vaticanul nefiind capabil de unul singur de o asemenea viclenie.
… Da, afacerile lumii sunt conduse de oameni cu nume de evrei, dar doar de fatada si de niste evrei care nu au legaturi de sange cu neamurile lui Avraam (multi dintre ei fiind Khazari), iar daca au, acestia fac parte din tradatorii adevaratului neam al evreilor. Trebuie sa mentionez ca pentru a face parte din gruparea acestor Illuminati, nu conteaza nationalitatea, asa ca in mod sigur sunt multi evrei, mai ales ca in masonerie mare parte din doctrina se bazeaza pe invataturile Kabalei, religie evreiasca de invocare a lui Satan. Un lucru ce mi s-a parut interesant este ca la Apocalipsa se spune ca unul dintre cele 13 triburi ale lui Isrel, neamul lui Dan, nu se va mantui si cu totul va intra in Iad; la fel este in profetia batranului Iacob, tatal celor 13 triburi, ca din neamul lui Dan o sa se nasca Antihristul. De asemenea fiul lui Dan, Hiram este fondatorul masoneriei, deci din neamul lui Israel cel mai mult sunt implicati cei din neamul ui Dan, ei sunt Iluminatii (satanistii) care fac parte din neamul evreilor, dar Iluminatii sunt sint din toate neamurie, pentru ca atunci cand esti intr-o pozitie deconducere si incerci sa contactezi o putere din lumea de dincolo, ca sa-ti ajute sa stapanesti peste oameni, ori ajungi sa-i slujesti lui Dumnezeu ori lui Satan – de unul singur, fara sprijin divin ori satanic, nu reusesti sa conduci peste oameni. Cei care sunt la conducere vor sa subjuge oamenii pe cand Dumnezeu vrea libertatea noastra, singura lor varianta ramasa este sa-i slujeasca lui Lucifer si o fac, chiar cu mai multa ravna decat o facem noi crestinii lui Dumnezeu iar asta este spre rusinea noastra. Un lucru interesant despre masonerie este acela ca forma sa moderna este diferita cel putin in privinta a cine o conduce de catre forma initiala, forma care era in mare parte condusa de catre evrei, insa din 1717 forma moderna de masonerie a fost creata de catre iezuiti in Anglia, petru ca era tara protestanta cea mai inversunata impotriva Vaticanului, iar acum nici o loja din lume nu poate sa fie infintata fara acordul lojei mama din Londra. Iar din anul 1773 in care iezuitii au fost alungati de catre papa, s-au folosit de masonerie si in 1776 au creat Illuminati de care s-au folosit pana in 1814, an in care au fost repusi in drepturi. Rezulta ca masoneria actuala este una dintre principalele diversiuni ale iezuitilor. Atunci cand exista o “mutare” a masoneriei, indiferent ca-i in Romania sau altundeva, trebuie avut in vedere ca spionajul iezuit doreste realizarea unei sinteze prin mutarea facuta de catre unul din multele lor paravane … Exemplu: in 1848 a fost scris in constitutia Elvetiei un articol care interzicea ordinul iezuit; in 1999 uneltele iezuite: masoneria, cavalerii de malta si cavalerii templierim au influentat in asa mare masura legislativul incat ceea ce isi propusesera au si realizat. Inca o dovada ca ordinele masonice si cele ale cavalerilor, toate subordonate Vaticanului(Iezuitilor), reprezinta un pericol real si extrem pentru orice societate…
Asadar: Illuminati condusi de iezuiti detin Banca Angliei, care este o banca privata detinuta de catre Rotschild, prin intermediul ei detin IRS-ul (fiscul –care percepe taxe anticonstitutionale-) si Rezerva Federala a SUA, care la fel este privata, prin Rezerva Federala detin economia si armata americana, FMI (instrumentul prin care indatoreaza si distrug economiile tarilor), Banca Mondiala … creeaza bani din nimic si indatoreaza cu acesti bani facuti din aer, SUA si toate tarile lumii(inclusiv Romania), pentru a le distruge economiile si a le face sa renunte de bunavoie la independenta-suveranitatea lor in schimbul unei uniri in numele Globalizarii in asa zisele uniuni: Uniunea Europeana, Uniunea Nord-Americana, Uniunea Asiatica, Uniunea Africana … toate acestea apoi conduse de catre marionetele Iezuitilor. Trebuie sa mentionez ca Vaticanul acum este sub conducerea Iezuitilor iar ei care sunt luciferici, doresc sa impuna doctrina luciferica intregii planete.
Se deduce logic ca toate gruparile conspirative de la conducerea corporatiilor, guvernelor si armatelor, care se intalnesc in mod secret si sunt atat de documentate de catre teoreticienii conspiratiei, sunt de fapt instrumente ale Vaticanului, instrumente ale iezuitilor, acestia niciodata nu detin nimic si fac lucrurile prin intermediul a unei a alte parti de incredere, in felul acesta nefiind niciodata banuiti ca ei sunt la originea conspiratiilor. Aceste grupari sunt: Bilderberg, Comisia Trilaterala (din care face parte si tradatorul Mugur Isarescu, care s-a asigurat ca o sa devalorizeze leu dupa revolutie ca oamenii sa nu poata sa cumpere fabricile din care au fost disponibilizati si s-a asigurat ca o sa luam imprumuturi inrobitoare de la FMI), …. Apropo: cel care ii scrie discursurile marionetei de Obama la fel ca si vicepresedintele Joe Biden, sunt iezuiti. sic Adrian Nastase este Cavaler de Malta (ordin militar al Vaticanului) si Victor Ponta este format de el. La fel banuiesc ca este si cu celelalte partide; trebuie sa fiu de acord cu parintele de la manastirea Antim cand a spus ca daca ne mai ducem la vot, ne legitimam singuri calaii.
… Doar nu crezi ca niste dinastii cum sunt cele 13 ale societatii Illuminati (din care fac parte Rotschild si Rockefeller) controleaza lumea fara sa fie legate de Vatican, Vaticanul, cel cu cea mai mare putere financiara – sper ca acum sa intelegi ca aceste dinastii sunt finantate de Vatican si cu adevarat ‘radacinile’ lor ajung de la Egiptul Antic (pentru ca faraonii nu s-au evaporat, ci au creat Imperiul Roman, cand au plecat din Egipt, iar acum au creat imperiul financiar Britanic ce controleaza la randul lui ‘jandarmul planetei’ America), pana in Babilon, primul lor ‘stramos’, care reusise O Noua Ordine Mondiala (toatal straina de Creator) prin acel Turn Babel si un singur popor pe pamant, cu un singur rege, Nimrod … – dar stim cum au fost pedepsiti de Dumezeu, prin amestecarea limbilor – … insa visul lor a continuat si de atunci este; Noua Ordine Mondiala, este Vechea Ordine Mondiala, a lui Nimrod, a regelui stapanit de Satan, iar acesti masoni (care in franceza, inseamna constructori, pentru ca ei au construit atunci si ei detin multe secrete in privinta asta … si in constructii lasa multe indicii, numai de ei stiut a fi descifrate) … acestia sunt dusmanii lui Hristos si ai nostri, ai ortodocsilor. Concluzia mea personala este ca in timpul lui Hristos, au reusit sa devina liderii spirituali ai evreilor si numai urandu-l pe Hristos si venerandu-l pe Lucifer, au fost in stare sa-l rastigneasca pe Iisus, pentru ca am tot stat si m-am gandit, iar logica mea slaba nu vede cum acesti oameni daca urmareau decat controlul asupra religiei respective, oare … cum puteau sa-l rastigneasca doar pentru ca le ameninta controlul, stiind clar ca el este Dumnezeu. Explicatia asta mi-o dau, ca ei venerau pe Lucifer, asa cum fac si astazi urmasii lor iar unul din lucrurile care imi intaresc aceasta convingere este cearta lui Hristos asupra lor cand le-a spus: ”voi nu sunteti din neamul lui Israel, voi sunteti Sinagoga lui Satan” Al doilea motiv este ca daca Iisus Hrisos nu venea iar oamenii nu credeau in el si nu isi varsau sangele zeci si sute de milioane pentru El de-a lungul miilor de ani, astazi nu am fi cunoscut pe adevaratul Dumnezeu, pentru ca luciferienii acestia asa cum ne conduc acum, ne conduc inca din Babilon, apoi Egipt, Imperiul Roman, Imperiul Britanic, America (de paie) astazi … etc – Ei controleaza toate guvernele tarilor; sa nu crezi ca Iranul e de capul lui, modul modern de asasinare economica a unei tari si a schimbarii conducatorului a fost reazilat de catre CIA prima data in 1952 in Iran iar presedintele Iranului actual Mahmoud Ahmadinejad si-a facut studiile in America. Toate conflictele viitoare sunt regizate de ei inpreuna cu tradatorii din guvernele Iranian, Chinez, Rus, Israelian … Au nevoie de acest conflict, au nevoie de acest al treilea razboi mondial, pentru a micsora populatia lumii si a distruge independenta tarilor de pe tot Globul. Au nevoie de acest conflict si cat de curand il vor creea, iar cei care vor supravietui, mai bine lor sa aleaga pedeapsa capitala decat sa accepte acel insemn antihristic de identificare ce o sa fie oferit, in ideea mincinoasa de a se face un recensamant corect, a se scapa de teroristi etc … si mai bine lor la fel sa moara, decat sa accepte pe acel salvator pe “omul” luciferienilor, Antihrist, care va minti ca el ii va salva si se va pune pe sine in locul lui Dumnezeu. !!!
Pe noi ortodocsii, ne urasc cel mai tare si nu pentru ca am mai avea putere financiara sau militara sa ne impotrivim, ci pentru faptul ca atunci cand noi ne rugam, adevaratul Dumnezeu in milostivirea Lui ne asculta si le mai pune bete in roate pentru a nu reusi in tot ce isi propun, altfel de acum 2000 de ani lumea ar fi fost in totala sclavie, fara acest ajutor al lui Dumnezeu. Asa ca la intrebarea ca ‘de ce daca sunt atat de destepti si puternici, de mii de ani nu au reusit sa ne sclaveasca complet’, este pentru ca Dumnezeu pentru rugaciunile oamenilor Sai, nu a permis asta, insa Dumnezeu acum le permite sa reuseasca in aceasta nebunie a lor, dar tocmai pentru ca va fi spre pierzarea lor si spre a doua venire a lui Iisus Hristos, va fi sfarsitul domniei lui Satan peste aceasta lume, nu va fi o Apocalipsa ceva de speriat, trebuie sa ne bucuram ca o sa fie acest sfarsit al acestei lumi aflata intr-o stare temporara de degradare, intr-o stare de suferinta, iar semnele din Apocalipsa ce se apropie trebuie sa ne faca sa ne pocaim, sa ne rugam mai mult, stiind ca vremea este aproape si in nici un caz sa ne speriem. Intr-un final vor pierde, este clar, iar noi prin forta bratelor noastre NU o sa-I invingem, pentru ca Dumnezeu le-a lasat ‘cale libera’ pentru pacatele noastre … noi trebuie sa ne rugam, sa studiem Apocalipsa lui Ioan din Biblie, profetiile sfintilor ortodocsi, pentru ca timpurile istorice sunt unice, nu au mai fost si nu or sa mai fie – acum este vremea ca sa ne mantuim prin pocainta si legatura stransa cu adevarata Biserica Ortodoxa si adevaratii preoti si sfinti ortodocsi si nu prin inarmarea cu pusti si asteptarea unei revolutii, pentru ca toate revolutiile au fost create si conduse de catre ei, iar acesta va fi o revolutie globala, nascuta din nemultumirea oamenilor (alimentata tot de ei), o revolutie care va distruge institutiile existente pentru a fi inlocuite cu cele pe care le vor acesti Illuminati. Institutiile actuale nu trebuiesc inlocuite, ci oamenii din ele si felul in care sunt conduse. Atunci cand vor fi inlocuite o sa fie mult mai rau pentru oamenii simpli ce vor sa fie macar liberi. Exemplu suntem si noi, Romania: am dat de pamant cu un sistem comunist (care da, era nociv), dar am distrus si institutiile care erau benefice si le-am modificat, iar acum ne merge muult mai greu, cand tot ce era cu adevarat necesar, era decat o schimbare reala a oamenilor de la conducerea lor.
Doar nu crezi ca Bill Gates este cel mai bogat om din lume (aici cati bani de la saccsiv) si daca da, el banii ii da si cu ideea de a ne obisnui ca taxarea averilor clasei mijlocii dar si mici, pe timp de criza este justificabila, dar si atunci cand doneaza bani, nu o face pentru a scapa tarile din lumea a trei de foame, ci pentru cercetari in domeniul medicinei, care concretizate nu fac altceva decat sa urmareasca micsorarea numarului populatiei planetei, prin vaccinuri … ei nemaiavand nevoie de multi lucratori in fabricile lor, acum cum ar fi avut timp de mii de ani pana acum cateva zeci, pentru ca acum foarte multe lucruri sunt automatizate – de exemplu in agricultura acum peste 100 de ani, lucrau peste 90% din oameni, iar astazi din cauza utilajelor, tractoarelor, combinelor … lucreaza maxim 5%. Scopul lor este sa miscoreze numarul populatiei lumii de aproape 7 miliarde, la cateva sute de milioane, maxim 1 miliard, iar cei care supravietuiesc sa fie controlati prin intermediul tehnologiei, pana la nivelul de a fi complet teleghidati, exact ca in desenele cu oameni transformati in zombi!!! Dupa cum am scris mai sus, evreii sunt de fatada la conducerea lumii si Americii, cand de fapt acesti sionisti executa ordinele Vaticanului. Nu intelegeam de de sionistii, niste evrei, l-ar fi sponsorizat pe Hitler sa omoare alti evrei, pana nu am descoperit ca acesti sionisti sunt de fapt dusmanii adevaratilor evrei si ai Iudaismului iar Hitler slujea Vaticanului si a recunoascut ca s-a inspirat mult din ordinul iezuit pentru a-si crea doctrina sa nazista. Adevaratii evrei ortodocsi sunt impotriva macelului din Gaza si sustin ca ei timp de 2000 de ani au trait in pace cu palestinienii si nu este nevoie de acest razboi, insa sionistii sponsorizati de catre Vatican, care acesta la randul lui este sub stapanirea Iezuitilor, au acest plan de a face sa fie masacrati in conflict cat mai multi evrei, pentru ca Vaticanul uraste evreii si prin orice mod urmareste ca acestia sa fie masacrati. De asemenea un alt scop al Vaticanului este ca el sa fie cel care face pace dupa un razboi, in felul acesta cele doua parti combatante care habar n-au ca Vaticanul i-a facut pe ascuns sa se razboiasca, primesc pe catolici cu bratele deschise, ca pe niste facatori de pace.
Unul dintre lucrurile care ma duceau la Vatican inainte sa dau peste informatiile pe care le poti downloada de la linkul de la inceputul articolului, era faptul ca documentarele create de catre masoni cum ar fi Zeitgeist, sustin despre crestinism ca este decat o innoire a vechii religii a venerarii soarelui pe care o aveau babilonienii, eu stiind din Biblie ca Dumnezeu a urat foarte mult pe cei care faceau asta. Fiind ortodox si avand acces prin voia lui Dumnezeu cel adevarat, la adevarata credinta nealterata (cel putin la nivel de invatatura, pentru ca la nivel de unele simboluri o sa explic mai jos ce au reusit viclenii de iezuiti sa murdareasca si la noi, asa putin), mi-am dat seama de la inceput ca cei care au creat o falsa reprezentare a crestinismului si i-au ‘altoit’ simbolistica din cultul solar, au fost catolicii. Asta nu inseamna ca imparatul Constantin cel Mare nu e sfant si nu a crezut in Hristos; ba da, dar majoritatea paganilor de sub comanda lui, s-au convertit fortat la crestinism si tot cu credinta lor au ramas; au schimbat numele vechilor zei ai lor cu sfintii crestini si tot ce stiau ei faceau … si fac. Biserica Romano-Catolica a luat nastere in momentul in care Imperiul Roman era pe punctul de a se destrama si credinta preotilor pagani era la fel in pericol. In momentul in care timp de peste 300 de ani au dat crestinii (adevaratii crestini) la lei in arene si credinta crestin-ortodoxa nu se micsora, si-au dat seama ca religia lor este in pericol si cu ajutorul dumnezeului lor care (din pacate) este real, dar este Lucifer – Satan, au creat Biserica Catolica, o falsa biserica crestina pentru a-I induce in eroare pe credinciosi si pentru a-si pastra puterea in tot acest timp de 2000 de ani. Imperiul Roman nu a murit, el traieste prin intermediul Vaticanului iar daca acum 2000 de ani avea deja creat un sistem foarte sofisticat de guvernare politico-economic, imagineaza-ti cat de vicleni si organizati au putut sa devina acum. Parerea mea personala, pe care mi-o asum este ca aproape toata miscarea ce tine de conspiratii este infiltrata si atent directionata, pentru a nu se face deloc legatura cu Vaticanul cand vine vorba de a cerceta evenimentele lumii, dar daca un cautator sincer al adevarului s-ar zbate sa introduca in ecuatia istorica si Vaticanul, atunci majoritatea evenimentelor militare, economice dar si religioase, ar avea cea mai buna explicatie posibila si in acelasi timp chiar si speculatiile pe tema conspiratiei ar avea fundamente istorice.
Dupa parerea mea, cei mai potriviti pentru citatul din Biblie in care Dumnezeu spune: “cu gura lor ma lauda si cu inima lor ma blesteama” sunt iezuitii, pentru ca unul dintre cele mai importante scopuri ale lor a fost acela de a se infiltra in toate religiile lumii si a ajunge mari lideri spirituali, pentru a distruge din interior acele religii, cel mai important mijloc prin care or sa o faca, o sa fie prin convingerea tuturor ca e mai bine sa se uneasca in ecumenismul creat de ei si unealta lor masonii, pentru papa, adica sa se supuna Vaticanului. Faptul ca papa este atat de bine primit in toate tarile lumii, arata cat de mult succes au avut acestia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu